تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تست هوش تصویری

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض تست هوش تصویری

سلام خدمت دوستان عزیز
    هرچی گشتم انجمنی برای تست هو شپیدا نکردم ...
    چه جوری می شه این شکل زیر رو کشید ولی از روی 1 خط 2 بار نرفت ؟
    یعنی بدون اینکه از روی خطی دوبار بری این شکل رو کامل بکشی !
    خودم جواب رو ندارم ... ولی اگه میشه کشید دوستان لطف کنن و بگن که ما هم یاد بگیریم ممنون ...

2. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

چیز مضخرفیه دنبالش نگرد
    جواب نداره مگر حقه ای تو کار باشه مثل دولا کردن کاغذ و....

4. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوست گرامی مطلبی که شما بیان کردید در مبحث نظریه گراف ها مطرح میشود که توسط لئونارد اویلر پایه ریزی شد این مبحث امروزه یکی از شاخه های ریاضیات میباشد نخستین مطلب منتشر شده در باره نظریه گرافها از اویلر در سال 1736 میلادی بود شهر کونیگسبرگ در روسیه که در کنار رود پرگل(pergel) واقع شده بود از ساحل شمالی و ساحل جنوبی و جزیره غربی و جزیره شرقی تشکیل شده بود ارتباط بین این 4 قسمت به وسیله 7 پل برقرار میشد مسئله ای که برای اویلر مطرح شد این بود که آیا امکان دارد از جایی از شهر شروع به حرکت کرد و پس از پیمودن هر پل دقیقا یک بار به نقطه شروع برگشت ؟این مسئله به زبان گرافها یعنی اگر هر قسمت شهر به عنوان یک راس و هر پل به عنوان یک یال (یال به یک جفت از رئوس مربوط میشود) در نظر بگیریم پس گرافی با 4 راس و 7 یال داریم و آیا میتوان کل این گراف را چنان پیمود که از روی هر یال بیش از یک بار عبور نکنیم که در این مورد این مسئله اویلر ثابت کرد که پاسخ منفی است در واقع چون این گراف اویلری نیست پس نمیتوان آن را به این شیوه پیمود(گراف اویلری: گراف همبند بی طوقه یا حلقه را اویلری نامند اگر و تنها اگر درجه هر راس آن زوج باشد) درجه هر راس یعنی تعداد یالهایی که به آن راس وارد میشود
    با این مقدمه کوتاه چون شکل مورد نظر شما هم اویلری نیست نمیتوان آن را به گونه ای که بیان کردید رسم کنیم چون راس های آن از درجه فرد است
    در واقع نمیشود این مسئله را تست هوش نامید
    برای اطلاعات بیشتر میتوانید به کتابهایی که در زمینه نظریه گراف هستند مراجعه کنید

6. 8 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

سلام دوست گرامی مطلبی که شما بیان کردید در مبحث نظریه گراف ها مطرح میشود که توسط لئونارد اویلر پایه ریزی شد این مبحث امروزه یکی از شاخه های ریاضیات میباشد نخستین مطلب منتشر شده در باره نظریه گرافها از اویلر در سال 1736 میلادی بود شهر کونیگسبرگ در روسیه که در کنار رود پرگل(pergel) واقع شده بود از ساحل شمالی و ساحل جنوبی و جزیره غربی و جزیره شرقی تشکیل شده بود ارتباط بین این 4 قسمت به وسیله 7 پل برقرار میشد مسئله ای که برای اویلر مطرح شد این بود که آیا امکان دارد از جایی از شهر شروع به حرکت کرد و پس از پیمودن هر پل دقیقا یک بار به نقطه شروع برگشت ؟این مسئله به زبان گرافها یعنی اگر هر قسمت شهر به عنوان یک راس و هر پل به عنوان یک یال (یال به یک جفت از رئوس مربوط میشود) در نظر بگیریم پس گرافی با 4 راس و 7 یال داریم و آیا میتوان کل این گراف را چنان پیمود که از روی هر یال بیش از یک بار عبور نکنیم که در این مورد این مسئله اویلر ثابت کرد که پاسخ منفی است در واقع چون این گراف اویلری نیست پس نمیتوان آن را به این شیوه پیمود(گراف اویلری: گراف همبند بی طوقه یا حلقه را اویلری نامند اگر و تنها اگر درجه هر راس آن زوج باشد) درجه هر راس یعنی تعداد یالهایی که به آن راس وارد میشود
    با این مقدمه کوتاه چون شکل مورد نظر شما هم اویلری نیست نمیتوان آن را به گونه ای که بیان کردید رسم کنیم چون راس های آن از درجه فرد است
    در واقع نمیشود این مسئله را تست هوش نامید
    برای اطلاعات بیشتر میتوانید به کتابهایی که در زمینه نظریه گراف هستند مراجعه کنید
    تشکر از جواب بسیار کامل شما ....
    پس با این مقدمه ای که شما بیان کردین این سوال به صورت کلی غلط است ....
    ممنون از راهنماییتون

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

نه دوست گرامی نمیشه گفت غلط است باید گفت طبق اون قضیه ای که به آن اشاره کردم چنین رسمی که همه خط ها رسم بشه و از روی هر خط دو بار عبور نشه ممکن نیست پس بنابراین اگر شرایط قضیه برای یک شکل دیگه برقرار باشه میتونیم شکل را رسم کنیم
    همانطور که گفتم امروزه نظریه گراف یکی از شاخه های ریاضیات و علوم کامپیوتر است که کاربردهای زیادی داره در واقع این قدرت علم ریاضیات را میرسونه که در مسائل به ظاهر ساده و بی ربط وارد میشه و پیشرفتهای شایان توجهی را نصیب بشریت میکنه
    Last edited by kvhsade; 27-08-2013 at 11:27.

9. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه orochi x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    هرچی گشتم انجمنی برای تست هو شپیدا نکردم ...
    چه جوری می شه این شکل زیر رو کشید ولی از روی 1 خط 2 بار نرفت ؟
    یعنی بدون اینکه از روی خطی دوبار بری این شکل رو کامل بکشی !
    خودم جواب رو ندارم ... ولی اگه میشه کشید دوستان لطف کنن و بگن که ما هم یاد بگیریم ممنون ...

آره میشه خیلی آسونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام. متاسفانه باید بگم این سوال جواب نداره.چند سال پیش منم خیلی دنبالش بودم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

والا من اینو قبلا حل کرده بودم
    Last edited by 900274907; 05-11-2013 at 17:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    همین ورا

پيش فرض

یه لحظه فکر کردم شد...ولی هرکارکنیش یکیش میمونه

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دلیلتون رو مطرح کنید و همچنین رسم بفرمایید...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •