تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: چند مشکل برای مادربرد

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

13 چند مشکل برای مادربرد

سلام
    چند وقت پیش یه مادربرد P8B75-V خریدم که با چند مشکل مواجه شدم.
    1- اولین و مهم ترین مشکل اینه که وقتی یه رم دوال چنل 4 گیگ رو کنار یه رم سینگل 4 گیگ قرار میدم هنگام کار در محیط ویندوز با صفحه آبی مواجه میشم.
    مدل رمها: G.SKILL PI 4GB 2 x 2GB 1600 CL6 و Patriot Singel 4GB 1600 CL11
    سریال رمهای G.SKILL پشت سر هم نیست و از پکهای جداگانه برداشته شدن و تایمینگ اونها CL6-8-6-20 و CL6-8-6-24 هست و در ویندوز به صورت دوال چنل شناخته میشن. البته وقتی 3 تا رم رو با هم انداختم پروفایل xmp رو فعال نکرده بودم و در حالت Auto تنظیم کرده بودم.
    تایمینگ رم پاتریوت هم فکر کنم CL11-11-11-27 باشه.
    لازم به ذکره که رم ها به صورت جداگانه به خوبی کار میکنن و مشکلی ندارن.

2- مشکل بعدی اینکه وقتی اسپیکر یا هدفون رو به خروجی صدای جلوی کیس وصل میکنم یه صدای نویزی در محیط ویندوز شنیده میشه که در خروجی صدای پشت مادربرد همچین صدایی شنیده نمیشه.
    این نویز وقتی ویندوز شروع به کار نکرده یا وقتی کارت صدا رو غیر فعال میکنم وجود نداره.

فعلا همینا رو جواب بدید تا باقیشو بپرسم ممنون
    Last edited by sadegh571; 07-08-2013 at 09:03.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش یه مادربرد P8B75-V خریدم که با چند مشکل مواجه شدم.
    1- اولین و مهم ترین مشکل اینه که وقتی یه رم دوال چنل 4 گیگ رو کنار یه رم سینگل 4 گیگ قرار میدم هنگام کار در محیط ویندوز با صفحه آبی مواجه میشم.
    مدل رمها: G.SKILL PI 4GB 2 x 2GB 1600 CL6 و Patriot Singel 4GB 1600 CL11
    سریال رمهای G.SKILL پشت سر هم نیست و از پکهای جداگانه برداشته شدن و تایمینگ اونها CL6-8-6-20 و CL6-8-6-24 هست و در ویندوز به صورت دوال چنل شناخته میشن. البته وقتی 3 تا رم رو با هم انداختم پروفایل xmp رو فعال نکرده بودم و در حالت Auto تنظیم کرده بودم.
    تایمینگ رم پاتریوت هم فکر کنم CL11-11-11-27 باشه.
    لازم به ذکره که رم ها به صورت جداگانه به خوبی کار میکنن و مشکلی ندارن.

2- مشکل بعدی اینکه وقتی اسپیکر یا هدفون رو به خروجی صدای جلوی کیس وصل میکنم یه صدای نویزی در محیط ویندوز شنیده میشه که در خروجی صدای پشت مادربرد همچین صدایی شنیده نمیشه.
    این نویز وقتی ویندوز شروع به کار نکرده یا وقتی کارت صدا رو غیر فعال میکنم وجود نداره.

فعلا همینا رو جواب بدید تا باقیشو بپرسم ممنون
    اون مشکل اولیتون که احتمالا به دلیل سازگار نبودن رم ها با هم است دو رم که به صورت دوال کنار هم قرار میگیرند باید فرکانس و تایمینگ یکسان داشته باشند مگر اینکه تایمینگ رم دیگرو دستکاری کنید تا بشه یک کاری کرد

دومی هم بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

3. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به پست بالا اضافه می کنم احتمالا ولتاژ ماژول ها با هم متفاوت هست و اکثر مادربردها متاسفانه گزینه تنظیم ولتاژ جداگانه برای هر ماژول را ندارند
    میشه تایمینگ ها را درست از طریق بایاس البته خود مادربرد هم این کار را انجام میده ولی در شرایطی که ولتاژ یکسان باشه ولی تایمینگ متفاوت و ارور وجود داشته باشه با تایمینگ دستی مورد حل میشه
    اما اگر ولتاژ ها متفاوت باشه این قضیه فرق می کنه چون مادربرد پایین ترین ولتاژ را انتخاب می کنه برای همه ماژول ها که ماژول با ولتاژ بالاتر دیگه استیبل نخواهد بود.
    من میگم شما ماژول هار بصورتی که ارور نمیده و تکی روی سیستم بذاری و شات از تب های مموری و spd برنامه cpuz بذارید تا وضعیت ولتاژ و تایمینگ بررسی بشه
    راهکاری که به شما ارایه میدم این هست که ماژولی که ولتاژ بیشتری داره فرکانسش دستی پایین بیاد و تایمینگ افزایش پیدا کنه تا با ولتاژ ماژول دیگر هماهنگ بشه

5. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون مشکل اولیتون که احتمالا به دلیل سازگار نبودن رم ها با هم است دو رم که به صورت دوال کنار هم قرار میگیرند باید فرکانس و تایمینگ یکسان داشته باشند مگر اینکه تایمینگ رم دیگرو دستکاری کنید تا بشه یک کاری کرد

دومی هم بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
    ممنون از پاسختون
    فکر نمیکنم از رم های دوال باشه چون وقتی رم سینگل (پاتریوت) رو در آوردم اون دوتا بدون مشکل (هم در حالت Auto و هم xmp) بدون مشکل کار میکنن. رم پاتریوت هم تکی خوب کار میکنه
    فقط وقتی سه تاشو با هم می اندازم اونطوری میشه!!! به نظر شما طبیعیه؟ به نظر شما اگه فرکانس و تایمینگ سه تاشونو به صورت 1333 ، CL9-9-9-24 بذارم مشکل حل میشه؟

بایوس مادربرد رو چند روز پیش به آخرین ورژن آپدیت کردم. مشکل از ویندوز یا درایور کارت صدا میتونه باشه؟
    Last edited by sadegh571; 07-08-2013 at 12:14.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    راهکار آقا احسان هوشمندانه هست .....
    احتمالش زیاده که ولتاژ ها یکی نباشه
    ما که امکان تغییر ولتاژ نداریم ولی اگه فرکانس و تایمینگ رو طوری مچ کنیم که احسان جان گفتن خب 100 درصد مشکل حل میشه......

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    فکر نمیکنم از رم های دوال باشه چون وقتی رم سینگل (پاتریوت) رو در آوردم اون دوتا بدون مشکل (هم در حالت Auto و هم xmp) بدون مشکل کار میکنن. رم پاتریوت هم تکی خوب کار میکنه
    فقط وقتی سه تاشو با هم می اندازم اونطوری میشه!!! به نظر شما طبیعیه؟ به نظر شما اگه فرکانس و تایمینگ سه تاشونو به صورت 1333 ، CL9-9-9-24 بذارم مشکل حل میشه؟

بایوس مادربرد رو چند روز پیش به آخرین ورژن آپدیت کردم. مشکل از ویندوز یا درایور کارت صدا میتونه باشه؟
    بله اگه ولتاژ و پارامترهای دیگه تنظیم بشه مشکل به احتمال زیاد حل میشه
    برای مشکل دوم برای امتحان ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو هم به روز کنید
    اگه کارت صدا ایراد داشته باشه به پنل عقب هم بزنید باز هم مشکل است اگه بازم مشکل بود بگین

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به پست بالا اضافه می کنم احتمالا ولتاژ ماژول ها با هم متفاوت هست و اکثر مادربردها متاسفانه گزینه تنظیم ولتاژ جداگانه برای هر ماژول را ندارند
    میشه تایمینگ ها را درست از طریق بایاس البته خود مادربرد هم این کار را انجام میده ولی در شرایطی که ولتاژ یکسان باشه ولی تایمینگ متفاوت و ارور وجود داشته باشه با تایمینگ دستی مورد حل میشه
    اما اگر ولتاژ ها متفاوت باشه این قضیه فرق می کنه چون مادربرد پایین ترین ولتاژ را انتخاب می کنه برای همه ماژول ها که ماژول با ولتاژ بالاتر دیگه استیبل نخواهد بود.
    من میگم شما ماژول هار بصورتی که ارور نمیده و تکی روی سیستم بذاری و شات از تب های مموری و spd برنامه cpuz بذارید تا وضعیت ولتاژ و تایمینگ بررسی بشه
    راهکاری که به شما ارایه میدم این هست که ماژولی که ولتاژ بیشتری داره فرکانسش دستی پایین بیاد و تایمینگ افزایش پیدا کنه تا با ولتاژ ماژول دیگر هماهنگ بشه
    دوستان ممنون از راهنمایی تون

اینم عکس از CPU-Z که خواسته بودید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته الان تایمینگ ها و فرکانس رو خودم دستکاری کردم ولی فعلا که تنیجه نگرفتم.

بله اگه ولتاژ و پارامترهای دیگه تنظیم بشه مشکل به احتمال زیاد حل میشه
    برای مشکل دوم برای امتحان ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو هم به روز کنید
    اگه کارت صدا ایراد داشته باشه به پنل عقب هم بزنید باز هم مشکل است اگه بازم مشکل بود بگین
    مشکل دوم رو حل کردم
    از اونجایی که اندک اطلاعاتی که از دوران دیبرستان به خاطرم مونده بود حدس زدم این نویز به خاطر میدان الکتریکی مربوط به یک قطعه هست که روی صدا اثر میذاره، بنابراین سیم رابط صدا که از روی برد کارت گرافیک رد میشد رو از یه جای دیگه عبور دادم و مشکل صدا برطرف شد

Last edited by sadegh571; 07-08-2013 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنمایی تون

اینم عکس از CPU-Z که خواسته بودید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته الان تایمینگ ها و فرکانس رو خودم دستکاری کردم ولی فعلا که تنیجه نگرفتم.

مشکل دوم رو حل کردم
    از اونجایی که اندک اطلاعاتی که از دوران دیبرستان به خاطرم مونده بود حدس زدم این نویز به خاطر میدان الکتریکی مربوط به یک قطعه هست که روی صدا اثر میذاره، بنابراین سیم رابط صدا که از روی برد کارت گرافیک رد میشد رو از یه جای دیگه عبور دادم و مشکل صدا برطرف شد

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چک کنید ببینید گرافیک مجتمع یعنی igpu در بایوس فعال است یا نه
    بله مربوط به همون قسمت بود، فعال کردم تصویر اومد، تشکر
    فقط مشکل اول هنوز باقی مونده که هنوز حل نشده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله مربوط به همون قسمت بود، فعال کردم تصویر اومد، تشکر
    فقط مشکل اول هنوز باقی مونده که هنوز حل نشده.
    با دستکاری ولتاز تایمینگ و فرکانس به جایی نرسید ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •