بنده الان یک کار پیدا کردم اینجوری که خودم دارم حساب کتاب میکنم 5 یا 6 ساعت در روز وقت بزارم ماهی حد اقل 2 میلیون در میارم... اگه بیشتر وقت بزارم بالای 5 میلیون هم میتونم درآرم... (اما در صورتی که تمام هم و غم زندگیم برای کار باشه و تمام وقت کار کنم)
این توضیح رو هم بدم که من سال دیگه چون خودم باید مخارج دانشگاه آزاد رو بدم این موضوع محرک بود که دنبال کار بگردم و انگار بخت باهام یار بود و کار بسیار عالی که پیشرفت خوبی هم میتونه داشته باشه رو پیدا کردم (فقط یه کم خسته کننده میتونه باشه) ... حالا من که وارد دانشگاه بشم 4 روز در هفته باید برم دانشگاه کار هم که باید بکنم پس کی درس بخونم ؟ بعد تازه وقت باشگاه رفتن و gf و این چیزا هم ندارم... کارای شخصیم هم دچار اختلال میشه ... بنظر شما شدنیه ؟ آدم اینقدر کشش داره ؟
بعد سوال دیگه : من شاید روی هم رفته ماهی به 700 هزار تومان پول نیاز داشته باشم برای کل مخارجم. پولی که هر ماه اضافه میمونه رو کجا سرمایه گذاری کنم ؟ که خوب بیاد روش ؟ مثلا اگه بدون سرمایه گذاری و به شکل راکد با در آمدی که درمیارم و 700 تومنش درماه خرج میشه و بین 1 تا 2 میلیونش میمونه بعد از یک سال بین 12 تا 24 میلیون دارم ... حالا باید چیکار کنم که 2 برابر این پول رو داشته باشم بعد از 1 سال .... ؟