سلام
لب تاب برای شرکت می خوام و قفط می خوام شیک باشه
و حتما 17 اینچ باشه
توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟
سلام
لب تاب برای شرکت می خوام و قفط می خوام شیک باشه
و حتما 17 اینچ باشه
توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟
داداش اگه میخوای شیک باشه ACER S7 رو پینهاد میدم ولی سایز اونجوری که میخوای نیست
دوست عزیز اگه لپ تاپ شیک و 17 اینچ میخواین به نظر من برین سراغ dv7t-7300 از برند HP چون تو بازار خیلی کم پیدا میشه.
یعنی سخت افزار خیلی قوی نمیخواین؟
اگه اینطوریه یا DV7t بگیرین یا F23CGX i7 : 3.400 یا F23B9E i5: 2.800 بگیرین ارزون تر هم میشه
17 اینچی رو نمیدونم ولی تو 15 اینچی ها به نظر من lenovo و asus شیک ترین لپ تاپ هارو دارن.......
سری گیمینگ msi خیلی شیک و خفن هستسخت افزار خوبی هم دارن عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین . البته این مدل نسبتا قدیمیه . مدلای جدیدم ظاهرشون همینطوریه. سری گیمینگ dell به اسم alienware هم عالیه. ظاهرش فضاییه. پیدا کردنش سخته. قیمتش هم ..... عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین.
لپ تاپ گیمینگ که نمیشه گذاشت رو میز شرکت
باید یه چیزی باشه که علاوه بر زیبا بودن مقاوم هم باشه
باید یه چیزی مثل z500 k56 f23 یا سری envy m6 یا dv7 باشه
f23CGX-f23b9e
![]()
دوست عزیز من یه چیز کلی بهتون بگم اونم اینکه سری گیم لپ تاپ های MSI خیلی درشت هستند و شاید در عکس ها خیلی زیبا باشند اما اگه از نزدیک ببینید خوشتون نمیاد و همچنین اینکه سری گیمینگ MSI دارای بک لایت هست اما بک لایتشون دارای انواع رنگ هست که اون موقع خیلی خوب ظاهر قشنگی نداره که رنگارنگ بشه ولی در کل همون مدلی که در بالا بهتون گفتم خیلی خوب بود اما اگه یه وقت خواستین 15 اینچ بگیرید بگین تا من با این بودجه ای که دارین چندتا لپ تاپ عالی رو هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ کانفیگ بهتون معرفی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)