تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: لبتاب قدرتمند برای انجام کارهای گرافیکی و محاسبات سنگین تا سفق 3500

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض لبتاب قدرتمند برای انجام کارهای گرافیکی و محاسبات سنگین تا سفق 3500

سلام
    کارهایی از قبیل ساخت تیزر تبلیغاتی با المان های پیشرفته ی افترافکتز و سینما چهاربعد.(در حد بسیار حرفه ای نه . میدونم برای حرفه باد یه 10 تمنی کنار بذارم)
    طراحی و محاسبه ی سازه و نیز طراحی معماری داخلی با کیفیت بالا

خب برای این رنج چه لبتابی پیشنهاد میدید که نسبت به قیمتش هم ارزشمند باشه؟
    IBM Lenovo IdeaPad Z500-G چطوره؟

ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا با این بودجه شما میتونین یه لپ تاپ خیلی خوبی رو بگیرین.الان به نظر من بهترین لپ تاپی که میتونین بگیرین N46VZ از ایسوس میباشد.همچنین اینکه این لپ تاپ دارای گرافیک قدرتمند 650M میباشد و همچنین اینکه CPU قوی 3610QM است.این لپ تاپ قیمتش پایین اومده و هم اکنون حدود 3300 به پایین هست.دوست عزیز لپ تاپ لنوو Z500 لپ تاپ خوبی هست و من خودم این مدل رو دارم و ازش خیلی راضیم.اما اخه شما گفتین که تا قیمت 3500 اگه چیزی بود معرفی کنین.پس اگه بودجه بالاتری دارین برین سراغ N46VZ البته اینم بگم که لنوو Y500 هم لپ تاپ عالی هست اما اگه میخواین کمتر پول بدین که Z500 عالیه.

3. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام استاد گرانقدر
    تقریبا بهترین لپ تاپ حرفه ای حال حاضر که به بودجه ی شما هم میخوره Asus n56vzمیباشد که این مدلی که دوستمون هم معرفی کردند 14"همین مدله که برای کار تو ساعات طولانی پیشنهاد نمیشه .بعد از اون Lenovo y500هم هست که هر دوی اینها full hd هستند با پردازنده i7+مدلهای جدید با پردازنده های متحول شده هسول اواخر تابستان وارد میشن که در صورت نداشتن عجله انتخابهای بهترین البته معلوم نیست سر قیمتا چی بیاد!
    Last edited by m0fidi; 09-08-2013 at 01:37.

5. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فعلا یه z500 خریدم اونم قبل از تاریخ پست شما دوستان عزیز.انجمن طوری شده که همه ی اتفاقات میوفته و تازه دوستان زحمت مشاوره رو میکشن
    یه دو ماه دیگه یه لبتاب دیگه میخرم که امیدوارم برراش بهتر به نتیجه برسیم
    این گرافیک z500 انویدیا 740 هست .حالا نمیدونم از گرافیک مدل ایسوسی که معرفی کردید قوی تر هست یا نه؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیر از گرافیک ایسوسی که دوستان گفتن کمی ضعیفتره.اگه دو ماه دیگه قصد مدل بهتری رو دارید من n550 رو بهتون پیشنهاد میکنم .علاوه بر پردازنده و گرافیک بسیار قدرتمند دارای صفحه نمایشو fhd با پنل IpS است .این مدل از اواخر شهریور به تدریج وارد بازار میشه.ضمنا قیمت جهانی این مدل با اینکه جدیدتر و بهتره نسبت به n56 که سری قبل بود حدود 350 دلار ارزونتره و قیمتش 969 دلار است.موفق باشید!!

8. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من فعلا یه z500 خریدم اونم قبل از تاریخ پست شما دوستان عزیز.انجمن طوری شده که همه ی اتفاقات میوفته و تازه دوستان زحمت مشاوره رو میکشن
    یه دو ماه دیگه یه لبتاب دیگه میخرم که امیدوارم برراش بهتر به نتیجه برسیم
    این گرافیک z500 انویدیا 740 هست .حالا نمیدونم از گرافیک مدل ایسوسی که معرفی کردید قوی تر هست یا نه؟
    بله n56قویتر هست ولی z500هم در رنج خودش بالاترین گرافیک رو برای گیمر ها داره ولی اگه اهلش نیستید که انتخاب خوب و به صرفه ای کردید فقط نمایشگرش انگار تعریفی نیست.
    مبارک باشه ایشا.. فنش بچرخه براتون

10. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی چطور شده این کد هر چقد بالاتر میره از سری قبلی ضعیفتر میشه؟ منظورم 740 و 650 هست

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری قبل ضعیفتر نمیشه بلکه سری جدید نسبت به قبلی قوی تر میشه,اما با توجه به اینکه هرسال برنامه ها و بازی ها پیشرفت میکنند سری قبل عملکردش نسبت به برنامه های جدید ضعیفتر میشه اما به راحتی از پس ورژن های قدیمی چه بازی و چه برنامه برمیاد. علت قوی تر شدن سری های جدید تر هم معماری ساخته که هرسال تغییر و پیشرفت میکنه!!

13. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه منظورم این نبود.دوستان گفت گرافیک 650 ایسوس قوی تر از این 740 هست که برام جای سوال هست که چرا سری قبلی قویتر از سری جدید شده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه منظورم این نبود.دوستان گفت گرافیک 650 ایسوس قوی تر از این 740 هست که برام جای سوال هست که چرا سری قبلی قویتر از سری جدید شده
    رقم وسط مهمه و اخر اولی در صورتی مهمه که دو رقم بعد یکی باشن
    مثلا 660 از 740 قویتره یا 645 از 550 کمی ضعیفتره
    کدوم مدلارو مد نظرتونه؟

16. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •