تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: LED یا پلاسما

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

14 LED یا پلاسما

سلام.
    قصد خرید یک تلویزیون را دارم و می خواستم بدانم بدون در نظر گرفتن قیمت و مارک و حتی اندازه به طور کلی led کیفیت بهتری جهت نمایش ارائه می کند یا پلاسما ؟
    کدوام یک نسبت به ضربه و خط و خش حساستر هستند و شرایط نگه داری مشکلتری دارند ؟
    اگر تمام شرایط برای هر دو یکی باشد ( اندازه - ورودی و خروجی ها - امکانات ) خرید کدام یک , انتخاب مناسب تری جهت داشتن یک تلویزیون با دوام و بدون حاشیه هست ؟
    دوستان لطف کنند تجربیاتشون رو منتقل کنند ممنون می شوم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.
    قصد خرید یک تلویزیون را دارم و می خواستم بدانم بدون در نظر گرفتن قیمت و مارک و حتی اندازه به طور کلی led کیفیت بهتری جهت نمایش ارائه می کند یا پلاسما ؟
    کدوام یک نسبت به ضربه و خط و خش حساستر هستند و شرایط نگه داری مشکلتری دارند ؟
    اگر تمام شرایط برای هر دو یکی باشد ( اندازه - ورودی و خروجی ها - امکانات ) خرید کدام یک , انتخاب مناسب تری جهت داشتن یک تلویزیون با دوام و بدون حاشیه هست ؟
    دوستان لطف کنند تجربیاتشون رو منتقل کنند ممنون می شوم .
    دوست عزیز
    پلاسما از نظر خش و ضربه پذیری بادوامتر است ولی برای جلوگیری از سوختگی پیکسل به مراقبت بیشتری نیاز دارد و در سری های بالاتر گاهی از نظر تصویر بهتر است ولی led ضربه پذیر و حساس است ولی از نظر سوختگی نیازی به مراقبت ندارد و کیفیت و پردازش تصویر در مدلهای بالا خیلی خوب است و از نظر اندازه و ورودی و خروجی و امکانات تقریبا باهم برابرند به جز در مدلهای بالاتر مخصوصا سامسونگ led امکانات بیشتری دارد

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما قصد خرید یک تلویزیون داشتم
    با انجام تحقیقات و مشاوره هایی که از دوستان و کارشناسان گرفتم در نهایت پلاسما رو انتخاب کردم
    با توجه به شواهد تجربی خودم پلاسما کیفیت مناسب تر و همچنین رنگ های زنده تر و عمیق تری نسبت به ال ای دی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •