تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Bastion

1 1.52%
  • Crisis Core: Final Fantasy VII

0 0%
  • Diablo III

1 1.52%
  • Dark Souls

6 9.09%
  • Demon's Souls

0 0%
  • Deus Ex: Human Revolution

3 4.55%
  • Dragon Age: Origins

13 19.70%
  • The Elder Scrolls V: Oblivion

2 3.03%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

21 31.82%
  • Fallout 3

3 4.55%
  • Fable II

0 0%
  • The Last Story

0 0%
  • Mass Effect

2 3.03%
  • Mass Effect 2

6 9.09%
  • Torchlight II

1 1.52%
  • Valkyria Chronicles

0 0%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

7 10.61%
  • Xenoblade Chronicles

0 0%
صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 69

نام تاپيک: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

الان که در روزهای اخر نسل هفتم سپری میکنیم فرصت مناسبی است تا در مورد عناوینی که در این چند سال در ژانرهای مختلف منتشر شدن صحبت کرده و نظر خودمون را بیان کنیم.
    در این نسل بازی های بسیار زیاد و زیبای در سبک RPG منتشر شدن که خیلی از انها IP های جدید و خیلی ها نیز دنباله قسمت های قبلی خود بودند که خیلی ها موفق و خیلی ها نیز
    نتوانستند دنباله ای شایسته برای قسمت های قبلی خود باشند. این نظرسنجی هم در این ژانر زده شده و سعی شده تا از هر عنوان معروف یکی در لیست قرار داده بشه
    تا هر سلیقه ای به عنوان محبوب خودش رای بده. انتخاب ها تک گزینه ای هستن و اگر عنوانی که مد نظر دوستان است در لیست حضور نداشت می توانن به صورت جداگونه ازش اسم ببرند.
    Bastion-1

Crisis Core: Final Fantasy VII-2

Diablo III-3

Dark Souls-4

Demon's Souls-5

Deus Ex: Human Revolution-6

Dragon Age: Origins-7

The Elder Scrolls V: Oblivion-8

The Elder Scrolls V: Skyrim-9

Fallout 3-10

Fable II-11

The Last Story-12

Mass Effect-13

Mass Effect 2-14

Torchlight II-15

Valkyria Chronicles-16

The Witcher 2: Assassins of Kings
    -17

Xenoblade Chronicles-18

Last edited by Layken; 15-08-2013 at 14:47.

2. 20 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بسیار بسیار تصمیم گیری سخته . بین اسکایریم ، Dark Souls ، Witcher 2 ، Oblivion ، Dragon Age ، Fallout 3 و ME2 موندم !
    ولی رایم رو به اسکایریم میدم با این که واقعا به صورت وحشتناکی از Oblivion لذت بردم ولی محیط و فضا و اتمسفر اسکایریم مجبورم می کنن که بهش رای بدم با وجود بزرگترین مشکلی که داشت که اون هم تاثیر کم انتخابات ما در داستان اصلی بود . چون درسته که این مشکل و یه سری مشکلات دیگه داشت ، ولی خوب کوئست های فرعی واقعا جبران کرده بودن ، هیچ وقت اون کوئست Dark Brotherhood رو فراموش نمی کنم که بهم گفت یه نفرو اگه بکشی بهت جایزه اضافی هم میدم(اون شخص اخیرا خواهرش هم کشته شده بود) و من هم کشتمو بعد دیدم مادر یارو خودکشی کرد و من رو در عذاب وجدان فرو برد ! یا کوئست Hangover یا کوئست پیدا کردن Butcher یا نمیدونم کوئست های محشر( Dark Brotherhood یا ... . هر چه قدر داستان اصلی ضعیف بود داستان و کوئست های فرعی فوق العاده بودن .

4. 7 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوه اوه چه خبره اینجا . این نظرسنجی رو میخواستی بزنی پس . غافلگیرمون کردی .
    چقدر سخته خدایا تصمیم گیری سخته واقعا
    مجبورم که از بین Skyrim و Dark Souls و Dragon Age یکی رو انتخاب کنم و اون ... ... فکر کنم اسکایریم باشه . ولی به ترتیب میشه :
    1.اسکایریم
    2.Dark Souls
    3.Dragon Age
    البته Oblivion رو با اسکایریم یکی در نظر میگیرم . چون جدا از بقیه عناصر بازی عاشق دنیا و داستانشم . چون به نظرم یه بازی جدا از عناصر بر گرفته از فرهنگ و مذاهب غربی بود . و البته مطمئنم بیشترین رای رو هم خواهد اورد .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من:
    1-elder scrolls V skyrim و تعریف oblivian هم خیلی قشنگه شنیدم ولی سنم قد نداد که بازی کنم
    2-dues ex human revolution هم که واقعا شاهکار بود من با این بازی وارد دنیای rpg شدم
    3-dragon age هم حال کردم قشنگ بود
    بازی هایی که دوست ندارم هم یکی Witcher بدلیل پیجیدگی نامفهوم مراحل که من یه مرحله یه ماه نتوستم برم پاکش کردم بعد یه مدت نصبیدم دوباره رفتم دوباره همونجاش گیر کردم
    torchlight II هم خیلی خسته کننده است بعد یه مدت
    mass effect 3 هم قشنگه ولی ترکیب یک بازی اکشن با rpg به نظرم یه جوری میشه خالص نیست کاملا معلوم بوده این بازی اکشن سوم شخص بوده که هی میکشتی و میرفتی جلو ولی یدفه RPG کرده باشند

8. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مرسی حامد به خاطر این تاپیک خیلی خوب
    اول اینو بگم که اونایی که منو می شناسن رای منو که می دونن چیه

این نسل در زمینه بازی های نقش آفرینی خیلی عالی بود و طرفداران اون حتما راضی شدن
    من خودم به شخصه بیشتر از همه از Dragon Age : Origins لذت بردم
    بازیی که از همه لحاظ یه نقش آفرینی ناب بودش به خصوص در زمینه شخصیت پردازی و داستان و همین طور مولفه های نقش آفرینی فوق العاده بود
    متاسفانه بازی های مشابه اون کم شدن و بهتره بگم از سبک CRPG اصلا بازیی منتشر نمیشه!

انتخاب بعدیم هم مسلما Oblivion هستش که توی زمان خودش بی نظیر بود و واقعا ساعت ها میشد از اون لذت برد
    هر چند که Skyrim هم همین خصوصیت رو داشت و شاید نسخه پیشرفته تر اون بودش ولی در هر صورت من از Oblivion بیشتر لذت بردم و با کمی اختلاف این دو تا بازی رو در رده دوم و سوم قرار میدم...

اگه بحث بازی جداگانه نباشه و بحث IP باشه هم مسلما The Elder Scrolls توی این نسل با اختلاف اوله
    بهترین استودیو بازیسازی هم توی این سبک Bethesda بود چون هر سه تا بازی که کار ساختشو داشت بی نظیر و کامل بودن

+

یه چیزی هم که جالبه که اینه که تقریبا اکثر این نقش آفرینی ها شانس اصلی گوتی توی سال که منتشر شدن بودن و چند تاشون هم تونستن از سایت های زیادی گوتی بشن
    همین طور توی بهترین بازی های نسل هم چند تا از این بازی ها صد در صد جا دارن به خصوص از بازی های Bethesda و Bioware که در زمینه بهترین بازی های نسل جایگاه ویژه ای دارن و بعدها سایت های مختلف لیست بهترین بازی های نسل رو اعلام کردن حتما اینو می بینیم...

همه اینا نشون دهنده اینه که این سبک یکی از بهترین و مهمترین سبکا ست
    بازی های سبکای دیگه رو هم توجه کنید همگی یه جورایی یکمی نقش آفرینی در اونا دیده میشه و مطمئنا بدون پیشرفت کاراکتر خیلی از بازی ها لذت بخش نیستن...

10. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

زیاد خودمو RPG باز نمیدونم ولی Mass Effect 2 واقعا یه شاهکار بود ، داستان گیم پلی همه و همه عالی !

12. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

Dragon Age: Origins تقریبا تمام عناصر مورد نیاز یه Rpg خوب رو داشت
    داستان متفاوت برای هر کدوم از نژاد ها و
    شخصیت های عالی که در انتهای بازی واقعا آدم دلش براشون تنگ میشه
    داستان زیبا که کاملا بر انتخاب های بازیکن جلو میره و حتی بعد از چندین بار بازی کردن بازم تکراری نمیشه
    البته سری Mass Effect رو هم به همون اندازه دوست داشتم ولی هیچ وقت جای DA رو نگرفت برام
    برای اسکایریم هم یادمه موقعی که اومد خیلی وقت گذاشتم
    دنیای فوق العاده بزرگی داره و به لطف شرکت سازنده مد کردن بازی خیلی راحته که میتونه کلی تجربه های جدید تو بازی بیاره و مدت ها ادم رو سرگرم کنه
    ولی به نظرم اصلا داستان جالبی نداشت و من در بیشتر از 200 ساعتی که بازی کردم هیچ هدف خاصی تو بازی نداشتم
    روی هیچ کدوم از NPc هاش کار نشده بود و الان حتی یکی شون هم تو ذهنم نیست که خوب وقتی دنیای بازی زیادی بزرگ میشه این مشکلات هم پیش میاد
    بر عکس DA و ME که روی تمام NPC ها نویسنده ها حسابی کار کرده بودند و شخصیت های کاملی داشتند و Banter های فوق العاده جالب و خنده دار که توی هیچ بازی دیگه ای پیدا نمیکنید
    هنوز خیلی هاشون رو یادمه مخصوصا حرف های که Oghren موقع مستی میزد
    امیدوارم Dragon Age: Inquisition دوباره همه چیز های خوبی که توی origin رو بود درون خودش داشته باشه و حتی بیشتر... که از اخباری که میرسه فکر کنم همینطور بشه

14. 8 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Dragon Age: Origins تقریبا تمام عناصر مورد نیاز یه Rpg خوب رو داشت
    داستان متفاوت برای هر کدوم از نژاد ها و
    شخصیت های عالی که در انتهای بازی واقعا آدم دلش براشون تنگ میشه
    داستان زیبا که کاملا بر انتخاب های بازیکن جلو میره و حتی بعد از چندین بار بازی کردن بازم تکراری نمیشه
    البته سری Mass Effect رو هم به همون اندازه دوست داشتم ولی هیچ وقت جای DA رو نگرفت برام
    برای اسکایریم هم یادمه موقعی که اومد خیلی وقت گذاشتم
    دنیای فوق العاده بزرگی داره و به لطف شرکت سازنده مد کردن بازی خیلی راحته که میتونه کلی تجربه های جدید تو بازی بیاره و مدت ها ادم رو سرگرم کنه
    ولی به نظرم اصلا داستان جالبی نداشت و من در بیشتر از 200 ساعتی که بازی کردم هیچ هدف خاصی تو بازی نداشتم
    روی هیچ کدوم از NPc هاش کار نشده بود و الان حتی یکی شون هم تو ذهنم نیست که خوب وقتی دنیای بازی زیادی بزرگ میشه این مشکلات هم پیش میاد
    بر عکس DA و ME که روی تمام NPC ها نویسنده ها حسابی کار کرده بودند و شخصیت های کاملی داشتند و Banter های فوق العاده جالب و خنده دار که توی هیچ بازی دیگه ای پیدا نمیکنید
    هنوز خیلی هاشون رو یادمه مخصوصا حرف های که Oghren موقع مستی میزد
    امیدوارم Dragon Age: Inquisition دوباره همه چیز های خوبی که توی origin رو بود درون خودش داشته باشه و حتی بیشتر... که از اخباری که میرسه فکر کنم همینطور بشه
    اخ یادم انداختی چه دورانی بود . همین دیروز بود خداییش . 6 دور تقریبا رفتم تا اخرش . کلی سعی کردم یه سیو قابل قبول واسه DA2 بسازم که DA2 هم که اومد ولی انتظاراتم رو خیلی براورده نکرد اما باز هم خوب بود . اولین بازی RPG بود که بازی کردم .
    ولی بعدش که اسکایریم رو دیدم تازه با دنیای اسکایریم اشنا شدم که دیوانه کننده بود واقعا .

به هر حال کاملا سلیقه ایه . فعلا واسه بازیسازها امکانش فراهم نشده که یه RPG جدید بسازن که همه رو راضی کنه .
    من خودم از DA خوشم اومد اما اسکایریم رو بیشتر دوست داشتم . چون بیشتر واقع گرایانه تر بود روایت داستانیش و خودت باید داستان رو میساختی . تقریبا مثل Dark souls . حتی Dark Souls این کمبود توش دیده میشد که به داستان قویتری نیاز هست اما اسکایریم نه .
    DA دیالوگ های به یادموندنی داشت که تو ذهنت میمونه . شخصیتهای به یادموندنی . اما اسکایریم دستت رو واسه اکثر کارها باز گذاشته .

تفاوت این دو بازی رو میشه با مودهایی که واسه هر کدوم اومد مقایسه کرد . DA مودهایی که واسش اومد بیشتر شامل اضافه شدن ایتم ، ماموریت و ... بود .
    اما اسکایریم مودهای واسش میومد مانند Realistic کننده ها که بازی رو واقعی تر میکردن مثل اضافه شدن سیستم اب و هوا و غذا و موجودات جدید و ... که تجربه حضور واقعی تر توی دنیای اسکایریم رو بیشتر میکرد .
    شاید بشه تفاوت بین دو سری DA و Elder's Scroll رو تفاوت بین فیلم و کتاب دانست . شما موقع خواندن کتاب با بیشتر ا قوه خیال خودتون بهره ببرید تا موقع دیدن فیلم . منتهی توی فیلم بازی خوب بازیگران و فیلم نامه و دیالوگها میتونه بیشتر روتون تاثیر بزاره .

16. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اوه اوه خیلی سخته ...
    مثل این می مونه که بخوای بین کوبیده و لازانیا و پیتزا یکی رو انتخاب کنی ، خب نمیشه هرکدوم طعم بخصوص و دوست داشتنی خودشونو دارن .
    اما این نظر منه البنه بر خلاف نظر همگان با دراگون ایج و الدر اسکرولز حال نکردم و اول بسم ا... پاکشون کردم.
    1- مس افکت 1
    2- ویچر 2
    3 - فال اوت 3
    +
    الان که فکرشو می کنم می بینم مثلا اینکه من به ار پی جی های که به واقعیت بیشتر نزدیکن ،بیشتر حال کردم.
    Last edited by Dark Soul; 16-08-2013 at 01:21.

18. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

تصمیم گیری راحته ، چون جز skyrim هیچکدومشونو نزدم !

20. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •