تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: قالب بندی در چاپ عکس در ابعاد مختلف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 قالب بندی در چاپ عکس در ابعاد مختلف

با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
    من به جدیداً یک پرینتر رنگی خریدم که بسیار کیفیت خوبی داره و تنها یه مشکل دارم اونم در قطع بندی تصاویر موقع چاپه. فکر می کنم فتوشاپ باید ابزارهای خوبی در این زمینه داشته باشه برای همین تو این قسمت مطرح کردم لطفاً راهنمایی کنید.
    1- چطور می تونم به ابعاد استاندارد چاپ عکس (برای آلبوم و 4*3) دسترسی پیدا کنم و چطوری می تونم نوعی قالب در فتوشاپ بسازم که بشه باهاش عکس رو در ابعاد مورد نظر برای چاپ تنظیم کرد (مشابه کاری که عکاسی ها انجام میدن)
    2- آیا نرم افزار بهتری برای این کار هست که ساده تر بشه باهاش انجام داد (البته فتوشاپ همیشه بهترینه)

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگزارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
    من به جدیداً یک پرینتر رنگی خریدم که بسیار کیفیت خوبی داره و تنها یه مشکل دارم اونم در قطع بندی تصاویر موقع چاپه. فکر می کنم فتوشاپ باید ابزارهای خوبی در این زمینه داشته باشه برای همین تو این قسمت مطرح کردم لطفاً راهنمایی کنید.
    1- چطور می تونم به ابعاد استاندارد چاپ عکس (برای آلبوم و 4*3) دسترسی پیدا کنم و چطوری می تونم نوعی قالب در فتوشاپ بسازم که بشه باهاش عکس رو در ابعاد مورد نظر برای چاپ تنظیم کرد (مشابه کاری که عکاسی ها انجام میدن)
    2- آیا نرم افزار بهتری برای این کار هست که ساده تر بشه باهاش انجام داد (البته فتوشاپ همیشه بهترینه)

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگزارم.
    ســـلام

دو تامنظور از نوشتون فهمدیم یکی صفحه ای اماده در این ابعاده و دیگری چیدمان عکی در این فضاست.که هر دو در انجمن توضیح داده شده.
    اولی در قسمت ساخت new ابعاد رو بدین و save کنید تا این ابعاد همیشگی بشه.
    دوم برای چیدمان عکس باید از برنامه adobe bridge استفاده کنید.

3. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •