تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خرید لب تاپ تا مرز 5/5 میلیون

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض خرید لب تاپ تا مرز 5/5 میلیون

سلام
    لب تاب برای شرکت می خوام و قفط می خوام شیک باشه
    و حتما 17 اینچ باشه
    توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش اگه میخوای شیک باشه ACER S7 رو پینهاد میدم ولی سایز اونجوری که میخوای نیست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه لپ تاپ شیک و 17 اینچ میخواین به نظر من برین سراغ dv7t-7300 از برند HP چون تو بازار خیلی کم پیدا میشه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی سخت افزار خیلی قوی نمیخواین؟
    اگه اینطوریه یا DV7t بگیرین یا F23CGX i7 : 3.400 یا F23B9E i5: 2.800 بگیرین ارزون تر هم میشه

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

17 اینچی رو نمیدونم ولی تو 15 اینچی ها به نظر من lenovo و asus شیک ترین لپ تاپ هارو دارن.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سری گیمینگ msi خیلی شیک و خفن هست سخت افزار خوبی هم دارن عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین . البته این مدل نسبتا قدیمیه . مدلای جدیدم ظاهرشون همینطوریه. سری گیمینگ dell به اسم alienware هم عالیه. ظاهرش فضاییه. پیدا کردنش سخته. قیمتش هم ..... عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری گیمینگ msi خیلی شیک و خفن هست سخت افزار خوبی هم دارن عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین . البته این مدل نسبتا قدیمیه . مدلای جدیدم ظاهرشون همینطوریه. سری گیمینگ dell به اسم alienware هم عالیه. ظاهرش فضاییه. پیدا کردنش سخته. قیمتش هم ..... عکساشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین.
    لپ تاپ گیمینگ که نمیشه گذاشت رو میز شرکت
    باید یه چیزی باشه که علاوه بر زیبا بودن مقاوم هم باشه
    باید یه چیزی مثل z500 k56 f23 یا سری envy m6 یا dv7 باشه
    f23CGX-f23b9e

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من یه چیز کلی بهتون بگم اونم اینکه سری گیم لپ تاپ های MSI خیلی درشت هستند و شاید در عکس ها خیلی زیبا باشند اما اگه از نزدیک ببینید خوشتون نمیاد و همچنین اینکه سری گیمینگ MSI دارای بک لایت هست اما بک لایتشون دارای انواع رنگ هست که اون موقع خیلی خوب ظاهر قشنگی نداره که رنگارنگ بشه ولی در کل همون مدلی که در بالا بهتون گفتم خیلی خوب بود اما اگه یه وقت خواستین 15 اینچ بگیرید بگین تا من با این بودجه ای که دارین چندتا لپ تاپ عالی رو هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ کانفیگ بهتون معرفی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •