تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: برعکس زدن کابل برق هارد seagate 500G 7200

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض برعکس زدن کابل برق هارد seagate 500G 7200

دوستان بزرگوار یه هارد دارم با مشخصات بالا ( ساتا) که یکی از دوستان کابل برق هارد رو برعکس زده و هارد دیگه بالا نمیاد .میشه بگید چقدر هزینه تعمیرش هست .ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    چند سال پیش برای هارد ما همچین اتفاقی افتاد و با تعویض سر سوکت ساتا مشکلش درست شد اونموقع هزینش 5 تومن شد . الان فکر کنم 15-20 تومنی باشه .
    البته شما کابل رو درست جا بزن و با دستت سفت نگهش دار ببین هاردت رو سیستم میشناسه یا نه .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دیگه این اتفاق هم میتونه به سوکت برق آسیب رسیده باشه و هم بورد هارد گه هزینش متفاوت است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیر به برد هارد اسیب رسیده .. برد رو باز کردم 2 تا مقاومت فیوزی فکر میکنم بود که سوخته .(( من خودم تعمیر کار هستم ولی نه هارد )) . اگه اونا سوخته باشه دیگه ممکنه به کجا اسیب زده باشه
    اون قطعاتی که سوخته بود رو با کادر زرد مشخص کردم ... یه قطعه ای هم هست که شبیه دیود هست که با مولتی متر چک کردم اتصال نشون میده .ایا اون هم مشکل پیدا کرده .
    (( کل برد رو تو بازار میفروشن ؟ اگه بله قیمتش الان چقدره ؟))

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیر به برد هارد اسیب رسیده .. برد رو باز کردم 2 تا مقاومت فیوزی فکر میکنم بود که سوخته .(( من خودم تعمیر کار هستم ولی نه هارد )) . اگه اونا سوخته باشه دیگه ممکنه به کجا اسیب زده باشه
    اون قطعاتی که سوخته بود رو با کادر زرد مشخص کردم ... یه قطعه ای هم هست که شبیه دیود هست که با مولتی متر چک کردم اتصال نشون میده .ایا اون هم مشکل پیدا کرده .
    (( کل برد رو تو بازار میفروشن ؟ اگه بله قیمتش الان چقدره ؟))
    از تست بازر فهمیدید اون ها سوخته یا از شکل ظاهریش چون من تو عکس زیاد خوب نمیتونم ببینم
    معمولا اون قطعات یعنی مقاومت های فیوزی میسوزه که به قطعات دیگه آسیب نرسه
    اون قطعه ای هم که مشخص کردین چوک است و دیود نیست و باید تست بازر بزنه

فعلا با هیتر اون دو مقاومت فیوزی رو عوض کنید بعد بزنید هارد رو به برق و وولتاژ تمام چیپ ها (ولتاژ اطرافشون ) رو بگیرید باید ولتاژ های 3.3 و 1.7 رو بگیرید 5 هم میتونه باشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز بابت جواب
    این عکس رو از اینترنت پیدا کردم . رو برد خودم اون دوتا مقاومت کاملا سوخته بودن (( ذوب شده بودن )) من از روی یه مین :مثل همون مقاومت هارو پیدا کردم و جایگزین کردم ولی باز هم با وصل کردن تغذیه سوختن ! مشکل از کجا میتونه باشه( کجا رو چک کنم ) ایا ارزش داره بدم تعمیر یا بهتره برد جدا گونه بخرم . یا

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز بابت جواب
    این عکس رو از اینترنت پیدا کردم . رو برد خودم اون دوتا مقاومت کاملا سوخته بودن (( ذوب شده بودن )) من از روی یه مین :مثل همون مقاومت هارو پیدا کردم و جایگزین کردم ولی باز هم با وصل کردن تغذیه سوختن ! مشکل از کجا میتونه باشه( کجا رو چک کنم ) ایا ارزش داره بدم تعمیر یا بهتره برد جدا گونه بخرم . یا
    یک قسمت از برد سوخته و باعث میشه این اتفاق بیفته به نظرم بدید برای تعمیر احتمال زیاد برد تعمیر میشه
    یا فوقش یک بردشو عوض کنن بستگی داره چقدر هزینه بشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راحت تعمیر میشه فقط باید ببری پیش یه تعمیرکار و قطعاتش رو از یه برد اوراقی دربیاره هزینه اش هم از 10 تومن شروع و به بالا بستگی به جای هستی که زندگی میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •