سلام
به نظر شما ارزش داره پول بیشتر به وایو بدیم به خاطر طراحی و برند؟
ایا وایو واقعا سرتره از بقیه؟
من که خودم دیدم وایو خیلی سالارتر از بقیه اس.
نظر با تجربه ها رو میخواستم
سلام
به نظر شما ارزش داره پول بیشتر به وایو بدیم به خاطر طراحی و برند؟
ایا وایو واقعا سرتره از بقیه؟
من که خودم دیدم وایو خیلی سالارتر از بقیه اس.
نظر با تجربه ها رو میخواستم
دوست عزیز من چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه همچین موضوعی رو باز کرم که چرا برندهای اپل و سونی گران هستن که برای شما هم توضیح میدم که امیدوارم بدردتون بخوره دوستانی که میگن اپل و سونی گران فروشن و لپ تاپ هاش هم بدرد نمیخوره کاملا اشتباه میکنن.من قبلا همین فکرو میکردم اما بعد از چند وقت نظرم برگشت.در ابتدا بگم که یکی از گرون بودنهای اپل و سونی اولا اینه که خوب بالاخره اعتماد مشتریشونو کسب کردند.خوب بالاخره پول برند خوبشونو هم میگیرن.اما از اینها مهمتر که باعث گرونیشون شده اولا اینکه اپل و سونی پول خلاقیتشون رو میخورن مثلا شرکت اپل خیلی زودتر از دیگران عمل میکنه و محصولاتشو و یا همین لپ تاپ هاشو با تکنولوژی جدید عرضه میکنه پس حق داره که قیمت پایه رو بذاره پس چون خلاقیت به خرج داده پس یه قیمت میذاره و چون برندهای دیگه عقب می افتن از ترس اینکه عقب نیفتن از اپل کپی میکنن و برای فروش زیاد مجبور میشه که قیمتو بیاره پایین و دوم اینکه شرکت هایی مثل اپل و سونی برای بالا بردن سرعت سیستم خود از هاردهای جامد SSD استفاده میکنن که میتونین یه سرچ کوچیک بزنین تا از قیمتهای فوق العاده بالا این نوع هاردها اطلاع پیدا کنین مثلا یه هارد 512GB SSD در حدود 1.800.000 تومان میباشد.در صورتی که الان لپ تاپ خود من یه هارد 1 ترا دارد که قیمتش حدود 250.000 تومان میباشد.که قیمت هاردهای SSD تقریبا 13 برابر هاردهای معمولیHDD هستن.همچنین این دو برند معمولا روی لپ تاپشون یه سیستم عامل اورجینال دارن که خود همین هم قیمت را بالا میبرد.همچنین کیفیت صفحه نمایش این دو لپ را هیچ وقت از یاد نبرین که برندهای دیگه واقعا همیشه از این دو برند عقب هستن .در اخر میگم که شرکت هایی مثل اپل و سونی مشتریان متعصب خود را دارند و پس هیچ وقت ترسی از این ندارن که شاید مشتریانش را از دست دهد.اپل به قدری مشتریانش متعصب هستند که روزی که قرار شد ایفون 5 یا... به فروش برسد از شب قبل مشتریانش جلوی کمپانی اپل خوابیده بودن.امیدوارم دوستانی که حرف من را قبول دارن با فشردن دکمه تشکر حرف خودشون رو هم تایید کنند.
ممنون علی اقا
میگن برندای دیگه کنار وایو مثل اسباب بازیه...ایا این حقیقت داره؟
شنیدم طراحی و قدرت ساخت وایو و اپل فوق العاده قوی تر و عالی تر نسبت به همه ی برندای دیگس.
اونایی که باهاشون کار کردن لطفا تجربه هاشونو بگن.ممنون
من هر جفتشو دارم الان ....باهاشون هم بسیار زیاد کار کردم . واقعا درسته ... ولی الان من خودمم دنبال یه لپتاپ می گردم برای برادرم .... اسوس رفتم دیدم ... به نظر من خیلی پیشرفت زیادی داشته و احتمالا اسوس بخرم ...
چی درسته پهلوون؟
مگه وایو بهتر نیست؟چرا ایسوز؟
کیفیت و طول عمر خوبشون منظورم بود ... و استفاده از تکنولوژی و مانیتورشون ... ( وایو و اپل)
و ادامه ی جملم هم منظورم این بودش که اسوس هم خوب خودشو کشونده بالا ... و به طرز باور نکردنی ای منو راضی کرد . اصلا انتظارشو نداشتم ... اگه شما لپتاپ می خوای بخری با توجه به کاربردت انتخاب کن ... بازی اگه نمی خوای بکنی و پول زیاد می خواد بدی و دنبال کیفیت خالصی اپل . بازی می خوای بکنی و پول هم می خوای بدی وایو . یه چیز متوسط با کیفیت می خوای اسوس . ( نظر من بود )
دوستان لطفا تز الکی ندید ! کی گفته اپل و سونی سره و بقیه برند ها اسباب بازی هستن ؟ لطفا حرف مسخره نزنید.
برید 4 میلیون بدید اپل بخرید با گرافیک انبرد سوپر ماریو بازی کنید !
من که میخوام با vmware و مجازی ساز کار کنم و رم و پردازنده قوی احتیاج دارم چرا برم یه اپل i5 بخرم ؟ میرم یه msi میخرم با رم 32 گیگ و پردازنده i7 مثله هلو 10 تا سیستم عامل رو بالا میارم.
من که میخوام آرشیو فیلم و عکس نگه دارم چرا برم یه اپل بخرم با هارد 32 گیگ اون هم ssd ؟ میرم یه ایسوس یا Hp میخرم با هارد 1 ترا و صدای بیتس حالشم میبرم.
من که میخوام برم جنگ !!! اپل نمیخرم که انگشت بزنی میشکنه! یه تینگ پد لنوو میخرم، تانک هم رد شه از روش احتمال پنچر شدن تانک بالاست.
من که گیمر هستم یه msi میخرم با گرافیک 670 مثله هلو کرایسس 3 بازی می کنم.
من که بودجه زیاد ندارم چرا یه اپل بخرم با نمایشگر فوق العاده و هارد ssd و قطر بسیار نازک ! یه acer میخرم کارهای روزانه و وبگردیم رو هم انجام میدم.
در ظمن اپل هم برند بسیار بسیار با کیفیتی هست. میتونم مثال های زیادی بزنم که اپل بهتر از سایر برند ها بهتر جواب میده اما برند های دیگه هم بسیار با کیفیت هستن.
پس لطفا حرف الکی نزنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف خنده داری زدی که سایر برند ها اسباب بازی ان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف های جالب و متعصبانه ای زدی ! یه مثال میزنم. وقتی کتاب هری پاتر به فارسی ترجمه شده بود طرفداراش قبل از توضیع این کتاب از شب قبل کناره انتشاراتی صف بسته بودن، جالبه اولین خریدار هم یه نوجوون 14 ساله بود . حالا این دلیل میشه که کتاب هری پاتر از حماسه عظیمی مثله ارباب حلقه ها بهتر باشه ؟ قطعا هر کی این حرف رو بزنه درک درستی از سبک فانتزی نداره.
اینکه برای گوشه های گردِ آیکن های دسکتاپ دادگاهی بشیم هم کاره جالبی بود که اپل انجام داد و فکر کنم جریمه هم شد. رسوا کاری های گزشته هم بدجور پته ی اپل رو ریخت رو آب. دزدی اطلاعات جرم کوچیکی نیست.
به شخصه قبول نمی کنم کلی پول به یک سیستم عامل بدم و بعد اطلاعاتم دزده بشه.
برای سیستم عامل مکینتاش هم تو چند وقت گزشته کلی ویروس و کد های مخرب وارد اینترنت شده بود اما سیستم عامل لینوکس همچنان قدرتمندانه تو 90 درصد سرور های جهان در حال کنترل اطلاعات کاربران بود. البته از مسیر اصلی خارج شدن خیلی از توضیع های لینوکس تو چند سال گزشته هم نمیشه گزشت.
موفق باشید.
برای خودم متاسفم که شما اینطور حرف های منو متوجه شدین شما برین ببینید من چطور صحبت کردم ایا برند دیگه ای رو زمین زدم من فقط علل گرانی اپل و سونی رو نوشتم و اینم باید قبول کرد که واقعا اپل و سونی کیفیت ساخت بالایی دارند ولی نگفتم که مثلا سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داره که به قول شما واقعا زور داره برای یه کانفیگ خیلی ساده چند میلیون پول داد پس دقیقا مطالب منو بخونین تا ببینید چی گفتم .
Last edited by Capital; 14-08-2013 at 22:29.
سه سال پیش همین بحث ها رو تو تاپیک مشاوره خرید لپتاپ اپل داشتیم فکر کنم بهتره دوباره به چند نکته اشاره کنم.
به غیر از مبلغی که شما حاظر هستید برای لپ تاپ هزینه کنید باید مشخص کنید که دقیقا نیاز شما از لپتاپ چی هست؟ نیاز شما از سخت افزار، نرم افزار یا موارد دیگه در چه حد هست؟ شاید نیاز شما رو یه لپتاب میان رده هم بتونه برطرف کنه؟!!
مثلا شما اگه نیاز به استفاده از بعضی از نرم افزار های خاص منهدسی دارید ممکنه نتونید ورژن مناسب و مخصوصش رو برای برند اپل و سیستم osx پیدا کنید.
اگه یه کاربر عادی هستید و از سخت افزار فقط عدد و شماره رو بلدید و براتون مهمه مثلا عدد روم بالا یا CPU جدید تر و بالاتر باشه باز هم لپ تاب هایی به درتون می خوره که در ظاهر این اعداد رو براتون بالا نشون بده و مهم نیست که از چه برندی خرید می کنید
ولی مطمئن باشید برخی از برند ها مثل اپل و سونی شاید نگاه اول سخت افزار ضعیف تری دارند ولی در عمل و از نظر کار هیچ کمبودی از نظر رم، CPU و مخصوصا گرافیک در برابر هم رده های نزدیک به خودشون ندارند.
درسته برای مک بوک پرو قیمت بالا تری نسبت به برندهای دیگه میدید ولی همه این قیمت بالاتر فقط به دلیل برند نیست. از نظر یه کاربر عادی هر دوی این لپ تاپ ها LCD، هارد HDD ، کارت گرافیک و .... دارند ولی شاید ندونید قیمت تمونم شده پنل LCD از نظر کیقیت برای اپل چقدر گرون تر از
برند های دیگه هست یا کارت گرافیکی رو شرکت اپل شخصا با توجه نیاز لپتاپ هاش طراحی می کنه و بعد به شرکت های معرف سفارش میده.(شما وقتی دونبال درایور کارت گرافیکی تو ساید NVIDIA بگردید می بینید که جلوی بعضی از درایورها نوشته only macbook....) .
شما نمی تونی کیفیت بدنه و هزینه بالای تولید بدنه یک پارچه المینیمومی اپل رو با برند های دیگه مقایسه نکنی وبگی مثلا اپل پول برندش رو می خوره. شاید ماجرای کیفیت هاردهایی HDD رو که بعضی از شرکت ها برای اپل میسازند شنیده باشید و
اینکه از چه فیلترهای سخت مورد نظر اپل باید بگذرند تا بتونند محصولی رو که مورد قبول اپل باشi تولید کنند. همه این ها رو مقایسه کنید با خیلی از برنده های دیگه (نه همه اونها) که 180 درجه روش کارشون فرق می کنه و میان با تو به سخت افزار موجود
در بازار یه لپتاب می بندد تا هزینه ها رو کاهش بدند.
یک تجربه شخصی:
دو سال پیش من و یکی از دوستام به فاصله یک ماه دو تا لپ تاپ خریدیم من یکی از بهترین مدل های مک بوک پرو و دوستم یه سونی وایو f137 که یکی از بهتری لپتاپ مهندسی سونی بود. در ظاهر سونی سخت افزار بالاتری داشت و 1تومن هم قیمتش ارزون تر بود ولی تو هیچ زمینه ای
نبود که بتونه کاری انجام بده یا برنامه ای رو اجرا کنده که مک بوک پرو به همون خوبی نتونه و حتی بعضی مواقع اپل هم بهتر و سرتر بود. این رو هم بگم که من سونی رو واقعا قبول دارم. هم محصولاتش رو و هم خدمات پس از فروشش تو ایران رو.
به نظرمن دقیقا خواسته هات رو مشخص کن و تصمیم بگیر. اگه جزء افرادی هستی که هر 2-3 سال لپتاپ عوض می کنند و بشتر اهل بازی هستند سعی کن یه برند ارزون تر رو انتخاب کنی و اگه مثل من دوست داری علاوه بر استفاده از لپ تاپ لذت کیفیت رو هم ببری و
معمولا تا لپ تاپ از رده خارج نشه اون رو عوض نمی کنی پول بیشتر هزینه کن.
کلام اخر اگه فکر می کنید پولی رو که دارید پرداخت می کنید برای برندهست (که قسمت زیادیش هم اینطور نیست) نوش جون شرکتی که یه محصول با کیفیت و پر از خلاقیت رو تولید می کنه. حالا هر شرکتی که می خواد باشه
چند نکته دیگه هم در رابطه با نقد بعضی موضع گیری دوستان بود که بعلت طولانی شدن صرفه نظر کردم. موفق باشید.
Last edited by arash59b; 14-08-2013 at 23:26.
من هم نه برند های دیگه رو زمین زدم و نه برند اپل و سونی رو.
یک نقد کوتاه بود.
پست شما رو هم کامل خوندم. همون حرف های همیشگی بود ، که بله اپل فلانه و به همانه و طرفداراش براش میمیرن و خدای فناوری هست و ... . حرف های منطقی نزدین.
دوست عزیز شما حرف های منو دقیقا خوندی ؟ من نگفتم اپل بده ! گفتم اپل زیادی خوبه. چندین مثال برات زدم که نیازی به خرید اپل نیست. اما خیلی مثال هی دیگه هم هست که اپل بهترین انتخابه قطعا برای کاهای میکس و مسترینگ آهنگ اپل حرف اول رو میزنه.
موفق باشی دوست من
==================================
خب این که معلومه ! پردازنده i7 ، i7 هست. چه تو سرور استفاده شه چه تو ماشین حساب. مهم مکمل هایی مثله رم قوی تر و ssd هست که موجب میشه فرق ها رو احساس کنیم.
البته این نکته رو هم بگم رزولیشن لپ تاپ های اپل اونقدر بالا هست که موجب میشه گرفیک انبرد ضعیف تر باشه.
در ظمن این هم امری طبیعیه که گرافیک 650 تو اپل برابر با لپ تاپ ایسوس کار میده و اینکه قدرت لپ تاپ اپل با یه لپ تاپ دیگه تو سخت افزار یکسان قوی تره حرف ناشیانه ای هست. در واقع اپل سخت افزار قوی تری رو تو سیستم هاش استفاده می کنه مثلا همین SSD.که موجب میشه فکر کنیم اپل فناوری های فوق العاده ای داره. در صورتی که بهترین مواد خام رو استفاده می کنه. مثله اینه که بگیم چون مکینتاش زودتر از ویندوز بوت میشه در نتیجه سبک تر و بهتر از ویندوز محسوب میشه اما در واقع راز این سرعت تو ssd نهفته.
اینکه انویدیا برای مک درایور مجزا برای دانلود قرار بده خیلی عجیبه ؟ خب سیستم عامل که فرق کنه باید درایور مخصوص همون سیستم عامل هم برای کاربراش قرار داده بشه.
شما برید مشخصات لپ تاپ x1 carbon از تینک پد لنوو رو بررسی کن. متوجه منظورم میشی که برند های دیگه هم میتونن ssd با فضای کم + پردازنده ضعیف استفاده کنن و لپ تاپ های سبک و نازک با قیمت نجومی بدن به بازار.
امیدوارم قانع بشی.
اجرای نرم افزار به عوامل زیادی مربوط میشه منجمله سخت افزار و سیتم عامل. قطعا یک سیستم عامل رو ssd های اپل زودتر بوت میشه تا روی hdd های سونی. پس نیازی نیست موضوع رو خیلی بزرگ کنید. همچین فناوری بزرگی هم نیست مخصوص اپل باشه. msi هم سری گیمینگش ssd داره. ویندوز 8 مثله هلو بوت میشه.
موفق باشی دوست من.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)