سلام می خواستم یک لپ تاب تا 2میلیون بخرم
سرعت برام خیلی مهمه میخواستم بدونم برای سرعت cpuمهمه مثلاcore i5 یا رم ؟یا باید به چیز دیگه رو هم مدنظر داشت برا lenovo
سری جدیدش چی پیشنهاد میدین؟
وz550 بهتره یا e530?
سلام می خواستم یک لپ تاب تا 2میلیون بخرم
سرعت برام خیلی مهمه میخواستم بدونم برای سرعت cpuمهمه مثلاcore i5 یا رم ؟یا باید به چیز دیگه رو هم مدنظر داشت برا lenovo
سری جدیدش چی پیشنهاد میدین؟
وz550 بهتره یا e530?
دوست عزیز بهترین گزینه برای شما سه مدل لپ تاپ هست یکی Lenovo z500 , hp 4540 و fujitsu ah-532 اما لنوو z500 از همه بهتره و بعد 4540 و بعد ah-532 و دلیل برتری z500 هم اینه که این مدل نسبت به مدل های دیگه دارای گرافیک قدرتمندتری هست.
سلام ممنون دوست عزیزازراهنماییت ولی میگن z500صفحه نمایشش کیفیت نداره و 4540هم داغ میکنه که ممکنه کارت گرافیک بسوزه ایا صحت داره من بین این دوتا گیر گردم کدومشو بگیرم؟ایا مارک hp بهتر ازlenovo نیست؟
بدون شک hp بهتره . به خصوص مدل 4540s که یکی از مدل های خوش فروش و کانفیگ قوی hp هست . یه کانفیگ core i7i هم داره که خیلی خوبه .
دوست عزیز Z500 کیفیت صفحه نمایشش یکی زیر نور افتاب سخت دیده میشه و یکی هم تو زوایا ولی نه اینکه دیگه کیفیت صفحه نمایشش مثلا تو رنگ ها و... بد باشه.همچنین HP 4540 خوبه اما گرافیکش نسبت به Z500 ضعیف تره و همچنین Z500 خیلی زیباست.
4540 طبق بررسی سایت نوت بوک چک بسیار عالی هسا داغ هم نمیکنه در کل سری probook شرکت hp کیفیت ساخت بالایی داره و خیلی خرابیش کمه کیبوردهای بسیار عالی داره و ظاهرش هم به نظرم کم نداره از z500 البته سلیقه ایی هست از طرفی z500 کیبودش متوسطه و خوب نیست صفحه نمایشش جالب نیست و سیستم خنک کنندگیش به 4540 نمیرسه در پایان هم لینک بررسی هردو رو برات میذارم مقایسه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سخت افزاری و زیبایی که z500 بهتره و همچنین من تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فقط با این دو مدل یه بار کنید تا به صحت حرف های من پی ببرین.امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشین.
دوست عزیز بنده با هر دو کار کردم بله z500 زیبا هست اما سری probook هم زیباست اینکه کدومش بیشتر زیباست هم خیلی مهم نیست اگر چه اصل زیبایی هم سلیقه هست اما عرض من این هست که z500 با توجه به بررسی نوت بوک چک و همینطور تجربه خودم و برخی دوستانم تو برخی زمینه ها خوب کار نکرده که بنده هم ذکر کردم اما 4540s ایراد چشم گیری نداره و واقعا مدل خوبی هست.من هم هیچ کدام ازین مدلها رو ندارم که بخوام طرفداری کنم بنده از ریویوهای معتبر و تجربه دوستان استفاده میکنم و نظر میدم و خوشحال میشم اگر قسمتی از حرفهام درست نیست یا در سندش خدشه هست راهنمایی بشم. در ضمن برتری یک لپ تاپ به سخت فزار بالاتر نیست.
دوست عزیز من هم همیشه خودم اولین چیزی که به دوستان دیگه میگم اینه که اول به کیفیت ساخت نگاه کنید چون بالاخره ما باید ابتدا به برند اطمینان کنیم بعد بریم سراغ کانفیگ و بعدش هم ظاهر لپ تاپ اما باید بگم که z500 واقعا لپ تاپ خوبیه چون حتی تو کلوب این لپ تاپ هم که برین به فروش بیشترش نسبت به 4540 پی میبرین پس یقینا بهتر از 4540 هست که فروشش هم بیشتره البته در مورد hp هم شکی نیست که برند خوبی هست حتی شما تو مشاوره هایی که من به دوستان برای خرید لپ تاپ میدم نام 4540 رو زیاد میبینید چون خودم هم قبولش دارم اما وقتی پای یک مقدار پول بیشتر به میان بیاد خوب مسلما باید قبول کرد که z500 بهتره همچنین اگه خبر داشته باشین برند لنوو تو 2012 بعد اپل در رتبه دوم قرار گرفت.البته حرف های شما هم محترمه و من بهش احترام میزارم.ببخشید که زیاد شد.
ممنون از راهنمایی همه دوستان
ولی من به هرکس میگم بین lenovo وhp اکثرا hp رو توصیه میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)