تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Question در هنگام بوت شدن با ارور نخواندن کیبرد مواجه میشم؟و با صفحه آبی هم مواجه شدم فقط یک بار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

9 Question در هنگام بوت شدن با ارور نخواندن کیبرد مواجه میشم؟و با صفحه آبی هم مواجه شدم فقط یک بار

اگه زحمتی نیست متنو کامل بخونید متشکرم
    سلام دوستان من یه سیستم PCدارم main:asus هست یه روز که با سیستمم داشتم کار میکردم صفحه آبی مرگ ظاهر شد بعد از اون ریست کردم و سیستم اومد بالا ولی یک مرتبه قفل کرد و دیگه موس و کیبرد کارد ندارد بعد خودش خاموش شد از اون روز به بعد دیگه بوت نمیشه و پیغام میده که کیبرد وصل نیست پورت PS2 بعد از اون CPU ram hard battri bios را در آوردم و خالی کردم و دوباره وصل کردم خوب شد ولی فردا دوباره هنگام بوت، کیبرد را نمیشناخت و تا الانم همینطور مونده مرسی اگه راهنمایی کنید(راستی موس و کیبرد سالمه چکش کردم)توجه کنید این صفحه فقط یک بار برام ضاهر شد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه زحمتی نیست متنو کامل بخونید متشکرم
    سلام دوستان من یه سیستم PCدارم main:asus هست یه روز که با سیستمم داشتم کار میکردم صفحه آبی مرگ ظاهر شد بعد از اون ریست کردم و سیستم اومد بالا ولی یک مرتبه قفل کرد و دیگه موس و کیبرد کارد ندارد بعد خودش خاموش شد از اون روز به بعد دیگه بوت نمیشه و پیغام میده که کیبرد وصل نیست پورت PS2 بعد از اون CPU ram hard battri bios را در آوردم و خالی کردم و دوباره وصل کردم خوب شد ولی فردا دوباره هنگام بوت، کیبرد را نمیشناخت و تا الانم همینطور مونده مرسی اگه راهنمایی کنید(راستی موس و کیبرد سالمه چکش کردم)توجه کنید این صفحه فقط یک بار برام ضاهر شد
    با کیبورد یو اس بی هم مشکل دارین یا فقط با کیبورد ps2 این مشکل است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله با اونم مشکل داشت یه سری چک کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله با اونم مشکل داشت یه سری چک کردم

یعنی اگه کیبوردتون رو بکنید سیستم بوت میشه و وارد ویندوزمیشین ولی اگه کیبورد وصل باشه تو post screem ارور کیبورد میده و همونجا میمونه مشکل شما اینطوری است ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه کیبردم بکنم و قطع کنم بازم میگه کیبرد را وارد کنید فرقی نداره(راستی به اون صفحه آبی ربطی داره فک کنم وقفه ها قاطی کرده باشهشایدم مینم نیم سوز شده اما مطمئن نیستم چون بعضی وقتا خوبه)
    Last edited by hs1988; 15-08-2013 at 12:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه کیبورد سالم باشه و با یو اس بی و ps2 هم این مشکل باشه میتونه بیشتر این مشکل از بایوس مین باشه علت دیگه هم پاور و مین سیستم به نظر من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من بر گرداندن تنظیمات بایوس رو به حالت پیش فرض توصیه می کنم انشا ... که درست شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •