تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ترمیم قلب آسیب‌دیده با تبدیل سلول‌های خاموش به سلولهای تپنده

  1. #1
    پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    پست ها
    551

    پيش فرض ترمیم قلب آسیب‌دیده با تبدیل سلول‌های خاموش به سلولهای تپنده




    پس از حمله قلبی، سلول‌های این منطقه از بدن، از تپش بازمانده و خاموش می‌شوند؛ اما دانشمندان موسسه گلداستون با شناسایی راهی برای تبدیل گروهی از سلول‌های تشکیل‌دهنده بافت زخم به سلول‌های تپنده نشان داده‌اند که این آسیب دائمی نیست.

    به گزارش ایسنا، سال گذشته این دانشمندان، سلولهای قلب شکل‌دهنده جای زخم موسوم به سلولهای فیبروبلاست را در موش به سلول تپنده قلب تبدیل کردند و اخیرا توانسته‌ا‌ند همین کار را بر روی سلولهای انسان در آزمایشگاه انجام دهند.


    فیبروبلاست‌ها حدود 50 درصد تمام سلول‌های قلب را تشکیل داده و از این رو منبع وسیعی از سلولهای با قابلیت برنامه‌ریزی مجدد به شکل عضله جدید را ارائه می‌کنند. پژوهش این محققان شاهد مثالی از قابلیت برنامه ریزی مجدد سلولهای فیبروبلاست انسان به سلولهای تپنده قلب بوده است.


    در سال 2012 این محققان در پژوهشی که در مجله نیچر منتشر شد، نشان دادند که می‌توان این سلول‌ها را با تزریق سه ژن موسوم به GMT به قلب موشهای زنده که در اثر حمله قلبی آسیب دیده بودند، مجددا به شکل سلولهای تپنده قلب برنامه‌ریزی کرد.


    آنها به این نتیجه رسیدند که شاید بتوان از همین شیوه در انسان نیز استفاده کرد اما تجربیات اولیه بر روی فیبروبلاستهای انسان از سه منبع سلولهای قلب جنین، سلولهای بنیادی جنینی و نوزادی نشان داد که این سه ژن به تنهایی کافی نبوده و در کنار ترکیبی از دو ژن دیگر موسوم به ESRRG و ZFPM2 می‌توانند کارساز باشند.


    گامهای بعدی این دانشمندان، آزمایشات این ترکیب در قلب پستانداران بزرگتر مانند خوکها است. در نهایت این محققان امیدوارند بتوانند ترکیبی از مولکولهای کوچک دارو مانند را تهیه کنند که جای این ترکیب را گرفته و شیوه ایمنتر و ساده‌تری از انتقال را ارائه کند.


    این پژوهش در مجله Stem Cell Reports منتشر شده است.


  2. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •