تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: ارتقاء پیشنهادی سیستم برای اجرای راحت 3Ds Max

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

13 ارتقاء پیشنهادی سیستم برای اجرای راحت 3Ds Max

با سلام و وقت بخیر

بنده دانشجوی معماری هستم و اکثر پروژه هام طراحی 3 بعدی با نرم افزار تری دی مکس رو میطلبه.

فکر میکنم سیستم به نسبت خوبی رو جمع کردم اما گویا برای استفاده ی "راحت" و "بی دردسر" ( بدون کندی برنامه یا کرش کردنش ) کافی نیست.

این ترم پروژه نهایی دارم و باید بتونم به طور "کامل" روی سیستمم حساب کنم.

پس از دوستانی که در این مورد اطلاع کافی دارن ( یه وقت به اشتباه پیشنهاد تعویض قسمت غیر مرتبط با مشکلم رو ندن ) خواهش میکنم راهنمائیم کنن کدوم قسمت سیستمم رو باید ارتقا بدم ( چون واقعا هزینه جمع کردن یه سیستم کامل برام بالاست ) و قطعه پیشنهادی شون برای جایگزینی چی هست

تنها خواهشم هم اینه که قطعات پیشنهادی حتما درصد این مشکلاتی که عرض کردم رو به صفر برسونه...

باز هم ازتون متشکرم

×××

اطلاعات سیستم من :

CPU : INTEL Core i7 950
    RAM: 6 GB
    GRAPHIC CARD: NVIDIA GeForce GTS 450
    Motherboard: Gigabyte X58-USB3

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چقدر ميتونين هزينه کنين؟
    پيشنهاد ميکنم با تهيه خنک کننده خوب و مناسب پردازنده رو تا حد قابل قبولى اور کنين. پردازنده و در کل سيستمتون تقريبا قدرتمنده و ارزش ارتقا نداره.
    در اولويت بعد در صورت امکان گرافيک قدرتمندترى تهيه کنين و رمتون رو به 12 ارتقا بدين .
    در ضمن سرعت هارد در پردازشهاى سنگين هم تا حدودى موثره و اگر بتونين يک درايو جامد هم تهيه کنين خوبه.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام - خوشبختانه سیستم بدی ندارید و خوبه.
    پردازنده اگر بتونید Core™ i7-990X یا حداقل Core™ i7-975 پیدا کنید و بخرید، عالیه و نیازی به اورکلاک ندارید.
    پیشنهاد من اینه که 3 عدد رم 8 = 21 گیگ 2133 مگاهرتز بخرید به قیمت 1 میلیون تومن!
    کارت گرافیک هم دو عدد GTX 550 Ti بخرید و SLI اش کنید. دو تاش میشه 1 میلیون تومن!
    SSD هم حتماً بخرید. دو عدد 64 گیگ ساتا 3 بخرید و ریدش کنید. این هم دو تاش میشه 600 هزار تومن.
    برای هارد هم پیشنهاد می کنم دو تا 500 گیگ یا 1 ترابایت (حجم به اندازه ی نیازتون) از سری بلک وسترن بخرید و ریدش کنید. (دو تا 500 گیگ بلک میشه 500 هزار تومن.)
    برای موارد فوق یک پاور 750 وات ریل مثل برند گرین، کفایت می کنه و قیمتش هم اگر ندارید، 450 هزار تومن هست.
    در کل با بودجه ی حدوداً 3 و نیم میلیون تومن، می تونید بهترین ارتقای ممکن رو داشته باشید.
    اگر هم بتونید 4 و نیم میلیون جور کنید که فبح المراد! کلاً این سیستمتون رو بفروشید و یک سیستم نو و خیلی عالی می تونید بخرید.

بودجه + وات ریل پاورتون و همچنین مدل کیستون رو بفرمایید تا جهت پیشنهاد قطعه مشکل از بابت عدم سازگاری وجود نداشته باشه!

اگر هم بودجه تون خیلی کمتر از این حرفا باشه، باید پیشنهادهای مذکور رو دونه دونه بخرید تا بودجه تون برسه.
    قطعات قدیمی تون هم که قراره جایگزین قطعات جدید بشه، بفروشید و پولش رو بذارید روی بودجه تون.
    Last edited by Hessam 2; 14-08-2013 at 11:19.

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه با v-ray رندر میگیری بیشتر سرعت مربوط به قدرت cpu و تعدادهسته هاش بستگی داره.بهترین زمان رندرگیری رو هم فکر کنم xeon داره.فکر نکنم گیر بیاد.
    اگه هم با max های جدید کار میکنی می تونی از i-ray برای رندرگیری استفاده کنی که فقط روی کارت های گرافیکی nvidia که دارای هسته های مجازی cuda هستن جواب میده اونم بهترینش titan باشه.موقع رندرگیری زمان رو به طور قابل ملاحظه ای کاهش میده.
    برای خود viweport و مدل سازی هم همین کارت گرافیک خودت کفایت میکنه.
    برای راحت تر کار کردن با مکس هم میتونی از یک نمایشگر اضافه کنارش استفاده کارکنی البته همچینم ضروری نیست.
    Last edited by hoha881; 14-08-2013 at 13:44.

5. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه با v-ray رندر میگیری بیشتر سرعت مربوط به قدرت cpu و تعدادهسته هاش بستگی داره.بهترین زمان رندرگیری رو هم فکر کنم xeon داره.فکر نکنم گیر بیاد.
    اگه هم با max های جدید کار میکنی می تونی از i-ray برای رندرگیری استفاده کنی که فقط روی کارت های گرافیکی nvidia که دارای هسته های مجازی cuda هستن جواب میده اونم بهترینش titan باشه.موقع رندرگیری زمان رو به طور قابل ملاحظه ای کاهش میده.
    برای خود viweport و مدل سازی هم همین کارت گرافیک خودت کفایت میکنه.
    برای راحت تر کار کردن با مکس هم میتونی از یک نمایشگر اضافه کنارش استفاده کارکنی البته همچینم ضروری نیست.
    ممنون از نظراتت، ببین سایز فایل مکس وقتی مثلا یه میز طراحی میکنی حدود 5 مگابایت میشه، ولی آخرین ویلائی که من طراحی کردم فایل تریدی مکسش حدود 2.5 گیگ شده بود !
    بعد مشکل من به جز رندرینگ با وی-ری در این حالت ( که حدودا 100 ساعت میشد ! )، مشکل viewport هم بود. به این صورت که کندی برنامه به حدی بود که یک move ساده 7-8 ثانیه طول میکشید تا انجام بشه.

میخوام بدونم برای رفع این مشکلات کدوم قسمت رو با کمترین هزینه و بهترین عملکرد تعویض کنم.

با تشکر

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بدون شک در کاربری شما به ترتیب:
    CPU
    RAM
    SSD
    بیشترین تاثیر گذاری رو دارن!
    هر چقدر هم بیشتر بودجه داشته باشین، بهره وری بیشتر و بهتری می تونید از کارهاتون ببرید!
    برای این چنین سیستم های ورک استیشنی که خروجی بسیار عالی و سریعیی داشته باشه، دست کم 8-9 میلیون بودجه لازمه!!

اما شما با 4 و نیم میلیون می تونید حدود دو برابر فعلی، خروجی بهتر در مدت زمان کمتر دریافت کنید.

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته vray یک نسخه vray rt هم داره که ازopenCL پشیبانی میکنه و از NVIDIA CUDA هم پشتبانی میکنه.بهتره از کارت گرافیک با بیش از 2 GB of video RAM استفاده کنی.بستگی به بودجه یک از کارت های NVIDIA رو انتخاب کن.
    توضیحات بیشتر از خود سایت سازنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V-Ray RT for GPU has two back-ends (or engines). One is based on OpenCL (see the references section below for more info on OpenCL) and the other one - on the nVidia CUDA platform.
    The OpenCL engine should be able to run on any OpenCL-compatible hardware. However, as of the time of this writing (April 28th, 2012), only the nVidia implementation of OpenCL is sufficiently advanced to run it properly. For best results, a Fermi- or Kepler-based card with at least 2 GB of video RAM is recommended. Older cards will work, but performance will be significantly worse. Due to the large amount of RAM needed to compile the OpenCL code, currently it only works in 64-bit builds of V-Ray RT. It may be possible to run the OpenCL engine on software CPU implementations of OpenCL from AMD and Intel, however this has not been thoroughly tested.
    The CUDA engine is supported only in 64-bit builds of V-Ray RT for Fermi- and Kepler-based nVidia cards. It is recommended to use the CUDA engine on nVidia GPUs.
    Rendering on multiple GPUs is supported and by default V-Ray RT for GPU will use all available OpenCL/CUDA devices. See the sections below how to choose devices to run V-Ray RT GPU on.
    V-Ray RT for GPU has been tested on a number of graphics cards including:
    nVidia GeForce 680 GTX;
    nVidia GeForce 580 GTX;
    nVidia GeForce 590 GTX;
    nVidia GeForce 570;
    nVidia GeForce 480 GTX;
    nVidia Tesla C2050;
    nVidia Quadro 2000M;
    If V-Ray RT for GPU cannot find a supported OpenCL/CUDA device on the system, it will silently fall back to CPU code. To see if the V-Ray render server is really rendering on the GPU, check out its console output
    Last edited by hoha881; 14-08-2013 at 21:12.

9. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز یه توضیح کوچیکی در مورد v-ray و اینکه گفتی که حجم فایلت به 2.5 گیگ رسیده رو بدم بدونی بد نیست .سیستم فعلس شما اصلا توی رندرای مربوط به معماری کم نمیاره البته اگه شما بتونی با ------ کردن ابجتها به مقدار خیلی زیادی از حجم اشغالی رمتو کاهش بدی در اونصورت انجام هر عملی با سیستم فعلی امکانپذیر میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •