تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: سونی Xperia SP یا Galaxy Grand I9082

داره خودمونی میشه Hashem 289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    .

پيش فرض سونی Xperia SP یا Galaxy Grand I9082

سلام
    قصد دارم یکی از این دو گوشی رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید کذوم بهتره .

اگه تو این رنج قیمت گوشی بهتری غیر از این دو هم میدونید هست لطفا راهنمایی کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

SP 100% خیلی بهتره . منم تا همین دیشب قصد داشتم برم طی چند روز آینده بخرمش ، اما یکی اومد چند تا لینک گذاشت و رفتم سایت خودِ سونی هم دیدم که راست میگن . این گوشی مشکل تاچ داره . 2 هفته اول هم معلوم نمیشه اما درست بعد 2 هفته رخ میده و تا الان هم هیچ راه حلی نتونستن براش پیدا کنن و توی انجمن خود سایت سونی هم مسئولان اومدن پاسخ نهاییشون این بوده که گوشیتون رو برای تعمیر دوباره برگردونین تا براتون کالیبره کنیم !!!!! اصلا الان من خودمم موندم واقعیتش . حتی حاضرم 200-300 اضافه تر هم بدم و نکسوس 4 هم بگیرم اما همین نکسوس 4 هم کلی عیب و ایراد داره !

3. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Xperia T بهترین گزینه است تو این رنج

5. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

cpu اکسپریا خیلی بهتره 1.7 در مقابل 1.2 گیگاهرتز
    رزولیشن صفحه نمایش اکسپریا بالاتره 720×1280 در مقابل 480×800 و همچنین اندازه اش مناسب تره 4.6 در مقابل 5 (به نظرم کار کردن با 4.6 با یک دست راحت تر باشه) = رسمن صفحه نمایش سامسونگ حرفی برای گفتن نداره
    گفته میشه کیفیت دوربین اکسپریا در مقابل بقیه 8مگا پیکسلی ها پایین تره(البته من خودم ندیدم، توی نقدهاش خوندم)
    کیفیت بلندگوی اکسپریا هم بالاتره
    باتری اکسپریا کمی قوی تره، 2370 در برابر 2100
    امکاننات جانبی اکسپریا هم بالاتره

فکر کنم مشخصه، بین این دوتا صد در صد اکسپریا بهتره، من بودم Xperia SP رو میخریدم

SP 100% خیلی بهتره . منم تا همین دیشب قصد داشتم برم طی چند روز آینده بخرمش ، اما یکی اومد چند تا لینک گذاشت و رفتم سایت خودِ سونی هم دیدم که راست میگن . این گوشی مشکل تاچ داره . 2 هفته اول هم معلوم نمیشه اما درست بعد 2 هفته رخ میده و تا الان هم هیچ راه حلی نتونستن براش پیدا کنن و توی انجمن خود سایت سونی هم مسئولان اومدن پاسخ نهاییشون این بوده که گوشیتون رو برای تعمیر دوباره برگردونین تا براتون کالیبره کنیم !!!!! اصلا الان من خودمم موندم واقعیتش . حتی حاضرم 200-300 اضافه تر هم بدم و نکسوس 4 هم بگیرم اما همین نکسوس 4 هم کلی عیب و ایراد داره !

البته غیر از این مشکل تاچ مرموز که این دوستمون گفتن، شنیدم که با آپدیت مشکلش رو حل کردن، ولی به هر حال این سامسونگ رو اصلن پیشنهاد نمیکنم، توی این رنج گوشی ها خیلی بهتری هست.
    Last edited by Gabit0; 07-08-2013 at 10:22.

7. 2 کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    .

پيش فرض

با توجه به این که رو سامسونگ نظر ندارید و xperia sp رو هم میگید مشکل تاچ داره نظرتون راجبه htc one s چیه ؟

Last edited by Hashem 289; 07-08-2013 at 11:44.

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با توجه به این که رو سامسونگ نظر ندارید و xperia sp رو هم میگید مشکل تاچ داره نظرتون راجبه htc one s چیه ؟

دوست عزیز اگه شما انتظاراتتون رو از گوشی بگین بهتر میشه کمکتون کرد . مثلا برای بازی میخواین یا فیلم نگاه کردن یا وب گردی یا قیافه گوشی براتون مهمه یا . . . .

اگه بگین خیلی بهتر میشه جواب داد . این One S هم از نظر من گوشی متوسطی هست . نمیدونم مشکل تاچ Xperia SP هنوز هم هست یا نه . اگر حل شده باشه با آپدیت ، 100% اون توصیه میشه ( خودمم قصد خریدش رو داشتم که شنیدم مشکل تاچ داره اما یه دوستی میگفت مثل اینکه با آپدیت حل شده حالا من نمیدونم درسته یا نه )

10. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

سونی ایکسپریا وی هم خوبه

12. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از پرچمدارهای جدید و قدیم که فاصله بگیریم٬ به One S می رسیم که متاسفانه طرد شده و آخرین به روز رسانی آن اندروید ۴.۱.۱ و سنس ۴+ باقی خواهد ماند. البته احتمال دریافت برخی آپدیت ها برای رفع باگ ها٬ وجود دارد. (منبع نارنجی)

14. این کاربر از mostafa.a.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Xperia V و Xperia TX هم گزینه ها خوبی هستن، از نظر سخت افزاری به SP نمیرشن، البته دوربینشون بهتره، قیمتشونم هم دور و بر یک تومنه ...

16. این کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    .

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما انتظاراتتون رو از گوشی بگین بهتر میشه کمکتون کرد . مثلا برای بازی میخواین یا فیلم نگاه کردن یا وب گردی یا قیافه گوشی براتون مهمه یا . . . .

اگه بگین خیلی بهتر میشه جواب داد . این One S هم از نظر من گوشی متوسطی هست . نمیدونم مشکل تاچ Xperia SP هنوز هم هست یا نه . اگر حل شده باشه با آپدیت ، 100% اون توصیه میشه ( خودمم قصد خریدش رو داشتم که شنیدم مشکل تاچ داره اما یه دوستی میگفت مثل اینکه با آپدیت حل شده حالا من نمیدونم درسته یا نه )
    بازی و دیدن فیلم با کیفیت بالا و ساپورت فلش مموری برام اهمیت داره . تو سایت ها نگاه میکردم نوشته بودن با آپدیت مشکلشون کمتر شده اما از بین نرفته ! .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •