تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض مشاوره جهت خرید لپ تاپ

سلام دوستان من میخواستم لپ تاپ بخرم - اولش لنوو زد 500 مد نظرم بود ولی متاسفانه تاپیکی رو که دوستان در موردش ایجاد کرده بودن رو خوندم از خریدنش منصرف شدم به دلیل صفحه نمایش بی کیفیت - داغ کردن بیشتر از دیگر برندها - مشکل صفحه کلید و گارانتیش و... بعد از مدتی تحقیق روی اچ پی 4540 اس، تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم که نوت بوکی برای مالتی مدیا بازی و... است و خیلی هم خوش ساخت و خوش قیمته.
    نظر شما چیه در مورد 4540 ؟
    به جای خط فاصله بزنید دیجی کالا دات کام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم لپ تاپ بخرم - اولش لنوو زد 500 مد نظرم بود ولی متاسفانه تاپیکی رو که دوستان در موردش ایجاد کرده بودن رو خوندم از خریدنش منصرف شدم به دلیل صفحه نمایش بی کیفیت - داغ کردن بیشتر از دیگر برندها - مشکل صفحه کلید و گارانتیش و... بعد از مدتی تحقیق روی اچ پی 4540 اس، تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم که نوت بوکی برای مالتی مدیا بازی و... است و خیلی هم خوش ساخت و خوش قیمته.
    نظر شما چیه در مورد 4540 ؟
    به جای خط فاصله بزنید دیجی کالا دات کام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوبه کلاً نباید زیاد ازش کار بکشین
    اما اشتباه میکنین z500 خیلی خوبه یه سری ایراد داره اما اونقدر نیست که از خریدش منصرف شد
    بالاخره هیچ لپ تاپی بی عیب نیست حتی 4540 تاپیکش هم موجوده
    الان قویترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومان z500 بعد envy 1201 بعد 4540 بالای 3 تومان n46vz

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اما اشتباه میکنین z500 خیلی خوبه یه سری ایراد داره اما اونقدر نیست که از خریدش منصرف شد
    الان قویترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومان z500 بعد envy 1201 بعد 4540 بالای 3 تومان n46vz
    با اجازه استارتر،
    راستیتش منم دقیقا مشکلم با z500 همین باطریش و داغ کردنشه،البته میگم من باهاش بازی نمیکنم،ولی برام مهمه که تو کارهای روزمره داغ نکنه و حالا اگه کار سنگینی هم باهاش کردم به مرور زمان بهش آسیب نرسه.درضمن باطریش رو هم میشه بعدا عوض کرد ؟
    البته من بین این مدل و k46cb موندم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آخه لپ تاپی که نتونه بیشتر از دو ساعت شارژ نگه داره به درد نمیخوره، نور کم صفحه نمایش، رنگ های مرده، داغ کردن بیش از حد، کیبورد بی کیفیت، گارانتی چرت و...
    ولی من نظرات کاربرایی رو که 4540 رو توی دیجی کالا خوندم واقعا همشون راضی بودن، حتی دیجی کالا هم واسش هیچ معایبی ننوشته، من نقد و بررسی ویدیوییش رو هم دیدم واقعا خوش ساخت و خوش قیمت و با کیفیته.
    رم 4 ، سی پی یو آی فایو ، گرافیک قدرتمند دو گیگ ، هارد هفتصد و پنجاه و... با قیمت خیلی عالی...
    تاپیک این اچ پی که میگید کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آخه لپ تاپی که نتونه بیشتر از دو ساعت شارژ نگه داره به درد نمیخوره، نور کم صفحه نمایش، رنگ های مرده، داغ کردن بیش از حد، کیبورد بی کیفیت، گارانتی چرت و...
    ولی من نظرات کاربرایی رو که 4540 رو توی دیجی کالا خوندم واقعا همشون راضی بودن، حتی دیجی کالا هم واسش هیچ معایبی ننوشته، من نقد و بررسی ویدیوییش رو هم دیدم واقعا خوش ساخت و خوش قیمت و با کیفیته.
    رم 4 ، سی پی یو آی فایو ، گرافیک قدرتمند دو گیگ ، هارد هفتصد و پنجاه و... با قیمت خیلی عالی...
    تاپیک این اچ پی که میگید کجاست؟
    z500 علاوه بر اون مشکلاتی که گفتید متاسفانه زاویه ی دید خوبی هم نداره.رو این مورد یکم فکر کنید.چون هیچ راهی واسه درست شدن نداره.میتونید نقد هاشو ببینید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم بینه
    asus n56vb و
    asus n56vz کدوم بهتره؟؟
    برای گیم میخوام
    بعضی جاها برای گرافیک مینویسه gf650 میخواستم بدونم gf با gt فرق داره؟؟؟اگه داره کدم بهتره؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

n56vz دیگه تموم شده اما n56 vb خوبه اما به اندازه 650 n56vz نیست اما برای نامگذاری کارت گرافیک انویدیا gt البته gf هم بد نیست

داره خودمونی میشه amirhos72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خودم z500 دارم و همینو توصیه میکنم بهت
    اولا مشکل داغ کردنش با آ‍پدیت bios حل میشه! من با کانفیگی مشابه با ل‍پ تاپ asus و z500 خودم رو pes امتحان کردم asus بیشتر داغ میشد
    امکان نداره دمای z500 بالاتر از ۸۰ بره!
    کیبوردش هم عالیه
    تنها مشکل این لپ تاپ صفحه نمایش متوسطش هستش ک با توجه به کانفیگ و خوش ساختی ک داره قابل چشم پوشیه
    درمورد 4540 هم z500 واقعا یه سر گردن تو همه لحاظ ازش بالاتره!!!!

9. 3 کاربر از amirhos72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خوی اگه اینطوریه لپ تاپ های دل هم بایسشو آپدیت می کنیم یه فنم می گیریم درست می شه
    تازه صفحه نمایشش هم در بعضی مدل ها بهتره مثل xps که 2100000 تومنه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوی اگه اینطوریه لپ تاپ های دل هم بایسشو آپدیت می کنیم یه فنم می گیریم درست می شه
    تازه صفحه نمایشش هم در بعضی مدل ها بهتره مثل xps که 2100000 تومنه
    دوستمون در بالا درست میگه لپ تاپ های لنوو با اپدیت باتری وبایوس دماش درست میشه.من خودم قبلا مدل دل داشتم که داغ کردنش خیلی اذیت میکرد.همچنین اینکه باید قبول کرد که دل در حال حاضر مدل های ضعیفی داره مخصوصا با کانفیگ های ضعیفش.شاید برای یه ادم مبتدی تو یه نگاه بشه گفت که مثلا پردازندش core i7 یا اینکه گرافیکش 2 گیگه اما باید دقیق تر به این مدل ها نگاه کرد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •