تهوع مداوم به علت زخم معده ! برای زخم معده چه دارویی جواب میده ؟
بهترین دارویی که حالت تهوع ناشی از زخم معده رو سریع از بین میبره چیه ؟![]()
تهوع مداوم به علت زخم معده ! برای زخم معده چه دارویی جواب میده ؟
بهترین دارویی که حالت تهوع ناشی از زخم معده رو سریع از بین میبره چیه ؟![]()
داداش دکتر رفتی؟
مطمئنی که فقط زخم معده داری چون تهوع بیش از حد ه مبیماری های دیگه معده رو داره ممکنه سرطان معده یا چیر دیگه داشته باشی خدایی نکرده
شما هر چه سریعتر به یه دکتر گوارش مرجعه کنی تا معده شما اندسکوپی بشه
سلام دوست عزیز.....
دقیقا از کجا میدونید زخم معده دارین؟؟؟؟
فقط مشکل حالت تهوع دارین؟؟؟؟درد چطور؟؟؟
میتونه یه ورم معده معمولی باشه.....
نیازه که حتما به متخصص مراجعه کنید...آندوسکوپی و در صورت تشخیص زخم معده ارش نمونه برداری بشه...تا نوع باکتری دقیقا مشخص بشه.....
در اون صورت میشه داروی متناسب با بیماری تجویز کرد.....
سرخود نمیشه دارو مصرف کرد....هر چه درمان به تعویق بیفته وضعیت بدتر میشه.....
به طور مداوم حالت تهوع دارم . وقتی یه چیزی میخورم شام یا نهار و ..... تا نیم ساعت احساس بهتری دارم و بعدش بازم بدتر میشم ......
فکر کنم ورم معده هستش . کمک کنید .![]()
من زخم معده داشتم، اصلا حالت تهوع نداشت، یکدفعه چنان درد شدیدی تو قفسه سینه احساس میکنی که انگار یه وزنه 100 کیلویی گذاشتن رو سینه ات، نفستم بالا نمیاد... معمولا هم بعد از خوردن یه چیزی و خالی نذاشتن معده بهتر میشه...
به صورت کاملا واضحی شما مشکل ورم معده دارین........حالت تهوع بعد از خوردن غذا....
اتفاقا تو این بیماری فرد تا وقتی که چیزی نمی خوره حالش میشه گفت کمی خوبه...به محض خوردن غدا حالت فرد عوض میشه..درد و حالت تهوع تشدید میشه......
دوست عزیز..شما به متخصص مراجعه کن......معمولا در مراحل اولیه و در صورتی که مشکل حاد نباشه..نیازی به آندوسکوپی نیست.....
با یه قرص ساده ...که نیم ساعت قبل از غذا باید خورده بشه...مشکل برطرف میشه...دوره درمان..معمولا 2 تا 6 ماه طول میکشه.......
البته امکان انجام دادن آزمایش خون برای تشخیص اولیه هلیکو باکتر هست...و اگر تشخیص داده بشه.....در اون صورت نیاز به آندوسکوپی هست......
ممنون رعنا جون
با حرفاتون مخصوصا اون باکتری فکر کنم کاملا درست باشه فکر کنم این باکتری باعث تهوع میشه . به هر حال ممنون
امروز وقت گرفتم برم دکتر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)