سلام. من الآن15سالمه.خواستم ببینم راهی هست که ریشمو قبل ازاین که کامل بیادوزبربشه واسه همیشه ازبین ببرم.چون واقعا خوشگلیووتیپمو ازبین میبره![]()
سلام. من الآن15سالمه.خواستم ببینم راهی هست که ریشمو قبل ازاین که کامل بیادوزبربشه واسه همیشه ازبین ببرم.چون واقعا خوشگلیووتیپمو ازبین میبره![]()
بابا خوشتیباتفاقا میگن ریش داشتن و خصوصا ته ریش داشتن خوشتیپ تره و همه آرزو دارن به این مهم برسن !
بعضی ها حتی کلی هزینه می کنن بابت این و دچار افسردگی میشن گرچه درسته ریش داشتن دردسر هایی داره اما بودنش بهتر از نبودنه ! بهتره دائمی از بین نبری بعدا شدیدا پشیمون می شی داداش
![]()
"بچه بشین سر درس و مشقت. این حرفا به تو نیومده" : زمان ما مامانامون می گفتن
کلا اراده می کردم حرف بزنم مامانم نگاهش به دهن من بود چه برسه به اینکه بخوام کار عجیبی انجام بدم
اما من اینو می گم: مثل برادر کوچیکمی می خوام حسابی دعوات کنم.دیگه نشنوم از این حرفا بزنیا. با آینده و جوونی خودت بازی می کنی.
![]()
می تونی با لیز کاملا از بیبن ببریش...ولی خوب به جا هزینه لیزر ی ریش تراش خیلی خوب بخر هر روز صب ریشو بزن دیگه مشکلی نداری ...
اب قطعه دوست عزیز !
چه کاریه ؟ می خوای فردا همه بهت بگن کوسه ؟
اگه از این راه پول در نمی ارین (منظورم مدلینگه و البته الان مدلای با ته ریش مشتریشون بیشتره) به نظرم کار درستی نیست !
توی سن شما طبیعیه که نخواید موهای صورت رشد کنه ولی اگر چند سال بعد موی صورت رشد نکرده باشه مثل بعضیها افسردگی میگیرید چون در مقایسه با هم سن و سالهاتون قیافه ی بچه گانه ای دارید
اما برای اینکه سوال بی جواب نمونه، روش نسبتاً رایج امروزی استفاده از لیزر هست که فولیکول مو رو از بین میبره . البته التهاب پوستی و عوارض جانبی هم داره
ولی این روش برای خانمهاست . چون در پسرها این موها تازه داره در میاد و هر قدر هم که از بین ببرید موهای تازه ای در کنارش رشد میکنه و کم پشت و یا خالی بودن بعضی قسمتها بعداً بیشتر مایه ی از ریخت افتادن صورت میشه
بابا همه دوس دارن ریش در بیارن...تو میگی ریش نمیخوام?پس فردا که ریش خواستی چی?خو یه ژیلت یا یه ریش تراش بزن خیلی هم خوشگل ترت میکنه...شک نکن ;-)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
عزیز دل برادر اسیر هیجانات زودگذر نوجوانی نشو ...
![]()
منم می خوام
کسی نیست یه جواب درست و حسابی به ما بده؟
ایشون از کسی راهنمایی نخواستن که ریشامو از بین ببرم یا نه گفتن راه حل بدید
آخرش یکی حرف ماروفهمید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)