سلام بر همه.دوستان دراین تایپک قصددارم بگید pesبازهستیدیاfifa.
ودلیل انتخابتون چیه ؟؟؟
سلام بر همه.دوستان دراین تایپک قصددارم بگید pesبازهستیدیاfifa.
ودلیل انتخابتون چیه ؟؟؟
Last edited by poria77; 17-08-2013 at 21:18.
کسی که Pes بازی کن دیگه دنبال فیفا نمیره![]()
بازم یه مقایسه ی دیگه و بازم یه دعوای دیگه...!
بابا! چرا کسی قبول نمی کنه که هر کدوم از این بازیا ویژگی و خصوصیات مربوط به خودشونو دارن...!
و اینکه هر کسی هم علایق شخصی خودشو داره...!![]()
The Answer is Clear
Next Question
خوب معلومه دیگه فیفا . کلا اگه میخوای سمت یکی بری . اول فیفا رو بازی کن بعد برو Pes بازی کن . خودت ناخوداگاه میای به سمت فیفا
It's Easy Just Pes 2013
البته نظر شخصی هستش و اینجوری به
جواب درستی نمیرسی
ما دراين تايپک قصددعوانداريم.فقط مي خوايم بامزاياومعايب اين دو بيشترآشنا بشيم.حالا يه کوچولو دعواهم بحثو داغترميکنه![]()
سلام
قبلا هم همچین موضوعی رو را انداختن ولی حال نداد
شمام الکی واسه اینکه تعداد پستهات رو بالا ببری این بحثا رو را ننداز
بای
من خودم PES رو ترجیه میدم... دلیل خاصی هم واسش ندارم!!! تا سال 2008 که فقط FIFA بازی میکردم ولی از وقتی که با PES آشنا شدم دیگه از فیفا خوشم نمیاد! به عبارت دیگه، با این که هر سری یه مدت نسخه جدید FIFA رو هم بازی میکنم ولی باز هم میگم PES یه چیز دیگس... (به اصطلاح خودمون بیشتر حال میده)
خوب طبیعیه که یه بحث هر دفعه تکرار بشه ولی به نظر من باید فقط نسخه های مشابه (مثلا 2013 یا 2014) رو بررسی کنن و بگن توی این نسخه هرکدوم چه نقاط ضعف و چه نقاط قوتی نسبت به رقیبش داره (البته این بررسی که میگم فقط از دید کاربرها باشه نه کارشناسها...)
من قصد بحث کردن ندارم ولی به نظر من اگه این دوستمون میخواست واسه بالا بردن تعداد پستهاش این تاپیکو بزنه میتونست یک سال قبل این کار رو بکنه... واسه یه کاربر عادی 1 ستاره یا 5 ستاره که پشت اسمش باشه هیچ فرقی نداره...
Last edited by mehrdad x; 19-08-2013 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)