دوستان من یه مشکلی با مادربرد کامپیوترم دارم و میخوام همینجا مشکلم رفع بشه چون یه جورایی حیاتیه . مادربرد کامپیوترم Asus p5ld2/x1333 هست . این مادر برد سون ساپورت نیست و چیپ 945 اینتل رو داره که فکر کنم جزو مزخرف ترین چیپها باشه چون خیلی اذیت میکنه رو ویندوز سون . بعد از یه مدت که سون رو نصب میکنم و احتمالا بعد از نصب پچ یه جورایی بهم میرزه ویندوز و بالا نمیاد و مثلا بعد از 12 بار ریستارت کردن و ارور operating system بالا میاد و یا یه دونه گیم PES 2013 رو میریزم وقتی آخرین پچ آپدیت رو نصب میکنم مدام هنگ میکنه و دیگه بازی بالا نمیاد . حتی بعد از ریمو کردن آنتی ویروس هم این اتفاق میفته !
سی پی یو E2160 اینتل هست 1.8 گیگاهرتز و دو گیگ رم دارم و کارت گرافیک انویدیا 8500 که 512 مگابایت هست . خودم دیگه خسته شدم از بس ویندوز عوض کردم و بعد از یک ماه ویندوز یا بالا نیومده یا پریده ! میخوام بدونم اگه درایوری چیزی برای چیپ هست که سون ساپورت باشه برام بذارید با اگه راه حلی دارید بگید .
البته کلا نمیخوام به کابوس ایکس پی برگردم ! ممنون میشم راهنمایی کنید . الان یا باید مدام سیستم روشن باشه یا بعد از خاموش کردن بالا اومدن سیستم با کرم الکاتبینه !!