سلام
من احتیاج فوری به دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون 42سامسونگ سری 6دارم لطفا راهنماییم کنید کمک کنید
سلام
من احتیاج فوری به دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون 42سامسونگ سری 6دارم لطفا راهنماییم کنید کمک کنید
دوست عزیز
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.
سلام مرسی از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف اگه میشه کد مخفی رو هم برام بزارید
مرسی از شما وخوشحالم که دوستی مثل شما پیدا کردم
دوست عزیز
کد مخفی را برای چه منظوری می خواهید.
من این تلویزیون از بانه خریدم میخوام با کد مخفی منو هاشو فارسی کنم
دوست عزیز
از روی کنترول
کد:
info > menu > mute > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-ina انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه
model pr-50X50
دوست عزیز
لطفا سوال خود را در تایپیک مختص به خود تان مطرح کنید در این تایپیک
توی منو optionمنوی localset رو نارم
لطفا راهنماییم کنید
دوست عزیز
وقتی که سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید وبگویید آیا localset خاموش است اگر اینطور است که در پست بالا به شما گفتم که باید از کنترول مخصوص استفاده کنید و طرز ساخت آن را هم دادم
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارد این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
Last edited by matinpour; 04-09-2013 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)