تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک و راهنمایی از اساتید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 کمک و راهنمایی از اساتید

سلام دوستان من بعد از کلی تحقیق و کسب اطلاعات بالاخره یه تلویزیون 47la8600 از بانه به قیمت 4200 خریداری کردم .فعلا هنوز وقت نکردم دل و روده اشو بکشم بیرون اما یه نکته اینکه فروشنده اش میگفت دریافت دیجیتال نداره که من تعجب کردم بعد از تحقیق فهمیدم بانه ای ها دریافت کننده دیجیتال دارند ولی فعال نیست کسی از دوستان میتونه کمکم کنه راهش بندازم من کنترل مخصوص تعمیرکاران رو ندارم چطور میتونم به منو مخفی برم و راهش بندازم در ضمن الان توی تنظیمات تنظیم دریافت کننده دیجیتالش روی آفریقای جنوبی تنظیمه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از کلی تحقیق و کسب اطلاعات بالاخره یه تلویزیون 47la8600 از بانه به قیمت 4200 خریداری کردم .فعلا هنوز وقت نکردم دل و روده اشو بکشم بیرون اما یه نکته اینکه فروشنده اش میگفت دریافت دیجیتال نداره که من تعجب کردم بعد از تحقیق فهمیدم بانه ای ها دریافت کننده دیجیتال دارند ولی فعال نیست کسی از دوستان میتونه کمکم کنه راهش بندازم من کنترل مخصوص تعمیرکاران رو ندارم چطور میتونم به منو مخفی برم و راهش بندازم در ضمن الان توی تنظیمات تنظیم دریافت کننده دیجیتالش روی آفریقای جنوبی تنظیمه
    دوست عزیز
    به این تایپیک بروید و تا آخر مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید بعد از تهیه این قطعه چطور باید کارت دیجیتال رو راهندازی کنم بعد چطور کانالهای ایرانو بگیرم آنتن میخواد لوازم جانبی چی احتیاج داره ببخشید من تا حالا آنتن دیجیتال نداشتم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید بعد از تهیه این قطعه چطور باید کارت دیجیتال رو راهندازی کنم بعد چطور کانالهای ایرانو بگیرم آنتن میخواد لوازم جانبی چی احتیاج داره ببخشید من تا حالا آنتن دیجیتال نداشتم
    دوست عزیز
    البته که آنتن می خواهد.و برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
    نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داداشم شما خودتون تا حالا با این روش فعال کردید؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداشم شما خودتون تا حالا با این روش فعال کردید؟
    دوست عزیز
    این روش تست شده است دیگران استفاده کردند ما هم تجربیات آنها را ارائه می دهیم.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر یه سوال دارم اونم اینکه تلویزیون باید روشن باشه یا استند بای بعد هم کسی از دوستان امتحان کرده ببینه جواب میده و در ضمن آیا روی این مدل هم جواب داده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •