تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: آیا روش پارتیشن بندی من درسته ؟!!!

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

14 آیا روش پارتیشن بندی من درسته ؟!!!

سلام
    برای این که بشه روی یه هارد سیستم عامل نصب کرد باید پارتیشن مورد نظر که معمولا اولین درایو یا همون C هست از نوع PRIMARY باشه تا بوت سکتورها بتونن روی این پارتیشن قرار بگیرن و سیستم عامل بشه نصب کرد

من میخوام دوتا درایو اول و دوم رو برای ویندوز کنار بذارم یعنی درایو C برای ویندوز 7 و درایو D هم برای ویندوز 8
    و حالا سوال من:

من تو پارتیشن بندی باید هر دوتا درایو رو PRIMARY قرار بدم ؟!!!! یا فقط اولین درایو PRIMARY باید باشه و همون یه دونه کافی هست

من الان درایو اول و درایو دوم رو PRIMARY قرار دادم و بقیه درایوهام که برای اطلاعاتم هست رو هم LOGICAL پارتیشن بندی کردم این روش درست هست؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    بله مشکلی نداره. میتونین چندتا پارتیشن پرایمری داشته باشین ولی یکیش میتونه اکتیو باشه.

3. 3 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

13

سلام
    بله مشکلی نداره. میتونین چندتا پارتیشن پرایمری داشته باشین ولی یکیش میتونه اکتیو باشه.
    ممنون از راهنمایی تون
    فقط آقا سعید من دقیقا جواب این سوالم رو نگرفتم؟!
    برای هر درایوی که میخوام روش سیستم عامل نصب کنیم باید اون درایو PRIMARY باشه؟!! یعنی چون دو تا درایو سیتم عاملی میخوام باید هر دوتاش حتما PRIMARY باشه؟!!!
    و این که یک درایو یعنی درایو اولم پرایمری هست کافی نیست برای نصب سیستم عامل روی درایو دوم ؟!! و اگر درایو دوم پرایمری نباشه و مثلا لاجیکال باشه یعنی نمیشه روش ویندوز نصب کرد ؟!
    فایل های بوت سیستم درایو دوم مثلا D نمیشه روی درایو اول C قرار بگیرن!!

پس اگه اشتباه نکنم کلا میشه روی یک هارد حداکثر 4 تا پارتیشن پرایمری درست کرد یعنی عملا روی یک سیستم فقط میشه حداکثر تا 4 سیستم عامل نصب کرد درسته ؟!!

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اول اینکه Active Partition رو با Primary Partition اشتباه گرفتید
    نکته ی بعد اینکه روی همون پارتیشن Logical هم میتونید براحتی ویندوز نصب کنید خودش لازم باشه تبدیل به Primary خواهد شد
    ضمناً تعداد Primary روی هر هارد حداکثر 5 تاست

6. 3 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته هاردهایی که بصورت mbrد، initialize شده باشند حداکثر چهار پارتیشن primary میتونند داشته باشند .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من با GPT کار نکردم ولی با محدودیت توی mbr زیاد برخوردم و فکر کنم این محدودیت همون 4 تا که شما گفتید باشه

10. 3 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون
    فقط آقا سعید من دقیقا جواب این سوالم رو نگرفتم؟!
    برای هر درایوی که میخوام روش سیستم عامل نصب کنیم باید اون درایو PRIMARY باشه؟!! یعنی چون دو تا درایو سیتم عاملی میخوام باید هر دوتاش حتما PRIMARY باشه؟!!!
    و این که یک درایو یعنی درایو اولم پرایمری هست کافی نیست برای نصب سیستم عامل روی درایو دوم ؟!! و اگر درایو دوم پرایمری نباشه و مثلا لاجیکال باشه یعنی نمیشه روش ویندوز نصب کرد ؟!
    فایل های بوت سیستم درایو دوم مثلا D نمیشه روی درایو اول C قرار بگیرن!!

پس اگه اشتباه نکنم کلا میشه روی یک هارد حداکثر 4 تا پارتیشن پرایمری درست کرد یعنی عملا روی یک سیستم فقط میشه حداکثر تا 4 سیستم عامل نصب کرد درسته ؟!!
    همونطور که دوستان گفتن سیستم عامل باید روی درایو Primary نصب بشه ولی فقط یکی از این درایوهای پرایمری باید اکتیو باشه واسه بوت سیستم عامل ها. اگر هم روی درایو لاجیکال ویندوز رو نصب کنین خود به خود تبدیل به پرایمری میشه.
    بله تو سیستم MBR چهار تا میشه درایو پرایمری ساخت ولی میتونین نوع پارتیشن بندی رو GPT تعیین کنین تا این مقدار خیلی بیشتر بشه

12. 4 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اول اینکه Active Partition رو با Primary Partition اشتباه گرفتید
    نکته ی بعد اینکه روی همون پارتیشن Logical هم میتونید براحتی ویندوز نصب کنید خودش لازم باشه تبدیل به Primary خواهد شد

ممنون از راهنمایی دوستان عزیز

Active Partition مگه بعد از همون قضیه پرایمری نیست که آقا سعید هم گفتن اگر چندتا درایو پرایمری داشته باشیم یکیش فعال میشه
    میشه یه توضیح کوتاه در مورد Active Partition که گفتید بدید؟!

من فقط این مطلب رو هم از جایی خوندم:

در ابتدا باید Primary Partition لازم برای نصب ویندوز و ذخیره فایل های بوت رو ایجاد کنید که بهنگام نصب ویندوز بصورت اتوماتیک دو Primary Partition ایجاد میشه،
    یکی برای ذخیره Boot Files که برای ویندوز 8، 350 مگابایت در نظر گرفته میشه و دیگری برای نصب فایل های اصلی ویندوز، که شما تعیین کننده فضا خواهید بود.

Primary Partition قابلیت Active شدن رو داره که برای قرار گرفتن فایل های بوت ایجاد و تنظیم میشه، به این پارتیشن، System Partition گفته میشه.

Primary Partition دوم، برای نصب و ذخیره فایلهای ویندوز مورد استفاده قرار میگیره (بطور مثال \:C) که به این پارتیشن نیز، Boot Partition گفته میشه.

اصول کار اینه که بهنگام نصب ویندوز، فضای Boot Partition رو حدود 32 الی ... گیگابایت در نظر بگیرین، ویزارد نصب، اتوماتیک System Partition رو میسازه
    احتمالا منظور شما Active Partition که گفتید من اشتباه گرفتم همین بود؟!

و سوال آخرم
    حالا با این شرایط که درایو دوم من به گفته دوستمون اگر لاجیکال هم باشه فرقی نداره و میشه روش ویندوز هم نصب کنم کلا از لحاظ کارایی بهتره همون پرایمری باشه یا لاجیکال بشه بهتره؟!! کلا فرقی داره ؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان عزیز

Active Partition مگه بعد از همون قضیه پرایمری نیست که آقا سعید هم گفتن اگر چندتا درایو پرایمری داشته باشیم یکیش فعال میشه
    میشه یه توضیح کوتاه در مورد Active Partition که گفتید بدید؟!

من فقط این مطلب رو هم از جایی خوندم:

احتمالا منظور شما Active Partition که گفتید من اشتباه گرفتم همین بود؟!

و سوال آخرم
    حالا با این شرایط که درایو دوم من به گفته دوستمون اگر لاجیکال هم باشه فرقی نداره و میشه روش ویندوز هم نصب کنم کلا از لحاظ کارایی بهتره همون پرایمری باشه یا لاجیکال بشه بهتره؟!! کلا فرقی داره ؟!!
    اکتیو پارتیشن پارتیشنی هست که سیستم بعد از عملیات POST (همون بوت سیستم) دنبال اون میگرده و دستورات سکتور صفر یا همون سکتور بوت رو اجرا میکنه تا عمیات انتخاب سیستم عامل یا بوت سیستم عامل اجرا بشه.
    روی پارتیشن لاجیکال سیستم عامل نصب نمیشه. منظور این بود که اگه موقع نصب ویندوز درایو لاجیکال رو انتخاب کنین موقع نصب به پرایمری تبدیل میشه (البته اگه امکانش باشه)

15. 3 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •