سلام دوست عزیز،
گزایش های سخت افزار و نرم افزار دروس مشترک زیادی با هم دارن
چارت دروس مهندسی کامپیوتر (هم نرم افزار و هم سخت افزار) رو یه PDF داشتم رو هاردم که براتون آپلود میکنم، حتما مطالعه کنید، مطمئنم جواب بیشتر سوالاتتون رو میتونید بگیرید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گرایش نرم افزار باید پایه ی برنامه نویسیتون قوی باشه و حتما حتما به برنامه نویسی علاقه داشته باشید! اگه با برنامه نویسی زیاد آشنا نیستین نگران نباشین، چون تو دانشگاه تدریس خواهد شد و زمان کافی رو واسه مسلط شدن در برنامه نویسی خواهید داشت. ولی باید به برنامه نویسی علاقه داشته باشید وگرنه جامعه پر هست از مهندس های نرم افزاری که نمیتونن حتی ساده ترین برنامه ها رو هم بنویسن!
در گرایش سخت افزار هم بیشتر ساختمان کامپیوتر و مدارهای الکترونیکی و الکتریکی بحث میشه که یه رگه هایی از الکترونیک توش هست که اگه میخواین این گرایش رو انتخاب کنید باید به الکترونیک علاقه داشته باشید (شبیه بخش مدارهای الکتریکی فیزیک سال سوم دبیرستان)
در مورد اینکه کدوم یکی قبولیش آسونتره باید بگم که بستگی به دانشگاهش داره ولی تو اکثر دانشگاه ها قبولی تو گرایش سخت افزار راحتتره
در مورد آزاد یا پیام نور هم من فقط میتونم نظر شخصیم رو بهتون بگم:
من رشته های مهندسی رو توصیه نمیکنم تو دانشگاه پیام نور بخونید، ضمن اینکه اگه فراگیر باشید مدرکی که میگیرید ارزشش نسبت به مدرک دانشگاه آزاد کمتره، حالا اینکه اون دانشگاه آزادی که شما مدنظرتون هست در چه سطحیه نمیدونم
البته گفتم نظر شخصی منه، اون چیزهاییه که دیدم، شنیدم و خوندم...
پیشنهاد میکنم در این مورد هم بیشتر تحقیق کنید
موفق باشید