دوستان سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه. یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمکم کنین
میخواستم یه تلویزیون هوشمند زیر 4.5 میلیون سایز 47 اینچ بگیرم که مسائل زیر برام مهمه:
اول از همه کیفیت عمر و کیفیت تصویر در حالت بدون عینک ( در درجه ی بعد با عینک) و همچنین امکانات و پیشرفته بودن تی وی ( مثلا دسترسی به وب و پخش فرمت های مختلف تصویری و کنترل از راه دور مناسب مثلا از کنترل جادویی ال جی خیلی خوشم میاد. همچنین ضبط و پخش برنامه داشته باشه و بهتره حافظه داخلی هم در حد قابل قبول داشته باشه. یو اس بی هم داشته باشه و سرعتش بالا باشه چون فلش خودم یو اس بی 3 هستش میخوام کیفیت بالا رو ساپورت کنه مثل اچ دی و فول اچ دی)
دوم امکان تصویر در تصویر. که فکر میکنم اکثر تلویزیون های جدید این قابلیت رو ندارن. درسته؟ ولی آیا امکان پخش همزمان یه برنامه تلویزیونی و یه فیلم از روی فلش رو دارن؟ اینا هم خیلی مهم هستن برام.
سینما سه بعدی هم تا حدودی مهم هستش. اما فکر نمیکنم با تکنولوژی اکتیو یا پسیو مشکلی داشته باشم.
حالا میخواستم راهنمایی کنین و یه مدل خوب معرفی کنین. من بشخصه با اطلاعات نچندان عمیقم مدل ال جی 67100 و 66100 رو پسندیدم. ولی نمیدونم خواسته های بالا رو داره؟ مثلا عمرش خوبه و خدمات پچس از فروش مناسب داره؟ کیفیت تصویر ثابت و عالی هستش؟ تصویر در تصویر هستش؟
کسی مدلی رو پیشنهاد میکنه که از این مورد بهتر باشه؟ ممنون میشم اگه با دلیل تخصصی بگین.
پیشاپیش از همتون سپاسگزارم. فقط دوستان یه لطفی کنید و اگه اطلاعات دارین بدون تعصب بیان کنین و با کل کل کردن وقت خودتون و بنده رو تلف نکین.
باز هم از همه ی دوستان ممنونم که وقت میگذارن و جواب میدن