سلام دوستان خیلی تو آمپاسم و باید بگم بعد از چندسال این شاخه اون شاخه پریدن ،دیدم نه نمیشه نه حرفه ای شدیم و نه همونهایی رو که از برنامه نویسی وب و اپلیکیشن یاد گرفتم میتونم یکجا جمع کنم و مسیر بهشون بدم از تون کمک میخام راهنماییم کنید تا به هدفم که حرفه ای شدن در زمینه برنامه نویسی و بخصوص بخش وب هست برسم،ازاین رو چند سوال دارم
1-آیا بهتر است که همزمان زبان سی شارپ و asp.net و HTML و CSS و SQL را کار کنم یا آنها را اولویت بندی کرده و در فواصل جدا کار کنم(باید بگم که HTML و CSS رو تقریبا کامل بلدم البته نه CSS 3 و HTML5 ،دانش من مال 5 یا 6 سال پیشه در این زمینه)
2-آیا برای یادگیری کامل زبان سی شارپ و asp.net و sql منابع خارجی کافیست یا در کنار آن بایستی از منابع فارسی استفاده کنم؟(با توجه به این که الان دارم کتابهای wrox,apress رو مطالعه میکنم و باید بگم وقتم رو اول روی ترجمه و بعد روی مطالعه کامل گذاشتم و به همین سبب هم هر مطلبی رو باید دوبار بخونم که کمی وقت من رو میگیره)
3-نظر شما در مورد برنامه ریزی روزانه من چگونه هست؟چطور مطالعه کنم تا به هدفم برسم آیا در هر روز یک قسمت مثلا سی شارپ و یا در هر روز همگی رو با هم بخونم با توجه به این مسئله که 1 شهریور اعزام به خدمتم یا نه در این مدت خدمت برسم به مطالب گذشته که ترجمه کردم تا یادم نرود
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان.

جواب بصورت نقل قول
) در خدمت هم نمیشه برنامه نویسی یاد گرفت . ولی می تونی در فرصت های آزادت زبان یاد بگیری . تا شما از خدمت برگردی و با فراغ خاطر شروع به کار کنی تکنولوژی امروز کامل عوض شده پس زیاد غصه گذشته رو نخور از هر جایی شروع کنی می تونی بلند شی ........ به امید روزهای بهتر