تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: lمهم: ازهم پاشیدگی تصویرled سامسونگ بعداز اپدیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

14 lمهم: ازهم پاشیدگی تصویرled سامسونگ بعداز اپدیت

سلام دوستان من یک تلویزیون lled samsung40اینچ سری5 مدل ua40eh5000rxznدارم بعداز اپدیت تصویرش خیلی خراب شده مخصوصا رنگ مشکی تصویری که توی روز گرفته شده طوری پخش میکنه که انگار شبه ازچندروش دوستان پیشناهاد دادن نتیجه نگرفتم کنترل مخصوص درست کردم براش اما کارنکرد فکرکنم کنترل مخصوص رو این مدل جواب نمیده در کل کسی از دوستان این مدل داره از منوی مخفیش جدول اعداد تنظیم رنگشو برام بذاره .یا یه سایتی معرفی کنه خودم بدستش بیارم اعدادشو به همون پیش فرض کارخونه برگردونم.ممنون .میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یک تلویزیون lled samsung40اینچ سری5 مدل ua40eh5000rxznدارم بعداز اپدیت تصویرش خیلی خراب شده مخصوصا رنگ مشکی تصویری که توی روز گرفته شده طوری پخش میکنه که انگار شبه ازچندروش دوستان پیشناهاد دادن نتیجه نگرفتم کنترل مخصوص درست کردم براش اما کارنکرد فکرکنم کنترل مخصوص رو این مدل جواب نمیده در کل کسی از دوستان این مدل داره از منوی مخفیش جدول اعداد تنظیم رنگشو برام بذاره .یا یه سایتی معرفی کنه خودم بدستش بیارم اعدادشو به همون پیش فرض کارخونه برگردونم.ممنون .میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
    دوست عزیز
    این کار یک کار تخصصی است و اگر به امور فنی وارد نیستید باید از یک کار بلد استفاده کنید و در ضمن کنترول مخصوص روی تلویزیون شما کار می کند و صد در صد شما روش را درست انجام ندادید چون من خودم با این روش درست کردم و با آن مدلهای مختلف تلویزیون را باز و رفع عیب کردم اگر در تهران ساکن هستید بگویید تا برایتان رفع عیب کنم و اگر خودتان واردید به این تایپیک رفته و مطلب قرمز رنگ را مطالعه کرده و به تمامی آن عمل کنید تا نتلویزیونتان به روز اول برگردد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه متاسفانه ساکن اهوازهستم میخواستم ببینم ابن کنترل مخصوص به صورت کاخانه ای موجود هست اونو تهیه کنم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه متاسفانه ساکن اهوازهستم میخواستم ببینم ابن کنترل مخصوص به صورت کاخانه ای موجود هست اونو تهیه کنم .
    دوست عزیز
    می توانید خودتان آن را بسازید بسیار ساده است به این تایپیک بروید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •