تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک فوری در نحوه رفع مشکل بوت ویندوز 8 بعد از نصب اوبنتو

در آغاز فعالیت shadmehr87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13 کمک فوری در نحوه رفع مشکل بوت ویندوز 8 بعد از نصب اوبنتو

با سلام
    سیستم من دارای دو هارد اکسترنال می باشد من ویندوز 8 را بر روی رایانه خود نصب داشتم و بر روی آن اوبونتو ورژن 12.10 64 بیتی را بر روی هارد اول نصب کردم. حالا بعد از بالا آمدن سیستم به طور خودکار سیستم بر روی اوبونتو بارگذاری شده و بالا میاید و صفحه بوت ویندوز بالا نمی یاد . من بوت را بر روی هارد دوم نیز گذاشتم ولی تغییری نکرد لطفا در این مورد کمکم کنید با تشکر لطفا توضیحات کامل چون برای بار اول هست که با لینوکس کار می کنم و تقریبا چیزی از اون سر در نمیارم .

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با یک DVD ویندوز 8 باید boot رو تعمیر کنی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام
    سیستم من دارای دو هارد اکسترنال می باشد من ویندوز 8 را بر روی رایانه خود نصب داشتم و بر روی آن اوبونتو ورژن 12.10 64 بیتی را بر روی هارد اول نصب کردم. حالا بعد از بالا آمدن سیستم به طور خودکار سیستم بر روی اوبونتو بارگذاری شده و بالا میاید و صفحه بوت ویندوز بالا نمی یاد . من بوت را بر روی هارد دوم نیز گذاشتم ولی تغییری نکرد لطفا در این مورد کمکم کنید با تشکر لطفا توضیحات کامل چون برای بار اول هست که با لینوکس کار می کنم و تقریبا چیزی از اون سر در نمیارم .
    1 - آیا ویندوز 8 به صورت Legacy و پارتیشن بندی MBR نصب شده و آیا Grub رو روی درایو پیش فرض ( معمولا /sda1 ) نصب شده ؟ در این صورت بوت لودر ویندوز به هم خورده باید با DVD ویندوز تعمیر بشه . بعد از تعمیر از EasyBCD برای اضافه کردن بوت Ubuntu به ویندوز اضافه کنین .

همواره دوستانی که قصد تست اوبونتو رو دارن ، توجه کنند راهنمای فارسی نصب در انجمن رو بخونند تا مشکلی پیش نیاد . در ضمن دوستان تازه کار بهتره در هنگام نصب Grub رو روی یه درایو دیگه نصب کنند .

2 - آیا ویندوز 8 در حالت UEFI و پارتیشن بندی GPT نصب شده ؟ در این صورت در صورتی که Grub رو توی Sda1 نصب نکرده باشین ، بوت ویندوز به هم نریخته و فقط غیر فعال شده . از توی بایوس می تونین بوت لودر هارو سویچ کنین ( تاکید می کنم ویندوز باید در حالت UEFI نصب و بوت شده باشه . Secureboot هم غیر فعال )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •