سلم
وقت بخیر
دوستان من چجوری این مفهوم رو ایجاد کنم که طول صفحه(ارتفاع) براساس تعداد پست های مطلب شناور باشه. یعنی اگر 3 پست مطلب نوشتم خوب طبیعی هست که بعد از پایین ترین پسن می خوام صفحه هم تمام بشه و اسکرول نخوره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلم
وقت بخیر
دوستان من چجوری این مفهوم رو ایجاد کنم که طول صفحه(ارتفاع) براساس تعداد پست های مطلب شناور باشه. یعنی اگر 3 پست مطلب نوشتم خوب طبیعی هست که بعد از پایین ترین پسن می خوام صفحه هم تمام بشه و اسکرول نخوره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
میتونی به height یا width مقدار auto بدی تا خود به خود با بیشتر شدن مطالب بزرگ تر بشه.
به این شکل :
در ظمن وقتی هیچ مطلبی وجود نداره باکس اصلا دیده نمیشه اما یه متن کوتاه که بنویسی باکس همون اندازه در میاد ( چی گفتم ؟ )
یه روشی هم بود که ماکزیمم یا مینیمم اندازه رو مشخص می کرد که الان حضور حافظه ندارم.
سوالی بود بفرمایید.
موفق باشی دوست من.
دوست عزیز شما اگر height تعریف نکنی خود به خود به این شکل هست اگر هم میخواید تا همون جایی که کانتنت هست صفحه ادامه داشته باشد باید bottom-padding و bottom-margin نداشته باشی ودر اخر اینکه همیشه مرورگر ها به صورت خودکار مارجین وپدینگ دارن وصفحه شما هیچ وقت دقیقا از بالا شروع نمیشه که باید این کد رو بالای فایل cssتون بنویسی
*{
margin:0;
pading:0;
}
راه حل اصولی برای این مشکل اینه که به کنترل ظرف مورد نظرتون (احتمالا تگ Div اصلی که مقالات یا پست ها در اون قرار می گیرند) سه استایل زیر رو اضافه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم با استفاده از سی اس اس می تونید مقادیر ارتفاع و عرض و اتومات قرار بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)