تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: ناپدید شدن درایو های سیستمم !

داره خودمونی میشه Hunter Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 ناپدید شدن درایو های سیستمم !

سلام به دوستان گرامی

من یک cd botable از پارتیشن مجیک که قدیمی بود داشتم از روی کنجکاوی داخل سیستم گذاشتم و کامپیوتر رو ریست کرد و پارتیشن مجیک رو به صورت بوت اجرا کردم در موقع اجرا یک چند تا پیغام مبنی بر اینکه قسمتی از پارتیشن شما مشکل دار شده آمد من هم گزینه FIX IT رو زدم بعدش هم ترسیدم کامپیوتر رو ریست کردم و وقتی که وارد ویندوز شدم دیدم به غیر از درایو ویندوز بقیه پاریشن هام نیست از داخل DISK mangement نگاه کردم پارتیشن ها همه هستن ولی قابل دسترسی نیستن دوستان لطفاً راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدم آیا اطلاعات هاردم رو از دست دادم ؟ بر روی گزینه change drive latter and path هم کلیک میکنم خطا میده !

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی

من یک cd botable از پارتیشن مجیک که قدیمی بود داشتم از روی کنجکاوی داخل سیستم گذاشتم و کامپیوتر رو ریست کرد و پارتیشن مجیک رو به صورت بوت اجرا کردم در موقع اجرا یک چند تا پیغام مبنی بر اینکه قسمتی از پارتیشن شما مشکل دار شده آمد من هم گزینه FIX IT رو زدم بعدش هم ترسیدم کامپیوتر رو ریست کردم و وقتی که وارد ویندوز شدم دیدم به غیر از درایو ویندوز بقیه پاریشن هام نیست از داخل DISK mangement نگاه کردم پارتیشن ها همه هستن ولی قابل دسترسی نیستن دوستان لطفاً راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدم آیا اطلاعات هاردم رو از دست دادم ؟ بر روی گزینه change drive latter and path هم کلیک میکنم خطا میده !
    یک عکس از disk managmen سیستم بزارین

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عجب شانسی دارم من ! با عرض پوزش عکس ها رو درست کردم !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عجب شانسی دارم من ! با عرض پوزش عکس ها رو درست کردم !
    باید یک حجم اضافه پیدا کنید و کل پارتیشن ها رو ریکاوری کنید با نرم افزار easeus data recovery در مود partion recovery این حالت نه فایل سیستم است نه برچسب

البته فکر کنم در ویندوز xp پارتیشن ها دیده بشه بدون مشکل

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی پس به نظر شما من بهتره اول ویندوز xp نصب کنم ببینم اگه نشون میده اطلاعاتم رو خالی کنم یا نه از همین easeus data recovery استفاده کنم ؟ در مورد پارتیشن ریکاوری پس اینجور که گفتید acronis partion recovery جواب نمیده یعنی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یعنی پس به نظر شما من بهتره اول ویندوز xp نصب کنم ببینم اگه نشون میده اطلاعاتم رو خالی کنم یا نه از همین easeus data recovery استفاده کنم ؟ در مورد پارتیشن ریکاوری پس اینجور که گفتید acronis partion recovery جواب نمیده یعنی ؟
    آره با یک xp تست کنید نشد راهش ریکاوری است روی یک حجم دیگه بعد پارتیشن بندی مجدد
    نرم افزار زیاد است من خودم با easeus بیشتر کار کردم نرم افزار easeus partion recovery وو اون نرم افزاری که هم که شما گفتین هست
    نرم افزار active partion recovery هم است با این نرم افزارها ار طریق بوت هم میتونید کار کنید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من ویندوز xp نصب کردم و اون 3 تا پارتیشن اومد ولی وقتی اون 3 تا در xp دیده میشدن اون درایو 146 گیگ دیده نمیشد .

در هر حال من 3 تا درایو اطلاعاتش رو برداشتم و فرمتشون کردم و دوباره ویندوز 7 نصب کردم و موقع نصب ویندوز اون 3 تا درایو رو به هم چسبوندم ولی وقتی اومدم داخل ویندوز یه اتفاق خیلی بد افتاد اون درایو 146 گیگم رو unallocated میزنه و نمیشناسه این درحالیه قبل از نصب xp که ویندوز 7 روش بود اون درایو رو میشناخت ! اینم یه عکس جدید از قسمت disk mangment :

فقط چون هارد به هارد کردم اونی که دورش کادر قرمز کشیدم همون هاریه که در بالا مشکل واسش پیش اومده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من ویندوز xp نصب کردم و اون 3 تا پارتیشن اومد ولی وقتی اون 3 تا در xp دیده میشدن اون درایو 146 گیگ دیده نمیشد .

در هر حال من 3 تا درایو اطلاعاتش رو برداشتم و فرمتشون کردم و دوباره ویندوز 7 نصب کردم و موقع نصب ویندوز اون 3 تا درایو رو به هم چسبوندم ولی وقتی اومدم داخل ویندوز یه اتفاق خیلی بد افتاد اون درایو 146 گیگم رو unallocated میزنه و نمیشناسه این درحالیه قبل از نصب xp که ویندوز 7 روش بود اون درایو رو میشناخت ! اینم یه عکس جدید از قسمت disk mangment :

فقط چون هارد به هارد کردم اونی که دورش کادر قرمز کشیدم همون هاریه که در بالا مشکل واسش پیش اومده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید اون پارتیشن رو هم با نرم افزارهایی که گفتم ریکاوری کنید بریزید روی یک هارد دیگه و باز دوباره پارتیشنش رو بسازید

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •