تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خرید لپ تاپ مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض خرید لپ تاپ مناسب

با سلام خدمت دوستان میخواستم در مورد خرید یک لپ تاپ خوب از بین این هایی که معرفی می کنم و مشخصاتشو میگم منو کمک کنید تا بتونم لپ تاپ مورد نظرم رو بگیرم./ هاردش 500 تا 750 گیگ باشه . رمش حداقل 4 گیگ باشه. وزنش زیاد مهم نیست. گرافیکش خوب باشه وبتونه برای کارهای مهندسی (بازی زیاد نه) و نیمه سنگین خوب کارکنه. از بین برندهایی که هست من بین اچ پی که امروز خیلی تعریفشو می کنن و دل و سونی می خوام انتخاب کنم اگه میخواید از برندهای دیگه بگید لطفا یکمی توضیح بدید چ.ن در مورد برندهای دیگه خیلی دو دل هستم./ و مقدار هزینه ای که می تونم بدم فوقش تا 2.5 میلیون هستش./

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بین 2 تا 3 تومان بهترین مدل ها ایناست
    lenovo z500
    hp envy m6 1201
    asus n46vz
    4540s

من دومی رو پیشنهاد میکنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان میخواستم در مورد خرید یک لپ تاپ خوب از بین این هایی که معرفی می کنم و مشخصاتشو میگم منو کمک کنید تا بتونم لپ تاپ مورد نظرم رو بگیرم./ هاردش 500 تا 750 گیگ باشه . رمش حداقل 4 گیگ باشه. وزنش زیاد مهم نیست. گرافیکش خوب باشه وبتونه برای کارهای مهندسی (بازی زیاد نه) و نیمه سنگین خوب کارکنه. از بین برندهایی که هست من بین اچ پی که امروز خیلی تعریفشو می کنن و دل و سونی می خوام انتخاب کنم اگه میخواید از برندهای دیگه بگید لطفا یکمی توضیح بدید چ.ن در مورد برندهای دیگه خیلی دو دل هستم./ و مقدار هزینه ای که می تونم بدم فوقش تا 2.5 میلیون هستش./
    دوست عزیز شما تو این رنج قیمت اصلا دنبال سونی و اپل اولا نرین چون واقعا گرونه اما الان من لپ تاپ هایی رو بهتون معرفی میکنم که شاید حدود ۱۰۰ تومان بالا یا پایین تر باشد تو این رنج قیمت لپ تاپ های Lenovo z500 ,asus k46cb, msi cx61 , acerv3 571 g hp 4540s هستند که تو اینها بهترین هاشون Lenovo z500 و hp 4540s هستند البته بقیه خیلی خوب هستند مثلا تو این مدل هایی که نام بردم msi xc61 از بقیه از لحاظ کانفیگ یا همون سخت افزار خیلی قوی تر هست البته مثل لنوو z500 هست اما من قبلا هم تو تاپیک های دیگه هم گفتم که من یک ماهه قبل پیش چند تا تعمیر کار رفتم و همشون از خرابیهای msi و acer میگفتن و در مورد k46cb هم باید بگم که این لپ تاپ از نظر cpu ضعیف هست ولی اگه بتونین پول بیشتری بدین n46vz واقعا عالیه که اونم حدود ۳۳۰۰ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز./

5. این کاربر از ahmadtj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •