تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Error : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض Error : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style

سلام ... من یه vaio sve دارم وین ۸ اورجینال روش داره ... الان هر چی می خوام ویندوزو نصب کنم این ارور رو می ده ... Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style ویرایش : تو این تاپیک هم یه همچین چیزایی مطرح شده بود که به جایی نرسیده ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Agame.Arash; 05-08-2013 at 21:06.

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

کسی از دوستان راه حلی سراغ نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین.پ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

منم امروز به همین مشکل برخوردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین.پ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من مشکلو اینطوری حل کردم : توی درایوی که فرمت کرده بودم با نرم افزار Paragon Partition Manager Home Special Edition v10.1.19.15721 وارد فایل های هارد شدم و از توی پارتیشن ریکاور لپتاپ این فایلو در آوردم وبه صورت دستی این مسیرو با درست کردن فولدر های خالی به این اسامی ساختم و این فایلو کپی کردم همونجا! بعد با دی وی دی های بک آپ ویندوز اوریجینالم تونستم ویندوزمو ریستور کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض راه حل ساده

من مشکلو اینطوری حل کردم : توی درایوی که فرمت کرده بودم با نرم افزار Paragon Partition Manager Home Special Edition v10.1.19.15721 وارد فایل های هارد شدم و از توی پارتیشن ریکاور لپتاپ این فایلو در آوردم وبه صورت دستی این مسیرو با درست کردن فولدر های خالی به این اسامی ساختم و این فایلو کپی کردم همونجا! بعد با دی وی دی های بک آپ ویندوز اوریجینالم تونستم ویندوزمو ریستور کنم
    اقا توی سلیت labtob.ir خیلی راحت حلش کرده فقط باید در حالت بوت یه گزینه رو فعال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

12 کمک

سلام ... من یه vaio sve دارم وین ۸ اورجینال روش داره ... الان هر چی می خوام ویندوزو نصب کنم این ارور رو می ده ... Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style ویرایش : تو این تاپیک هم یه همچین چیزایی مطرح شده بود که به جایی نرسیده ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز یه سایت میگم وحشتناک حرفه ای هست مشکل دیگه ای هم داشتی مطرح کن همونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم حل مشکل شما هم اینه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انلیسیش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالشو ببر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز dvd ویندوزت باید قابلیت بوت رو از طریق uefi داشته باشه ، پارتیشن های از نوع GPT Style ویندوزشون فقط از طریق UEFI عوض میشه ، اگر از این طریق نمیخوای نصب کنی باید کل پارتیشن های خودتو فرمت کنی و دوباره پارتیشن بندی کنی
    برای بوت از طریق UEFI باید از داخل تنظبمات بایوس و منوی بوت گرینه UEFI رو فعال کنی
    بعد فعال کردن باید سی دی مورد نظر رو داخلش قرار بدی ، داخل سی دی باید حتما یه ویندوز با یه ورژن و از نوع 64 بیتی وجود داشته باشه و اینکه داخل سی دی ویندوز باید پوشه ای به اسم UFI وجود داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •