سلام.
دوستان اگه کسی تجربه خرید محصولات مایکروسافت داره لطفا توضیح بده که چطوری وبه چند روش میشه ویندوز 8 نسخه اینترپرایز از سایت مایکروسافت خرید کرد؟
سلام.
دوستان اگه کسی تجربه خرید محصولات مایکروسافت داره لطفا توضیح بده که چطوری وبه چند روش میشه ویندوز 8 نسخه اینترپرایز از سایت مایکروسافت خرید کرد؟
ساکن کجایی مگه؟
مایکروسافت که به ایران ویندوز نمیفروشه! تـــحـــریـــم هستیم مثلا...
ایرانم.مشکلی با تحریم نیست میشه با تغییر ای پی وارد شد.
یدونه ویزا کارت بگیر باهاش بخر .
حالا فرض کن ویندوز رو خریدی...میخوای تمام نرم افزار های مورد نیازت رو هم از سایتشون بخری؟؟؟
اگه خیلی دوس داری از سیستم عاملی استفاده کنی که صاحبش راضی باشه...از لینوکس استفاده کن
کلا تو ایران به دردسرش نمی ارزه بری از مایکروسافت سیستم عامل بخری...
دردسری نداره با یدونه ویزا کارت مجازی می تونید خریداری کنید .
سلام
دوست من ویندوز اصل زمانی معنا پیدا میکنه که شما تمام نرم افزارهات هم با سریال قانونی نصب کنی وگرنه این همه دستکاری که ما توی رجیستری با
انواع کرک و پچ و غیره انجام میدیم دیگه ویندوز اصل یه خرده بی معنی میشه
ضمنا فعلا مجانی حالشو ببر تا بعد ببینیم چی میشه
من گفتم دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن.خوب بنده فکر همچی کردم که میخوام ویندوز اصل بخرم بیشتر بخاطر مشکلاتی که نسخه های کپی دارن هنگ کردن های بی مورد.
لطفا جای پرداختن به مسائل دیگه به موضوع پاسخ بدین.
دوست من بنده هم میخواستم که شما علاوه بر اصل بودن ویندوز به این موضوع هم توجه داشته باشید تا خدای نکرده متضرر نشید
و حالا که میفرمایید این مطلب رو لحاظ کردین بسم اله . . . . . . .
و دیگه اینکه ما که داریم سالها استفاده میکنیم و هنگ بی مورد ندیدیم مگه اینکه مشکلی باشه
در هر حال موفق باشید![]()
من با یکی از دوستای دوستام حرف میزدم که رشته نرم افزار بود گفت که اصلا فرقی نداره کدوم رو نصب کنی مثلا وین 7 که همه باهاش کار کردن رو اگه با کرک خوب کرک کنی هیچ مشکلی نداره اپ دیت هم میشه فقط بعضی از اپدیت ها ویندوز غیر قانونی رو از بین میبره اونا هم مشخص میشن سریع تو فروم ها و سایت کسایی که کرک ها رو تولید میکنن برای وین 7 فقط 1 اپ دیت هست که این کار رو میکنه وین 8 نداره هنوز
بعد وین 8 رو من دارم اصلا جالب نیست ارزش نداره که بخرید بعد تو ایران هم نمیتونید وین اصل پیدا کنید مگه این که مستقیم از یه راهی بخرید یا بگید کسی براتون بخره خارج از کشور وبراتون بیاره
اگه میخواهید حتما اصل بخرید بهتره 7 بخرید اگه صفحه تاچ دارید 8 رو بگیرید
ویندوز اصل فقط روی یک سیستم نصب میشه اینم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)