دوستان رفته بودم مسافرت که دیروز صبح با اشتباه یه بچه کوچیک گوش پاک کن تقریبا به طور کامل وارد گوشم شد که منجر به خونریزی و درد شدیدی شد که فورا من رو به یه درمانگاه تو شهر چالوس بردند . دکتر با نگاه کردن به گوشم گفت پرده گوشت پاره نشده اما لایه کناریش به شدت آسیب دیده . متاسفانه من همون دیروز تقریبا شنوایی گوش سمت راستم از دست رفته بود و به دکتر هم این مساله رو گفتم . حالا امروز تقریبا یکم به صدا حساس شده اما اگر بخوام درصد بدم از 100 درصد فقط سی درصدشنوایی دارم .
دکتر به من دو تا آمپول دگزا و آموکسی کلاو داد .. گفت فعلا آموکسی کلاو رو بخور اگر پس از تکمیل قرص درد داشتی برو پیش متخصص تو شهر خودت .. شنواییتم در عرض چهار ماه برمیگرده ! باید ترمیم بشه .. به نظر دکتر بی سوادی نمیومد اما اگه انقدر سادست پس چرا من تقریبا چیزی نمیشنوم

تو گوشم کلا گرفتست و جالبیش اینه الان چند ساعته گوش سمت چپم هم گرفته و شنواییش کمی پایین اومده ... به هرکی هم میگم شدند واسه من متخصص میگند متخصص هم کاری نمیتونه کنه و باید چند ماه بگذره تا شنواییت برگرده اگر شنواییت بر نگشت نیاز به جراحی داره ..
راهنمایی کنید .. من عشق موسیقیم و به گوشهام بیشتر از تمام اعضای بدنم احتیاج دارم