تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: N56vz یا ...؟

داره خودمونی میشه redbeard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض N56vz یا ...؟

دوستان من پس از جست و جوی فراوان VZ رو با قیمت حدود 3400 3500 یافتم یاصفحه hd و گرافیک 650
    در حال حاضر مدل دیگه تو بازار هست که با این کانفیگ راقبت کنه تو همین قیمت؟
    تمایلی به صبر کردن ندارم ولی به جز n550 دیگه چه لپ تاپایی از نسل چهارم وارد ایران شدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز N56VZ اصلا تو بازار فکر نکنم گیر بیاد که بخوای بخری..
    شما با این قیمتی که گفتی میتونی N56VB بخری.... N46JV هم هست اما تو مشهد که هنوز نیومده اما تهرانو نمیدونم..
    من جای شما بودم اون 300 توامن هم جور میکردم و N550 میگرفتم...چون واقعا 300تومان بالاتر ارزششو داره...

3. 2 کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redbeard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز N56VZ اصلا تو بازار فکر نکنم گیر بیاد که بخوای بخری..
    شما با این قیمتی که گفتی میتونی N56VB بخری.... N46JV هم هست اما تو مشهد که هنوز نیومده اما تهرانو نمیدونم..
    من جای شما بودم اون 300 توامن هم جور میکردم و N550 میگرفتم...چون واقعا 300تومان بالاتر ارزششو داره...
    همشهری هستیم
    تو کامپیوتر صدرا تو مجتمع تابان گیر آوردم
    حالا n550 تو مشهد هست؟

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

همشهری هستیم
    حالا n550 تو مشهد هست؟

داداش امیر راس میگه ، N550 معرکه س
    پیشاپیش مبارکه

فکر نکنم باشه
    شما باید اینترنتی بخری

توو مشهد اگه میخوای بخری اول زنگ بزن به سوپر کامپیوتر توو سناباد
    اون با قیمت مناسب میده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

6. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پس از جست و جوی فراوان VZ رو با قیمت حدود 3400 3500 یافتم یاصفحه hd و گرافیک 650
    در حال حاضر مدل دیگه تو بازار هست که با این کانفیگ راقبت کنه تو همین قیمت؟
    تمایلی به صبر کردن ندارم ولی به جز n550 دیگه چه لپ تاپایی از نسل چهارم وارد ایران شدن؟
    لپ تاپی که از نسل چهارم باشه تو ایران فقط n550 و y510 هست که y510 هم خیلی کمه که اونم قیمتش بالای 4 هست.اما n550 واقعا عالیه.

8. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همشهری هستیم
    حالا n550 تو مشهد هست؟
    ایول پس همشهری هستیم...داداش اگه عجله نداری صبر کن بذار هفته آینده (تا اواسط هفته ای که میاد) باهم بریم بخریم...اینجوری میتونیم یک تخفیفی هم بگیریم
    جدی N56VZ گیر آوردی
    داداش عجله نکن...من خودمم واقعا بی صبرانه منتظر خرید لپ تاپ هستم اما بذار این مدل n550 قشنگ وارد بازار مشهد بشه بعد بخر...الان چون فقط تو کل مشهد نهایتش 4،5تا مغازه بیشتر ندارند ، هرکی هر قیمتی حال کنه میده...شما هم نظر منو میخوای ، اون 300،400 تومنو حتما جور کن که ان550 بخری.خداییش ارزش داره نسبت به ان 56... اگه خواستی در پیغام خصوصی هماهنگ کن هفته آینده باهم بریم خرید

داداش امیر راس میگه ، N550 معرکه س
    پیشاپیش مبارکه

فکر نکنم باشه
    شما باید اینترنتی بخری

توو مشهد اگه میخوای بخری اول زنگ بزن به سوپر کامپیوتر توو سناباد
    اون با قیمت مناسب میده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    چرا داداش هست اما کمه...همانطور که گفتم اگه 4،5روزی صبر کنه تو بازار مشهد هم زیاد میشه و امکانش هست یکم قیمتش شسکته بشه تو بازار
    لپ تاپی که از نسل چهارم باشه تو ایران فقط n550 و y510 هست که y510 هم خیلی کمه که اونم قیمتش بالای 4 هست.اما n550 واقعا عالیه.
    کی گفته بالای 4 تومن هست داداش ؟؟؟
    اینقدر وضع مملکت خراب شده که دیگه ملت 3850 تومان قیمت n550 را قیمت خوبی میبینند ...درسته دلار هنوزم بالاست قیمتش اما دیگه چه خبره اپل که نیست...یک سی پی یو نسل 4 داره دیگه مگه چی داره؟؟!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز جناب amir_051 این لپ تاپ خیلی بیشتر از یه سی پی یو نسل چهارم هست شما مدل cpu رو هم ببینید که 4700HQ هست که خودش خیلی قدرتمنده و همچنین دارای گرافیک قوی 750M از جیفورس هست.دارای رم 8 گیگ با باس 1600 و صفحه IPS فول اچ دی هست و از امکانات دیگه 3 عدد پورت USB 3.0 یه نکته مهم اونم لمسی بودنش هست و همچنین دارای باتری لیتیوم پلیمری که از سری باتری هایی هست که اپل هم زیاد استفاده میکنه و در اخر کیفیت ساخت بالا ایسوس هم بزارین کنارش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز جناب amir_051 این لپ تاپ خیلی بیشتر از یه سی پی یو نسل چهارم هست شما مدل cpu رو هم ببینید که 4700HQ هست که خودش خیلی قدرتمنده و همچنین دارای گرافیک قوی 750M از جیفورس هست.دارای رم 8 گیگ با باس 1600 و صفحه IPS فول اچ دی هست و از امکانات دیگه 3 عدد پورت USB 3.0 یه نکته مهم اونم لمسی بودنش هست و همچنین دارای باتری لیتیوم پلیمری که از سری باتری هایی هست که اپل هم زیاد استفاده میکنه و در اخر کیفیت ساخت بالا ایسوس هم بزارین کنارش.
    درسته داداش حرف شما صحیحه ... اما قیمتشم کم نیست ها حدودا 4میلیون....منظورم اینه که چون اولش 3770 بود قیمتش ، بین مردم اینجوری جا افتاد که قیمت عالی بعلاوه سخت افزار عالی...بعد شد 3900...قیمتش عالی نیست...همینه قیمتش (تازه همون 3770 که اول وارد شد نه 3900...3900 براش زیاده)
    اگه 3900 بخوان بفروشن خیلی ها نمیخرنش و این به من اثبات شد...روز اولی که این لپ تاپ اومد تو مشهد ، فقط یک مغازه داشت اونم تعداد 2یا3 عدد با قیمت 3770...دقیقا دو روز بعدش ، همین مغازه موجودیش تمام شد....دیروز زنگ زدم ، گفت دوباره آوردیم و فقط یک عدد آوردیم اما قیمت رفت بالا و 3900....امروز زنگ زدم ، گفت هنوز موجوده....پس بینید ، مردم حاضر نیستند به این لپتاپ 4 میلیون پول بدند.قیمت عادلانه و واقعیش همون 3700 هست نه بشتر... و مطمئن هستم در روزهای آینده فروشنده ها مجبور میشن بیارن پایین قیمتو
    Last edited by Amir_051; 29-08-2013 at 02:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دلار شد 3330
    از فردا قیمتش میره بالای 4

من هم دقیقا مثل دوستمون بین این گذینه ها موندم
    4 تومان هم پول کمی نیست و واقعا این کانفینگ بالاتر از انتضار منه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •