تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2013-2014

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بوندس‌لیگا (به آلمانی: Bundesliga) در واژه به معنای «لیگ برتر» به لیگ سراسری در کشور آلمان گفته می‌شود.
    در بوندسلیگا، ۱۸ تیم فوتبال سطح اول آلمان بمدت یکسال باهم به رقابت می‌پردازند.
    تاریخچه بوندسلیگا :
      محتوای مخفی: ادامه 
    اتحایه فوتبال آلمان (Deutscher Fussball-Bund) که بنام مخفف DFB شناخته می‌شود، در بیست و هشتم جولای ۱۹۶۲ تصمیم بر این گرفت که بازی‌های سراسری فوتبال آلمان را تحت لیگی با عنوان Bundesliga برگزار کند. بدین ترتیب، تاسیس این لیگ معتبر را می‌توان ۲۸ جولای ۶۲ بشمار برد. اولین فصل بوندسلیگا فصل ۱۹۶۳ و ۱۹۶۴ بازی شد.

قبل از تاسیس بوندسلیگا، در سال ۱۹۳۲ فلیکس لینمان (Felix Linnemann) رییس سابق اتحادیه فوتبال آلمان (DFB) لیگ حرفه‌ای (Profiliga) فوتبال آلمان را تحت نام «لیگ شاهنشاهی» یا «لیگ سلطنتی» (Reichliga) تاسیس کرد. در این لیگ فقط بهترین باشگاه‌های فوتبال آلمان می‌توانستند بازی کنند. اما این لیگ مورد قبول برخی از باشگاه‌های محلی نبود چرا که با شرایط موجود، این باشگاه‌ها نمی‌توانستند در آن شرکت کنند.

تا اینکه در در تابستان ۱۹۶۲ - بعد از اینکه تیم ملی آلمان در یک چهارم پایانی جام جهانی شیلی حذف شد، هرمن نویبرگر (Hermann Neuberger) که بعداً رییس اتحادیه فوتبال آلمان شد، پیشنهادی برای بازسازی و ایجاد ساختاری جدید برای فوتبال و لیگ آلمان کرد. در ۲۸ جولای همان سال، DFB در شهر دورتمند (Dortmund) تشکیل جلسه داد و تصمیم بر آن گرفت که فصل ۱۹۶۳ و ۶۴ را تحت سیستم لیگ حرفه‌ای بوندسلیگا به اجرا در آورد.

قهرمان فصل قبل بوندسلیگا 1 :

*بایرن مونیخ*

پر افتخار ترین تیمهای بوندسلیگا 1 :

1- بایرن مونیخ / 22 قهرمانی
    2- بورسیا مونشن گلادباخ / 5 قهرمانی
    3- بورسیا دورتموند 5 قهرمانی
    4-وردربرمن / 4 قهرمانی
    5- هامبورگ / 3 قهرمانی
    6 - اشتوتگارت 3 قهرمانی

پر افتخارترین تیمها در جام حذفی :

1 بایرن مونیخ / 16 قهرماین
    2-وردربرمن / 6 قهرمانی
    3- شالکه 04 / 5 قهرمانی

*** دانلود برنامه بازی های بوندسلیگا 1 در فصل 14-2013 *** :

« [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »

سایر مسابقات باشگاهی در آلمان :

*بونسلیگای 2
    * بوندسلیگای 3
    * جام حذفی DFB-Pokal
    *سوپر جام المان DFL-Supercup
    *جام اتحادیه باشگاههای آلمان LIGA Total

نمایش جغرافیایی تیم های حاضر در بوندسلیگا 1

بوندسلیگای آلمان رو چگونه ببینیم و دنبال کنیم ؟!

محتوای مخفی: پوشش تلویزیونی بوندسلیگا 
    از انجایی که شبکه 3 چند سالی هست که روی خوشی به بوندسلیگا نشون نداده و شبکه ورزش هم هنوز روند مشخصی رو نداره به علاوه پوشش نامناسبی رو در ایران داره تصمیم گرفتم راههای دنبال دیدن بوندسلیگا ، این لیگ جذاب رو بنویسم :

می شه گفت لیگ المان به نسبت دیگر مسابقات فوتبال خارجی امکان دنبال کردن اسان تری رو از شبکه های ماه*واره ای داره: در درجه اول شبکه های ورزشی

دبی اسپورت 1 و 2 که در ماه*واره بدر و نایلست حضور دارند بهترین انتخاب برای دیدن هستند . کیفیت پخش خوبی دارند و رایگان اند . و با توجه به قرار گرفتن در ماه*واره بدر ، در کنار شبکه های استانی و سراسری ، اکثر مردم به اون ها دسترسی دارند . معمولا شبکه های trt 3 یا همون spor و یا trt haber در یوتلست 7 درجه اقدام به پوشش رایگان این بازی ها می کنند

کسانی که امکانت بیشتری دارند و می تونن جهتهای دیگر رو هم داشته باشند شبکه های دبی اسپورت اچ دی در ماه*واره یاهست 52.5 درجه و شبکه TRT HDدر یوتلست 7 درجه ، انتخابهای بسیار خوبی خواهند بود . کیفیت بالای اچ دی و رایگان بودن این شبکه ها از دلایل برتری انها است .

در اخر برای کسانی که دسترسی به شبکه های غیر رایگان دارند ، شبکه های یورو اسپورت 1 اچدی و 2 اچ دی در هاتبرد 13 درجه و شبکه بسیار با کیفیت اسکای اسپورت اچ دی 2 المان در 19 درجه بهترین انتخاب خواهند بود .

جام حذفی هم از شبکه های رایگان ARD Das Erste و ZDF المان در هاتبرد 13 درجه به راحتی قابل مشاهده هست

​**پست اول تاپیک تقریبا همون پستی هست که برای تاپیک فصل قبل در نظر گرفته شده بود که به جای حجت عزیز به خاطر مشغله ای که داشت، از اطلاعات پست سال قبل استفاده شده.

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی اعلام برنامه های سداصیما زده بود که شنبه میخواد بازی بایرن فرانکفورت رو پخش کنن
    از قرار معلوم فرستادن دوتا تیم به فینال داره یه کم تاثیر میزاره تو مسئولین پخش

4. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب شالکه موفق شد توی یونان در حالی که با اخراج جرمین جونز،ده نفره شده بود،2-3 سالونیکی یونان رو که هوب استیونز سرمربی افسانه ای شالکه رو روی نیمکت خودش میدید،شکست بده و بعداز بیشتر از 10سال آلمان رو صاحب 4نماینده توی چمپیونزلیگ بکنه.
    فصل قبل هر 3تیم آلمانی حاضر تو سی ال به عنوان سرگروه به مرحله یک هشتم راه پیدا کردن که خب 2تیم آلمانی هم برگزار کننده فینال ومبلی بودن.
    امسال شاید موفقیت در حد پارسال تکرار نشه ولی عملکردشون اگه مناسب باشه اونوقت توجه مردم و رسانه ها به بوندسلیگا بیشتر ازین میشه

6. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دیشب شالکه موفق شد توی یونان در حالی که با اخراج جرمین جونز،ده نفره شده بود،2-3 سالونیکی یونان رو که هوب استیونز سرمربی افسانه ای شالکه رو روی نیمکت خودش میدید،شکست بده و بعداز بیشتر از 10سال آلمان رو صاحب 4نماینده توی چمپیونزلیگ بکنه.
    فصل قبل هر 3تیم آلمانی حاضر تو سی ال به عنوان سرگروه به مرحله یک هشتم راه پیدا کردن که خب 2تیم آلمانی هم برگزار کننده فینال ومبلی بودن.
    امسال شاید موفقیت در حد پارسال تکرار نشه ولی عملکردشون اگه مناسب باشه اونوقت توجه مردم و رسانه ها به بوندسلیگا بیشتر ازین میشه
    بازی رو متاسفانه ندیدم اما اینجوری که تعریف بازی رو شنیدم یکی از بازی های زیبای چند سال اخیر بوده، کلا شالکه چه توی بردها و چه باخت ها تیم جذابیه!
    نکته جالب اینه که شالکه با همین صعود سخت هنوز توی سید 2 هست و همشهری های شالکه و نائب قهرمان اروپا توی سید 3!

8. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

انتشار دوازدهمین شماره از ماهنامه آلمانی

ماهنامه اینترنتی آلمانی ها به بررسی تخصصی فوتبال آلمان می پردازد و حاوی مصاحبه ها و مطالبی تحلیلی در زمینه ی فوتبال آلمان است
    سایت گل- دوازدهمین شماره از ماهنامه آلمانی ها منتشر شد. ماهنامه ی آلمانی ها مجله ای اینترنتی است که به بررسی و تحلیل فوتبال آلمان می پردازد. این ماهنامه به تهیه کنندگی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران اواخر هر ماه منتشر و در اختیار فوتبال دوستان قرار می گیرد.

در جدیدترین شماره از این ماهنامه مطالب متنوعی هم چون تحلیل و ارزیابی بازی ها بایرن در ماه گذشته، مقالاتی در مورد انتقال مسوت اوزیل به آرسنال و صدمین بازی ملی فیلیپ لام، انتخاب فرانک ریبری و نادین آنگرر به عنوان مرد و دختر سال اروپا دیده می شود. همچنین می توان به مصاحبه های متفاوت از ماریو گومز، میشائیل شوماخر، نمانیا ویدیچ (کاپیتان شیاطین سرخ) اشاره کرد.

این شماره از هم اکنون در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تصویر خود گویاست!وبه راحتی میشه تفاوت سطح لیگ به اصطلاح برتر ولالیگا با بوندس لیگا رو فهمید.
    عمق فاجعه جایی نمود پیدا میکنه که پیشنهاد150میلیونی منچستر به بیل این روزها نقل اخبار شده!!!

12. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

*سكانس اول :
    مكان : تهران ، خياباني جنب يك مجتمع مسكوني
    زمان : ساعت ١٢ ظهر جمعه يك روز گرم در كوران برگزاري جام جهاني ١٩٨٦
    حاضرين : ٧،٨ تا بچه دبستاني بين ٨ تا ١١ سال خسته از ٥-٦ ساعت فوتبال گل كوچيك با توپ پلاستيكي ، رديف نشسته تو سايه ، روي جدول لبه جوي آب كنار خيابان و در حال خوردن بستني يخي و صحبتهاي كارشناسي فوتبال(؟)
    بهنام: عجب بازي بود ، كاركا يه گل مدرسه اي ميزنه!حالا ادر ...
    مجتبي: برو بابا توام يارو يه چيزي گفت تو هم ياد گرفتي ، خوب بازي ميكرد كه نميباخت!
    علي: همه رو ول كن فقط مارادونا، همه رو دريبل ميزنه.
    بهنام رو به من : امير حرف نميزني ؟ طرفدار كدوم تيمي؟
    من: آلمان
    همه با هم : اه اه آلمانم شد تيم ؟
    مجتبي : اسم دوتا بازيكنشونم بلد نيست!
    من : با ذوق و شوق تمام در حاليكه از حالت نشسته به حالت ايستاده تغيير وضعيت دادم: هارولد شوماخر ، رومنينگه،...
    بقيه همه با هم و وسط صحبت من : بشين بابا !
    من : !!!!

*سكانس دوم:

مكان : تهران ، خيابان وليعصر يكي از لوازم ورزشي فروشيهاي معتبر!
    زمان : يك روز گرم تابستان كمي بعد از قهرماني آلمان در جام جهاني ٩٠ ايتاليا
    حاضرين : من ، پدرم ، فروشنده مغازه ، دوست فروشنده مغازه!
    پدرم : آقا سلام خسته نباشيد ، يه پيرهن ورزشي ميخواستيم واسه اين بچه.
    فروشنده : داريم آقا ، باشگاهي ، ملي ، داخلي ، خارجي؟
    من : (با ذوق و شوق ) پيرهن تيم ملي آلمان ميخوام.
    مغازه دار و دوستش ( هر دو با تعجب در حد تيم ملي):آلمان ؟ ول كن بابا برزيل ، ايتاليا ، آرژانتين ، آلمان چيه !( ظاهراً توجيهي به خاطر نداشتن پيرهن آلمان)
    پدرم : نه آقا اين آلمان ميخواد.
    مغازه دار (در حاليكه من و پدرم در حال خروج از مغازه هستيم): آقا داريد ميريد اون پيرهن آرژانتين و ببينيد ، مارادونا ست ها!
    من: !!!

*سكانس سوم:
    مكان : سالن تلويزيون دانشگاه ، كه آرام آرام در حال پر شدن تا حد انفجاره!
    زمان : حدوداي ١٠:٤٥ دقيقه شب بازي فينال ليگ قهرمانان بين بايرن و منچستر
    من و دوستم" يزدان "كه سمت راستم نشسته و البته امشب بيطرفه چون طرفدار فوتبال ايتالياست در حال پرس شدن تو رديف سوم هستيم ، كنار من سمت چپ حسين نشسته ،منچستري دو اتيشه، رديف عقب دشمنان فوتبال آلمان!
    وولوم تلويزيون روي ١٠٠ .
    يكي از پشتي ها: اه اه اينقدر از اين آلمانا بدم مياد!
    من :(جهت بالا رفتن اطلاعات)خطاب به پشتي : چرا؟
    حسين : چرا نداره بابا .... ن به فوتبال با اين فوتبال ماشيني شون!
    من: بابا بيچاره ها قشنگ بازي ميكنن كه تا فينال اومدن بالا!
    يكي ديگه از پشت سريا: من نميدونم كسي هم هست كه از اين بايرنيا خوشش بياد؟
    حسين : ( در حال اشاره به من انگار كه سوسكي يا ويروس خطرناكي رو نشون داده باشه) ايناها اين كشته مرده بايرنه!
    تمام عقبي ها : ( در حال تعجب در حد المپيك) راست ميگه ، بابا داداش بيخيال!
    بعد از اتمام بازي حسين خطاب به من ( كه فكر كنم بدونين چه قدر داغونم!) : بيا اينم بايرنتون!
    من : بابا همه بازي كه بايرن سر بود ، اين اتفاق صد سال يه بارم نميوفته.
    حسين : ببين تا آلمان و بايرن اين فوتبال ماشيني رو.....
    من :!!!

*سكانس چهارم:
    زمان : سالها بعد
    مكان : ورزشگاه آزادي
    حاضرين : فقط خودم در حال رفتن به ورزشگاه براي ديدن بازي ايران و آلمان و شايد ديدن اليور كان افسانه اي، واي يعني ميشد.
    نه نشد هر كاري كردم نشد برم داخل هيچكدوم از بازيكناي آلمانم نديدم اما.. هواداراي پرشور و بيشمار فوتبال آلمان و ديدم براي اولين بار احساس تنهايي نميكردم همه مشتاق فوتبال آلمان بودند كه راستشو بخواين از ديدن بازي برام جالب تر بود.

*سكانس آخر :
    زمان : هر شب
    مكان : روبروي كامپيوترم
    حاضرين : من و تمام بچه هاي گل سايت طرفداري كه هر شب از مصاحبتشون لذت ميبرم ، راستش و بخواين ديگه برام مهم نيست كي طرفدار كدوم تيمه ، چون حالا طرفداراي تيمهاي ديگه رو هم دوست دارم .

پ ن:به شخصه وقتی مطلب بالا رو خوندم یاد خودم افتادم!شاید من از گفتن اینی که طرفدار آلمانم عبایی نداشتم،ندارم و نخواهم داشت،اما خدایی گاهی اتفاقاتی می افته که خیلی تحمل کردنش سخته!
    چند تا خاطره تلخ یادم اومدم و گفتم اینجا بزارم خالی از لطف نیست اما بعداز تایپشون پشیمون شدم....
    اما تجربه ای که بعداز سالها هواداری کسب کردم اینه که هیچ بقال و میوه فروشی طرفدار تیم محبوب من نیست.حداقلش توی ایران.

14. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پست بالا خیلی جالب بود
    فکر می کنم شرح حال اکثر طرفداران فوتبال آلمان در ایران باشه
    من خودم فوتبال رو از سال 97 - 98 یادم میاد هم به اقتضای سنم و هم اینکه قبل از اون تلویزیون مثل الان زیاد فوتبال ها رو پوشش نمیداد و اولین تورنمنتی که کاملا یادمه جام جهانی 98 هست و اون زمان ها مصادف شده بود با افت فوتبال آلمان و پیرشدن نسل بازیکنان آلمان
    ولی از همون موقع که یادم میاد فوتبال آلمان در ایران دشمن زیاد داشت و در تلویزیون و روزنامه ها نه تنها هیچ کس طرفدار فوتبال آلمان نبود بلکه همه مخالفش بودن و در گزارشگرهای صدا و سیما هم که فردوسی پور معروفترین و محبوبترینشون بود یک ضدآلمانی دو اتشه بود.
    من تا حالا فکر می کردم شاید در سال های اخیر جو اینجوری بوده به خاطر کم ستاره بودن فوتبال آلمان ولی وقتی متن بالا رو خوندم دیدم حتی در جام 86 یا 90 هم که آلمان پر از ستاره و در بهترین دورانش بوده هم مورد بی مهری قرار می گرفته و منو دچار یاس کرد
    این منفوریت و بیزاری عام از فوتبال آلمان با بایکوت و پخش نشدن چندین ساله هیچ بازی از بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ که در ایران طرفدار زیاد داره شکل عملی به خودش گرفت و طرفداران فوتبال آلمان رو بیش از پیش در موضع مظلومیت قرار داد.
    موقع جام جهانی و جام ملت ها هم که میشد و مجبور میشدن بازی های آلمان رو پخش کنن یا معدود بازی هایی از بوندسلیگا که چند سال یه بار پخش می کردن اونقدر چرت و پرت می گفتن و آلمان رو میکوبیدن که ادم پشیمون میشد میگفت ای کاش پخش نکنن
    البته حس می کنم سه چهار سالی هست جو یه کم بهتر شده
    ولی الان هم هنوز زخم زبان ها و تخریب ها و توهین ها کمابیش وجود داره
    الان دیگه از ماشینی بودن فوتبال آلمان حرف نمیزنن و به جاش بهانه های دیگری دارند از جمله گیردادن به دو رگه بودن بعضی بازیکنان فوتبال آلمان و القای اینکه اینها خارجی هستن و آلمانی ها اینها رو از کشور خودشون دزدیدن اوردن تا برای آلمان بازی کنن!!
    در حالی که وجود بازیکنان خارجی تبار در بقیه تیم های اروپایی مثل فرانسه و هلند خیلی باسابقه تر از آلمان هست ولی کسی با اونها کاری نداره!

یه خاطره هم بخوام تعریف کنم روز بعد از فینال 99 بایرن منچستر که رفتم مدرسه دیدم کل مدرسه خوشحالن نه از اونجا که همه منچستری باشن بابت اینکه بایرن باخته و به جز من فقط یکی دیگه از بچه ها ناراحت بود که دوستش در حالی که قیافشو یه جوری کرده بود که انگار مو تو غذاش دیده و چندشش شده داشت بهش می گفت اه اه واقعا دوست داشتی بایرن ببره؟

یه موقع هست یه تیمی دشمن زیاد داره ولی از طرفی طرفدار هم زیاد داره و مطبوعات و رسانه ها هم بهشون بها میدن
    ولی فوتبال آلمان هر چقدر طرفدار داشته چند برابر اون دشمن داشته و در رسانه ها هم براشون ارزش قائل نمیشدن و باعث میشده طرفدارهاش منزوی بشن
    کلا در این سال ها به هیچ طرفداری به اندازه طرفدارهای فوتبال آلمان ستم نشد و خون دل نخوردن
    Last edited by farshidmm; 20-09-2013 at 19:28.

16. 5 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پ ن:به شخصه وقتی مطلب بالا رو خوندم یاد خودم افتادم!شاید من از گفتن اینی که طرفدار آلمانم عبایی نداشتم،ندارم و نخواهم داشت،اما خدایی گاهی اتفاقاتی می افته که خیلی تحمل کردنش سخته!
    چند تا خاطره تلخ یادم اومدم و گفتم اینجا بزارم خالی از لطف نیست اما بعداز تایپشون پشیمون شدم....
    اما تجربه ای که بعداز سالها هواداری کسب کردم اینه که هیچ بقال و میوه فروشی طرفدار تیم محبوب من نیست.حداقلش توی ایران.
    یوسی پست نوستالژیکی بود فک کنم بیشتر هودارای آلمان حتی تو همین فروم همین چیز ها رو به نحوی تجربه کرده باشن.

من خودم همین روال فعلی رو بیشتر می پسندم تا اینکه یه سری هودارا کاذب بیان سمت آلمان .. کم باشه ولی با کیفیت باشه مثه الان

18. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره تورستن فینک هم از هامبورگ برکنار شد و برت فان مارویک،سرمربی سابق هلند جانشینش شد.
    شهر هامبورگ پتانسیل خیلی خوبی داره که بتونه قدرت سوم فوتبال تو آلمان بشه ولی تصمیمات اشتباه مدیریتی و خریدها نه چندان کارامد باعث شد که به مرور از دور بیفتن

20. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •