تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: یک مشکل عجیب !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض یک مشکل عجیب !

سلام خدمت کاربران محترم سایت

بنده الان دو روزه که کامپیوتر رو روشن میکنم میبینم که انگار یه جورایی همه چی از نوع شروع شده : بک گراند صفحه سیاه میشه(ربطی به کرک ویندوز نداره،چون کرک کردم و از این لحاظ پیام نمیده) - my computer تو صفحه اصلی نیست - تمام بکمارک ها و کوکی ها کش های مرورگرم پاک شده،تو هر سایتی میخوام برم باید دوباره یوزر و پس بزنم - یه سری فایل تو IDM داشتم واسه دانلود که همه پاک شد - فونت کل کامپیوتر عوض شده و هزار جور تغییر دیگه ... هر بار هم که کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم دوباره مثلا بوکمارک هام پاک میشه و بقیه قضایا ... ولی نرم افزار ها همه هستن درست مثل نصب ویندوز جدیده !

موندم مشکل از کجاست ! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟!

خیلی ممنون ...

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    نرم افزار Deep Freeze تقریبا این کارا رو میکنه. اون رو نصب نکردین؟؟

3. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    نرم افزار Deep Freeze تقریبا این کارا رو میکنه. اون رو نصب نکردین؟؟
    نه ...

الان دیگه بوکمارک ها حذف نمیشن ولی کامپیوتر که میخواد بیاد بالا واسه خودش پیام preparing your desktop رو میده که باعث میشه آیکون دسکتاپ اکثرا (نه همشون) مثل My Computer بره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیشه یه جوری این start up repair رو قطع کرد ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما میتونید به وسیله نرم افزار ccleaner رجستری ویندوز رو تعمیر کنید.دوست من هم همین مشکل رو داشت که با این کار درست شد.راستی شما که ویندوزتون ویروس نداره؟؟آنتی ویروس دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز سیستم شما ممکنه ویروسی باشه.یه ویندوز بدون دستکاری بگیر نصب کن.شاید باورتون نشه من الان یک سال هست که ویندوز عوض نکردم.الان هم سالمه.یه آنتی ویروس خوب نصب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.دوستان چندروز پیش تو وب بودم با توجه به این که آنتی ویروسم فعاله پس از خارج شدن و خاموش و روشن کردن سیستمم با مشکلاتی روبرو شدم البته درست یادم نیست یه چیزی هم تو سطل زباله داشتم که همون موقع حذفش کردم:1)سیستم دیر بالا میاد.2)رو هرچی کلیک میکنم تا باز شده خیلی طول میکشه وبا تاخیر باز میشه طوری که کلافت میکنه.3)درضمن این اخطار و پیامو میده که ازش سر در نیاوردم.با موضوع server busy وبا این متن this action cannot be completed because the other program is busy.choose"switch to"to activate the busy program and correct the problem.بعد سه تا گزینه انتخابی داری بنامهای switch to...گزینه دومretryگزینه سومcancel.هرکدومو انتخاب کردم نتیجه ای حاصل نشد.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.نه تو وب میتونم برم ونه اینکه آیکونهای رو دسکتاب و جاهای دیگه سریع بازمیشه.بعدشم نمیدونم چی رو حذف کردم . لطفا بگید چیکار کنم این مشکلم حل بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.دوستان چندروز پیش تو وب بودم با توجه به این که آنتی ویروسم فعاله پس از خارج شدن و خاموش و روشن کردن سیستمم با مشکلاتی روبرو شدم البته درست یادم نیست یه چیزی هم تو سطل زباله داشتم که همون موقع حذفش کردم:1)سیستم دیر بالا میاد.2)رو هرچی کلیک میکنم تا باز شده خیلی طول میکشه وبا تاخیر باز میشه طوری که کلافت میکنه.3)درضمن این اخطار و پیامو میده که ازش سر در نیاوردم.با موضوع server busy وبا این متن this action cannot be completed because the other program is busy.choose"switch to"to activate the busy program and correct the problem.بعد سه تا گزینه انتخابی داری بنامهای switch to...گزینه دومretryگزینه سومcancel.هرکدومو انتخاب کردم نتیجه ای حاصل نشد.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.نه تو وب میتونم برم ونه اینکه آیکونهای رو دسکتاب و جاهای دیگه سریع بازمیشه.بعدشم نمیدونم چی رو حذف کردم . لطفا بگید چیکار کنم این مشکلم حل بشه.
    شما آنتی ویروستون چیه؟؟فایروال هم نصب کردین؟؟؟؟(رجستر رو با یه نرم افزار ریپیر کنید ببینید درست میشه؟
    توصیه:نصب ویندوز7 ultimate سرویس پک1 بدون دستکاری جدید وقبل از باز کردن درایو هاتون یک آنتی ویروس قابل اعتماد مثل:نورتون ,کسپرسکی ویا نود32 نصب کنیدو آپدیت و اسکن کنید.

10. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما آنتی ویروستون چیه؟؟فایروال هم نصب کردین؟؟؟؟(رجستر رو با یه نرم افزار ریپیر کنید ببینید درست میشه؟
    توصیه:نصب ویندوز7 ultimate سرویس پک1 بدون دستکاری جدید وقبل از باز کردن درایو هاتون یک آنتی ویروس قابل اعتماد مثل:نورتون ,کسپرسکی ویا نود32 نصب کنیدو آپدیت و اسکن کنید.
    آنتی ویروس بیت دیفندر اورجینالی که بعنوان اشانتیون با لپ تاپم گرفته بودم رو نصب کردم.یعنی ممکنه سیستمم ویروسی شده باشه؟فایروال هم نصب نکردم.برای رپییررجیستر چ نرم افزاری رو پیشنهاد میددید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام.دوست عزیز به احتمال 99 درصد سیستم شما ویروسی شده.همه حرفای دوستان گرامی کاملا درسته.واسه اسکن سیستم برای ویروس یابی فایلهای سیستمی رو از حالت مخفی خارج کنید این نکته خیلی مهم بود که گفتم.

13. این کاربر از ali20400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •