سلام
چطور میتونم از یک صفحه html برای صفحه اول سایتم که وردپرس روش نصبه استفاده کنم؟
یعنی وردپرس پشت این صفحه باشه و مثلا با کلیک روی دکمه مقالات وارد صفحه اول وردپرس بشم
سلام
چطور میتونم از یک صفحه html برای صفحه اول سایتم که وردپرس روش نصبه استفاده کنم؟
یعنی وردپرس پشت این صفحه باشه و مثلا با کلیک روی دکمه مقالات وارد صفحه اول وردپرس بشم
خسته نباشی
پ من تو این سایت چیکار میکنم![]()
اگه تو سایتهای فارسیم جستجو بزنید پیدا میشه چه برسه خارجی
در گام اول شما باید یک Custom Page بسازید . یعنی یک تم جدید برای صفحاتتون تعریف کنید . برای انجام اینکار میتونید از فایل page.php درون پوشه قالب وردپرس شما یک کپی بگیرید و با یک نام دیگه اون رو در همون پوشه قرار بدید . به طور مثال من یک کپی از این فایل گرفتم و با نام frontpage.php اون رو در پوشه قالبم قرار دادم .
فایل frontpage.php رو باز کنید و در سطر اول اون این خط کد php رو اضافه کنید :
7LearnFrontPage نام این تم برای صفحه ی ایجاد شده هست . می تونید به جای اون هر نام دلخواه دیگه ای بزارید . در واقع با اضافه کردن این خط در اول فایل اون رو به عنوان یک قالب جدید برای برگه هاتون تعریف می کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:: در مرحله دوم باید یک برگه ی جدید بسازید و قالبش رو اونی که در بالا تعریف کردید بزارید . برای اینکار از کنترل پنل سایتتون در وردپرس از منوی برگه (Page) گزینه ی افزودن برگه (add new) رو انتخاب کنید و در صفحه افزودن برگه عنوان و متن برگه رو بنویسید (من عنوان برگه رو برگه نخست 7Learn گذاشتم) و از منوی صفات برگه (Attributes) قالب برگه رو همونی که در بالا در خط اول فایل اضافه شده تعریف کردید بزارید . در اینجا 7LearnFrontPage .
برگه رو منتشر (publish) کنید .
:: در مرحله آخر از منوی تنظیمات (Setting) گزینه خواندن (reading) رو انتخاب کنید و شبیه عکس زیر صفحه ای رو که ساختید به عنوان صفحه اول سایت قرار بدید و ذخیره تغیرات رو بزنید .
راه ساده تر اینه که وردپرس رو داخل یک ساب دومین یافولدر توی هاست نصب کنید و در قسمت اصلی هاست یک صفحه دلخواه html بزارید
از دوستان پاسخ دهنده ممنونم
راهنمایی خوبی بود
بخصوص این آخریش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)