سلام من میخوام یه مانیتور بخرم پولی که واسش کنار گذاشتم 250 تومنه و نمیخوام این مقدار رو افزایش بدم، کارت گرافیک سیستمم Gigabyte GT520 یک گیگه با توجه به مدل کارت گرافیکم یه مانیتور خوب معرفی کنید ( واسه نت گردی و گیم میخوام )
سلام من میخوام یه مانیتور بخرم پولی که واسش کنار گذاشتم 250 تومنه و نمیخوام این مقدار رو افزایش بدم، کارت گرافیک سیستمم Gigabyte GT520 یک گیگه با توجه به مدل کارت گرافیکم یه مانیتور خوب معرفی کنید ( واسه نت گردی و گیم میخوام )
Last edited by hahmadi2013; 20-08-2013 at 18:00.
بودجتون برای خرید مانیتور نو و آک یه مقدار پایین هست. تقریبا زیر 320 تومن مانیتوری نمیشه تهیه کرد. با این اوصاف پیشنهاد میکنم به فکر خرید مانیتور کارکرده و دست دوم باشین.
شما نمیدونید!!!! همین امروز با فروشگاه تماس گرفتم و گفتن دارن 20 اینچ 240 تومن ولی گفت یه ساعت دیگه تماس بگیر تو انباره مدل دقیقشو بهت بگم، پس الکی جواب نده
Last edited by hahmadi2013; 20-08-2013 at 18:33.
بچه ها این مدل رو تو یکی از فروشگاههای شهرمون قیمت کردم میده 240، نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با توجه به قطعات و قیمتهای موجود در بازار پیشنهاد دادم. حالا شما اگر موردی پیدا کردین که قیمت پایینتری داره حتما بگیرین!
البته اصلاح میکنم. ممکنه از برندهایی مثل X.Vision در سایزهای پایین مثل 16 اینچ بتونین 280 تا 300 تومن هم موردی گیر بیارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)