سلام
یکی از دوستان قصد خرید لپ تاپ برای انجام کارهای حسابداری رو داره و سقف بودجه هم 2 ملیون هستش.
ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگند.
سلام
یکی از دوستان قصد خرید لپ تاپ برای انجام کارهای حسابداری رو داره و سقف بودجه هم 2 ملیون هستش.
ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگند.
سلام hp4540 بسیار مناسب و با کیفیته البته متونید مدلهای ارزونتر از Lenovo g580,acer e1و یا Lenovo z500با پردازنده i3پیدا کنید
لپ تاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به شما پیشنهاد می کنم !
از نظر کیفیت hp بهتره یا لنوو؟
تفاوت سری G و Z لنوو رو هم بفرمایید ممنون میشم. کدوم سری بهتره؟ البته صرفه نظر از کارت گرافیک که سری z قویتره.
دوست عزیز سری Z برای کارهای روزانه و همچنین مالتی مدیاست اما این مدل هم برای اجرای نرم افزارها و همچنین برای اجرای بازی ها نسبتا خوبه مثل مدل Z500 که واقعا خوبه. و در مورد سری G باید بگم که این سری برای کارهای عادی و همچنین گشتن در وب است که در کل سری Z قوی تره.اما در جواب سوال دیگتون باید بگم که به نظر من HP و LENOVO کیفیتشون خوبه و نمیشه بگی این بهتره یا اون.چون من با جفتش کار کردم و ازشون راضی بودم.
دوست عزیز باید بگم که این لپ تاپ گرافیک ضعیفی داره و تو رنج قیمت 2 تومان بهترین انتخاب 4540 میباشد و اگه این دوستمون بودجشونو برای خرید لپ تاپ یک مقدار بیشتر کنه میتونه بره سراغ لنوو Z500 که گرافیکش 740M هست که برای اجرای خیلی از بازی ها بهتر است که البته شما میگین فقط برای نرم افزارهای حسابداریمیخواین.
با توجه به اینکه تو روز ممکن بیش از 12 ساعت روشن بمونه کدوم رو پیشنهاد میکنید که مشکلاتی از قبیل داغ کردن و غیره نداشته باشه؟
Last edited by yumyum; 20-08-2013 at 02:18.
من برای کار زیاد hp 1201 پیشنهاد میکنم اما اگه سرعت قدرت با هم میخواین z500 i7 بخرین
من خودم از اونجور ادم هایی هستم که خیلی لپ تاپم روشنه و به همین خاطر از این بابت خیالتون راحت باشه که z500 کم نمیاره.
hp 4540 اگه زیاد روشن بمونه داغ میکنه؟ البته کار سنگین ازش نمیکشه و کارهایی مثل فاکتور زدن و این قبیل رو انجام میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)