تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راه اندازی گیم نت آیا توجیه اقتصادی داره؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض راه اندازی گیم نت آیا توجیه اقتصادی داره؟

سلام.
    بنده حدود 50 میلیون سرمایه اولیه دارم، یه مغازه هم برای رهن و اجاره توی یکی از مناطق مناسب شهر تبریز پیدا کردم.. 60 متره و نوساز و تقریبا لوکس و شیک ساخته شده.. فقط توی یکی از خیابونای اصلی و پر رفت و آمد اون منطقه نیست چون اجاره های اون قسمت ها بالای 4 میلیون در ماهه که از توان من خارجه.. اینجایی که من دیدم میگه 20 میلیون رهن و 1.5 اجاره..
    به نظر شما اگر مغازه رو با تعداد کافی (حدود 15 دستگاه) انواع XBOX بهمراه کینکت و PS3 تجهیز کنم میتونم درآمد نسبتا مناسبی داشته باشم؟ استفاده از کتسول رو با توجه به این میگم که الانه دیگه همه تو خونه کامپیوتر دارن و گمون نمیکنم گیم نت های کامپیوتری اونقدر که باید در بیارن..
    مجوز گیم نت رو کدوم واحد صنفی میده و میشه راحت گرفت؟

چه کسب و کار دیگه ای رو غیر از گیم نت، با توجه به اینکه اولین تجربه بنده در بازار کاره پیشنهاد میکنید، که نیازی هم به تخصص و تجربه خاصی نداشته باشه؟ قبلا میخواستم با رفیقم سوپرمارکت و پروتئینی راه بندازیم که متاسفانه ایشون دبه کردن و بنده در حال حاضر دست تنها هستم..

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.
    به ظنر من سود دهی گی منت تا حد زیادی بستگی به محل و افراد اون محل داره.
    باید ببینید توی اون محلی که میخواید گیم نت بزنید گیم نت دیگه ای هم هست؟اگه آره چه کنسول ها و بازی هایی داره و چقدر مشتری داره.
    یکی از دوستان خود من حدود 3-4 سال پیش توی محلمون گیم نت Ps3 (و بعد xbox هم اضافه کرد) زد،اون موقع گیم نت دیگه نبود که Ps3 داشته باشه و کارش حسابی گرفت و تا حدی که الان مغازه بقلیش رو هم اجاره کرده و تعداد دستگاه ها رو هم 2 برابر کرده
    ولی یکی دیگه از آشناها توی یه محل دیگه گیم نت زد و بعد 4-5 ماه بخاطر ضرر جمع کرد.......
    الان کنسول و کامپیوتر توی خونه ها خیلی زیاد شده و ممکنه ضرر کنی،توی ضمینه سرمایه گذاری و ... من نمیتونم پیشنهاد بدم و تجربه ای به اون صورت ندارم ولی حتما قبلش با چند نفر که تجربه دارن صحبت کن.......

3. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

نمیدونم خوب باشه یا نه ولی در کنارش دو تا کامکیپوتر هم بزار ... الان بازی هایی مثل dota - warcraft - call of duty بیشتر روی pc حال میده ... دو تای اولی که کنسول ندارن اصلا ... مثلا خود من با دوستام قبلا که گیم نت میرفتیم ساعت اخر تماس میگیرفتیم به گیم نتیه 16 تا سیستم بگیر که اومدیم .... همه هم کانتر و کال آف ...

میتونی یه اینترنت پر سرعت هم بگیری و ثبت نام کنکور و این جور چیزا که رو انجام بدی ...

5. 3 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

گیم نت و کافی نت همراه هم باشه بهتره.
    مخصوصا الان که همه چیز اینترنتی شده و اکثر افراد مسن نمیتونند خودشون این جور کارها رو انجام بدن
    گیم نت اطراف مدارس خیلی بهتر میگیره
    مغازه ای که دارید ایا نزدیک مدرسه هست؟

7. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

نه متاسفانه تزدیک مدرسه یا دانشگاه نیست، اما دورتادور با مجتمع های مسکونی و تجاری احاطه شده..
    مجوز کافی نت و گیم نت رو میشه باهم برای یک واحد صنفی گرفت؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

فكر ميكنم اگر توي منطقه نسبتا پايين تر كه مردم در امد پايين تري دارند مغازه رو اجاره كني در امدت بهتر ميشه
    چون هم اجاره كمتر ميگيري هم احتمال اينكه بچه هاي مردم كنسول هاي بازي رو توي خونه داشته باشن كمتره

در ضمن كار شما نياز به منطقه شلوغ نداره .... شما با بچه هاي مردم در تماسي و اين همون مجتمع مسكوني جوابگوي كار شماست
    و اينكه اگر شروع بكار ميكني تبليغ يادت نره
    حتي چاپ تراكت و پخش چندين باره اون توي محل كه متوحه بشن شما اين كار رو شروع كردي

10. 2 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    بنده حدود 50 میلیون سرمایه اولیه دارم، یه مغازه هم برای رهن و اجاره توی یکی از مناطق مناسب شهر تبریز پیدا کردم.. 60 متره و نوساز و تقریبا لوکس و شیک ساخته شده.. فقط توی یکی از خیابونای اصلی و پر رفت و آمد اون منطقه نیست چون اجاره های اون قسمت ها بالای 4 میلیون در ماهه که از توان من خارجه.. اینجایی که من دیدم میگه 20 میلیون رهن و 1.5 اجاره..
    به نظر شما اگر مغازه رو با تعداد کافی (حدود 15 دستگاه) انواع XBOX بهمراه کینکت و PS3 تجهیز کنم میتونم درآمد نسبتا مناسبی داشته باشم؟ استفاده از کتسول رو با توجه به این میگم که الانه دیگه همه تو خونه کامپیوتر دارن و گمون نمیکنم گیم نت های کامپیوتری اونقدر که باید در بیارن..

چه کسب و کار دیگه ای رو غیر از گیم نت، با توجه به اینکه اولین تجربه بنده در بازار کاره پیشنهاد میکنید، که نیازی هم به تخصص و تجربه خاصی نداشته باشه؟ قبلا میخواستم با رفیقم سوپرمارکت و پروتئینی راه بندازیم که متاسفانه ایشون دبه کردن و بنده در حال حاضر دست تنها هستم..
    از فکر گیم نت خارج شو توجیح اقتصادی نداره

شما ماهی 1.5 فقط باید اجاره بدی به جزء برق ، اینترنت ، هزینه های جانبی

واقعا فکر میکنی گیم نت این همه درامد داره ؟

12. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.

از فکرش بیای بیرون بهتره . من خودم یه زمانی خیلی تو فکرش بودم و چندتا اشنا هم توی این زمینه داشتم که موفق و ناموفق بودن . دیگه خیلی شانس داشته باشی جای خیلی خوبی باشه وگرنه ضرر میکنی از همون اول .
    اینده ای هم نداره مطمئن باش . چون جدیدا اکثر گیم ها و کنسول ها کلا دارن بحث شبکه کردن یا مولتی پلیر افلاین رو میزارن کنار و فقط از طریق اینترنت میشه بازی ها رو مولتی پلیر انجام داد در اینده . پس اگرم الان ضرر نکنی بعدا خواهی کرد .

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

یه مغازه 42-43 متری هست تو یکی از مناطق متوسط شهر که جای شلوغی هم هست.. 1 مدرسه راهنمایی پسرونه هم اون حوالی هست.. کلا جای پر رفت و آمدیه.. تو یه خیابون جدید که جدیدا احداث شده و در اون نزدیکی ها هم گیم نتی نیست. اجاره مغازه هم 500 تومن + 10 تومن رهن هستش.. که فکر میکنم معقول و مناسب باشه..
    به نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
    گرفتن مجوز گیم نت چه مراحلی داره؟ کسی که جواز به اسمشه باید حتما متاهل باشه؟
    این روزها چه بازیهایی رو اغلب گیم نت ها بصورت multiplayer دارن؟ و چه بازیهایی رو بصورت standalone؟ چند تا از این 10 تا PC رو برای بازی های شبکه ای رزرو کنم؟ برای PS3 ها چطور؟
    برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
    ساعات کار یه گیم نت معمولا از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
    برای مدیریت و اکانتینگ گیم نت چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
    با سپاس.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

مشخصات PC ها:

Main Board: Gigabyte GA-B75M-D3V (rev. 1.1)
    CPU: Intel Pentium G2020 2.90 Ghz Ivy Bridge
    RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ
    VGA: Gigabyte GV-N640OC-2GI
    HDD: WD SATAIII 64MB Cavier Green 500GB
    PSU: Green GP-530AEU
    Case: Green Wee
    Monitor: Samsung LED 20" S20B315B Plus
    Headphone: Enery System Energy DJ 310 Freestyle Black/ Red
    KeyBoard + Mouse: Logitech Cordless MK220 Combo Desktop
    Gamepad: Genius USB MaxFire Grandias x20
    که هر سیستم حدود 2,200,000 تومن میشه..

فقط از قیمت PS3 کپی خور شده خبر ندارم.. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که البته به صرفه هم باشه.. کلا XBOX بیشتر طرفدار داره یا PS3؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •