تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل بالا نیومدن کامل هارد سیگیت توی ویندوز7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

9 مشکل بالا نیومدن کامل هارد سیگیت توی ویندوز7

سلام.هاردم چهارتا درایو داره دیروز وصل کردم به یه لپتاپ حالا وقتی وصل میکنم به یه سیستم اکس پی کامل و درست بالا میاد ولی رو سون فقط یه درایوش بالا میاد.توی دیسک منیجمنت هم چهارتا درایو نشون میده ولی فقط همون درایوی که بالا میاد میشه باهاش کار کرد،بقیشون نه فرمت میشن نه لیبلشون عوض میشه
    seagate expansion 1t
    سیستم عامل خودمم سونه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.هاردم چهارتا درایو داره دیروز وصل کردم به یه لپتاپ حالا وقتی وصل میکنم به یه سیستم اکس پی کامل و درست بالا میاد ولی رو سون فقط یه درایوش بالا میاد.توی دیسک منیجمنت هم چهارتا درایو نشون میده ولی فقط همون درایوی که بالا میاد میشه باهاش کار کرد،بقیشون نه فرمت میشن نه لیبلشون عوض میشه
    seagate expansion 1t
    سیستم عامل خودمم سونه
    در ویندوز سون یک عکس از disk managment سیستم بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فکر کنم به خاطر تعداد پارتیشن های پرایمری این مشکل باشه در ویندوز اکس پی از درایوهاتون بکاپ بگیرید که اطلاعات از بین نره بعد در سون با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنید پارتیشن ها هم logical باشه فقط

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

[QUOTE=EXTREME;7821382]فکر کنم به خاطر تعداد پارتیشن های پرایمری این مشکل باشه در ویندوز اکس پی از درایوهاتون بکاپ بگیرید که اطلاعات از بین نره بعد در سون با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنید پارتیشن ها هم logical باشه فقط[/چیکار کنم لوجیکال باشه فرمتش کردم دوباره پرتیشن بندی کردم خودش سه تا primary ساخت یه دونم لوجیکال

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[QUOTE=reza30670;7822856]
    فکر کنم به خاطر تعداد پارتیشن های پرایمری این مشکل باشه در ویندوز اکس پی از درایوهاتون بکاپ بگیرید که اطلاعات از بین نره بعد در سون با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنید پارتیشن ها هم logical باشه فقط[/چیکار کنم لوجیکال باشه فرمتش کردم دوباره پرتیشن بندی کردم خودش سه تا primary ساخت یه دونم لوجیکال

شما با نرم افزار های مدیریت پارتیشن مانند paragon partion راحت میتونید نوع پارتیشن یعنی لوجیکال یا پرایمری شو تعریف کنید

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •