تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: از چه شهری بهتره ال ای دی 46 تا 55 اینچ بخرم؟ 1- با گارانتی 2- بی گارانتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض از چه شهری بهتره ال ای دی 46 تا 55 اینچ بخرم؟ 1- با گارانتی 2- بی گارانتی؟

از چه شهری بهتره ال ای دی 46 تا 55 اینچ بخرم؟ 1- با گارانتی 2- بی گارانتی؟

من خوزستانم .توی شهرمون ال ای دی گیر نمیاد . از نظر قیمت و کیفیت به نظرتون برای خرید از چه شهری بخرم و از اون مهم تر چطوری به شهرمون حملش کنم؟
    فاصله شهرمون تا اهواز: 1 ساعت
    فاصله شهرمون تا تهران: 17 ساعت
    فاصله شهرمون تا گناوه: 3-4 ساعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب قاعدتا بهتره از نزدیکترین جای ممکن و صدالبته با گارانتی تهیه کنید! مگر اینکه بخواید ارزونتر دربیاد!
    اکثر گارانتی کننده ها هم حمل و نقل رایگان دارن و تلویزیون رو صحیح و سالم تحویلتون میدن!

tApAtAĺK

3. این کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

از گناوه بگیری بهتره . معمولا مدلهای جدید اول اونجا میاد بعد تهران . قیمتاشم کمتره البته گارانتی هم دارن ولی متفرقه هستش

5. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای خرید ارزان بهترین جا گناوه است باید دید بوجه شما چقدر تو گناوه میشه پلاسما های پاناسونیک رو گیر اورد اگر قیمت انجا و جنس های موجود اون رو می شد داشت بهتر میش شد راهنمایی کرد باید اگر تونستی یه سر بری گناوه اول بازار اونجا جنس های موجود و قیمت ها رو در بیاری بد بری برای خرید بهترین چیزی که میشه انجا گیر اورد 50 یا 55 اینچ VT50 که تو تهران 6.5 میفروشند

7. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اول رفتم اهواز
    خواستم sony 55ex630 به قیمت 4و نیم میلیون بخرم که خواست همون داخل ویترون رو به من بده که اول به سختی قبول کردم ولی خوشبختانه ماشین نبود باربر هم که برای انتقال به شهرمون گفت 100 تومن می گیره که به این بهانه انصراف دادم
    - بعد خواستم samsung es6950 سری 6 البته با قرض گرفتن از این و اون به قیمت 5 میلیون و 700 بگیرم که آخرین لحظه دودل شدم و نخریدم.
    نهایتآ دست خالی از اهواز برگشتم.

- روز بعد رفتم گناوه
    اونجا خیلی رونق نداشت. تا نزدیک غروب پیدا نکردم. نزدیک غروب LG 55LA6600 دیدم به قیمت 5 میلیون بی گارانتی. بعد از کلنجار رفتن با خودم حدود ساعت 10 شب تصمیم به خریدنش کردم و چون باربر نبود، یک پژو از ترمینال اوردم و بالای ماشین بستیمش. اول می گفت 70 تومن بعد کردش 90تومن و نهایتآ کاملآ جیبم رو کاملآ خالی کرد و 100 تومن گرفت . دنیا وارونه شده به جای اینکه من بگم کمش کنه اون برام زیادش کرد

9. این کاربر از mohammad59mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اول رفتم اهواز
    خواستم sony 55ex630 به قیمت 4و نیم میلیون بخرم که خواست همون داخل ویترون رو به من بده که اول به سختی قبول کردم ولی خوشبختانه ماشین نبود باربر هم که برای انتقال به شهرمون گفت 100 تومن می گیره که به این بهانه انصراف دادم
    - بعد خواستم samsung es6950 سری 6 البته با قرض گرفتن از این و اون به قیمت 5 میلیون و 700 بگیرم که آخرین لحظه دودل شدم و نخریدم.
    نهایتآ دست خالی از اهواز برگشتم.

- روز بعد رفتم گناوه
    اونجا خیلی رونق نداشت. تا نزدیک غروب پیدا نکردم. نزدیک غروب LG 55LA6600 دیدم به قیمت 5 میلیون بی گارانتی. بعد از کلنجار رفتن با خودم حدود ساعت 10 شب تصمیم به خریدنش کردم و چون باربر نبود، یک پژو از ترمینال اوردم و بالای ماشین بستیمش. اول می گفت 70 تومن بعد کردش 90تومن و نهایتآ کاملآ جیبم رو کاملآ خالی کرد و 100 تومن گرفت . دنیا وارونه شده به جای اینکه من بگم کمش کنه اون برام زیادش کرد
    مبارک باشه.از نظر قیمتی فکر کنم خیلی خوب گرفتی.الان سایت ال جی سنتر همین مدل را زده هشت و صد.که یعنی با حساب کرایه 3 تومن زیر قیمت خریدی.کیفیت تصویرش را هم که دیگه خودت میتونی تست کنی و ببینی ارزش این مبلغ را داشته یا نه؟اگه تونستی از شیکه هایه ایران عکس بگیر و بزار ببینیم چه جوریاست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •