تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: نصب و اجرای بازی های اورجینال بعد از نصب LT 2.0

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 نصب و اجرای بازی های اورجینال بعد از نصب LT 2.0

دوستان دستگاه من آخرین آپدیتش LT 2.0 هستش و ورژن داشبوردش هم 13599، در حال حاضر قصد هم ندارم که LT 3.0 بریزم. سوالم اینه که آیا من میتونم روی دستگاهم بازی های اورجینال همدوره با زمان انتشار LT 2.0 مثل Need for Speed: The Run یا دیسک های اورجینال بازی های قدیمی تر مثل MotionSports رو نصب کنم؟ آیا مشکلی پیش نمیاره و کپی خور بودن دستگاهم نمیپره؟
    با اشاره به این نکته که قصد آنلاین شدن رو هم ندارم و همیشه آفلاین بازی می کنم.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان دستگاه من آخرین آپدیتش LT 2.0 هستش و ورژن داشبوردش هم 13599، در حال حاضر قصد هم ندارم که LT 3.0 بریزم. سوالم اینه که آیا من میتونم روی دستگاهم بازی های اورجینال همدوره با زمان انتشار LT 2.0 مثل Need for Speed: The Run یا دیسک های اورجینال بازی های قدیمی تر مثل MotionSports رو نصب کنم؟ آیا مشکلی پیش نمیاره و کپی خور بودن دستگاهم نمیپره؟
    با اشاره به این نکته که قصد آنلاین شدن رو هم ندارم و همیشه آفلاین بازی می کنم.
    salam
    اگه موقع نصب ازت آپدیت نخواست نه مشکلی نداره-ولی اگه اپدیت خواست کپیت میپره و باید حتما ال تی 3 بریزی.الان ال تی 3 بهترین گزینس .برو ال تی 3 بریز خودتو اذیت نکن سر ال تی 2

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. اطلاع دارید که از چه تاریخ یا از چه بازی بعد بعد ممکنه موقع نصب ازم آپدیت بخواد؟
    به علت اینکه Xbox رو با خودم به خارج از کشور آوردم امکان ریختن LT 3.0 رو ندارم و بازی هم فقط اورجینال می تونم بگیرم و به علت قانون کپی رایت بازی هم دانلود نمی کنم.
    فقط دونستن اینکه آخرین بازی که LT 2.0 بدون نیاز به آپدیت نصب و اجراش می کنه برام کافیه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. اطلاع دارید که از چه تاریخ یا از چه بازی بعد بعد ممکنه موقع نصب ازم آپدیت بخواد؟
    به علت اینکه Xbox رو با خودم به خارج از کشور آوردم امکان ریختن LT 3.0 رو ندارم و بازی هم فقط اورجینال می تونم بگیرم و به علت قانون کپی رایت بازی هم دانلود نمی کنم.
    فقط دونستن اینکه آخرین بازی که LT 2.0 بدون نیاز به آپدیت نصب و اجراش می کنه برام کافیه.
    خواهش رفیق
    قبل بازی gears of war 3 فکر کنم بازیهارو اجرا کنه
    در ضمن تو که میخوای اوریج بزنی خب اگه کنسولت آپدیت بشه و کپیت بپره مشکلی نداری که.اوریج میشه کنسولت و با بازیهای اوریج هم که اصلا مشکلی نداره کنسول

6. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خواهش رفیق
    قبل بازی gears of war 3 فکر کنم بازیهارو اجرا کنه
    در ضمن تو که میخوای اوریج بزنی خب اگه کنسولت آپدیت بشه و کپیت بپره مشکلی نداری که.اوریج میشه کنسولت و با بازیهای اوریج هم که اصلا مشکلی نداره کنسول
    به علت اینکه بازی های کپی زیادی دارم نمیخوام کپی خورم بپره. راجع به اینکه اگه اورجینال جدید بزارم فقط کپی خورم می پره مطمئن هستی؟ می ترسم Error بده یهو کنسول بالا نیاد. چون یه بار که ایران بودم LT 1.2 داشتم، حواسم نبود که FIFA 12 کپی رو که نصب کردم سیستم Error داد مجبور شدم بدمش بیرون مشکلش رو حل کنن و فهمیدم که FIFA 12 حد اقل LT 1.9 میخواسته. اگه اینجا مشکلی پیش بیاد دستم به هیچ جا بند نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اگه کنسولت آپدیت بشه(آپدیت دشبورد) کپی خورت میپره و فقط بازیهای اوریجو میتونی ران کنی

9. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه کنسولت آپدیت بشه(آپدیت دشبورد) کپی خورت میپره و فقط بازیهای اوریجو میتونی ران کنی
    پس اون موقع که error داده بود بعد از نصب FIFA 12 و کنسول بالا نیومد مشکل چی بوده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

پس اون موقع که error داده بود بعد از نصب FIFA 12 و کنسول بالا نیومد مشکل چی بوده؟
    نمیدونم.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •