تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: بهترین LED تا 3 میلیون؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض بهترین LED تا 3 میلیون؟

سلام دوستان گل،من میخوام یه تلویزیون LED بگیرم که حداقل 46 اینچ باشه و حداکثر 50...(بیشتر دوست دارم 50 باشه!)
    ساپورت 3D واسم زیاد مهم نیست و اگه 3D ساپورت نکنه ولی کیفیتش بالاتر از 3Dهای هم قیمت باشه بهتره...(کلآ کیفیت 2 بعدیش خیلی برام مهمه و حاضرم به خاطرش قید 3d رو بزنم!)
    ولی اگه تو کیفیت و قیمت تفاوت زیادی نداشتن 3D میگرم...(کلا فکر میکنم tvهای 3d کیفیت 2 بعدیشون کمتر از معمولیهاست!درسته یا توهم میزنم؟)
    نمیدونم بهترین کیفیت صفحه نمایش مال کدوم برنده ولی مطمئنم از بین Samsung و sony و lg هست،تعصبی روی مارکش ندارم کیفیت هر کدوم بهتر بود اونو بگید بیزحمت و بدون تعصب خواهشآ...(مثل اینکه lgها مونتاژ ایرانن پس بیخیال ال جی چون 100% از بانه میخرم و اگه منوتاژ ایران باشه قیمتش فرقی نمیکنه با تبریز و شاید گرونترم باشه!)
    خودم با دوستم که خیلی وقته تو کار تلویزیون هست و از بانه میاره میرم و از اونجا میخرم...
    زمان پاسخ دهیش هم 2 میلی ثانیه یا کمتر باشه چون گیم هم باهاش بازی میکنم...
    خلاصه بدبختی اینه که هیچ اطلاعی راجع به تلویزیونا ندارم و تنوعشون هم خیلی زیاده و ادمو گیج میکنه کلا!
    ویرایش:قیمت هم تا 3 تومن،حالا کمی بیشترم باشه ایرادی نداره ولی در کل قیمتش هر چه کمتر بهتر...حتی اگه با 2.5 مدل خوبی هست اونو بگید!
    بینهایت ممنون میشم راهنماییم کنید...
    Last edited by LiverBarca; 05-08-2013 at 19:11.

2. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیلی بازه بزرگی دادین ادم گیچ میشه برای مشاوره 42 تا 50 به هر حال با این بوجه
    من دو تا یشنهاد دارم یکی 42 اینچ مدل 57000 LS ال جی که قیمت تو تهران 2.400.000 و مدل E5 از پاناسونیک که قیمت اون هم 3.070.000 هیچ کدام 3 بعدی نیستند ال جی ارزان تر در عوض پاناسونیک مونتاژ ایران نیست و مالزی
    درباره خرید از شهر های مرزی هم تو این دو تا مدل حداقل خیلی تفاوت قیمت فاحشی نیست ضمن این که معمولا وقتی مردم می رند اونجا چیز یگه می خرند مثلا بارها شده از من پرسیدند چی برخرند اما رفتن اونجا مدل جدید تر خریدند به خیال خودشون بهتره تو همین مدلی که گفتم وقتی کسی میره بانه یا حتی مغازه همین تهران فروشنده خریدار رو خیلی راحت راضی میکنه که به جای LS 57000 مدل LN57000 بخره چون جدید تره بهتره و .... در صورتیکه اصلا اینطور نیست

4. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خیلی بازه بزرگی دادین ادم گیچ میشه برای مشاوره 42 تا 50 به هر حال با این بوجه
    من دو تا یشنهاد دارم یکی 42 اینچ مدل 57000 LS ال جی که قیمت تو تهران 2.400.000 و مدل E5 از پاناسونیک که قیمت اون هم 3.070.000 هیچ کدام 3 بعدی نیستند ال جی ارزان تر در عوض پاناسونیک مونتاژ ایران نیست و مالزی
    درباره خرید از شهر های مرزی هم تو این دو تا مدل حداقل خیلی تفاوت قیمت فاحشی نیست ضمن این که معمولا وقتی مردم می رند اونجا چیز یگه می خرند مثلا بارها شده از من پرسیدند چی برخرند اما رفتن اونجا مدل جدید تر خریدند به خیال خودشون بهتره تو همین مدلی که گفتم وقتی کسی میره بانه یا حتی مغازه همین تهران فروشنده خریدار رو خیلی راحت راضی میکنه که به جای LS 57000 مدل LN57000 بخره چون جدید تره بهتره و .... در صورتیکه اصلا اینطور نیست
    دادا الجی ها منتاژ ایرانن؟پس بیخیال ال جی...
    پاناسونیک رو هم ول کن...
    چون بازه بزرگه 42 اینچ رو هم بزاریم کنار...
    بین سامسونگ و سونی بهترین 46 یا 50 اینچی که میشه با این قیمت گرفت چی هست؟
    واقعیتش از دیروز کمی تحقیق کردم دیدم 50 اینچ خیلی کمه تنوع مدلهاش و 46 زیاده،واسه همین دیگه نظرم و 50 نیست مگر اینکه 50 خیلی خوبی با این قیمت باشه و به قیمتش بیارزه! و گرنه 46 اینچ بهتره واسم...
    راستی تلویزیونهایی که 3d دارن 2 بعدیشون از ساده ها ضعیف تر نیست؟
    ممنون به خاطر جواب دادنتون..

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دادا الجی ها منتاژ ایرانن؟پس بیخیال ال جی...
    پاناسونیک رو هم ول کن...
    چون بازه بزرگه 42 اینچ رو هم بزاریم کنار...
    بین سامسونگ و سونی بهترین 46 یا 50 اینچی که میشه با این قیمت گرفت چی هست؟
    واقعیتش از دیروز کمی تحقیق کردم دیدم 50 اینچ خیلی کمه تنوع مدلهاش و 46 زیاده،واسه همین دیگه نظرم و 50 نیست مگر اینکه 50 خیلی خوبی با این قیمت باشه و به قیمتش بیارزه! و گرنه 46 اینچ بهتره واسم...
    راستی تلویزیونهایی که 3d دارن 2 بعدیشون از ساده ها ضعیف تر نیست؟
    ممنون به خاطر جواب دادنتون..
    دوست عزیز
    می توانید مطابق بودجه تان از این سایت دیدن کنید و تلویزیون مورد نظرتان را انتخاب کنید و اکر نظر مرا بخواهید ورژن 7 به بعد سری F و E سامسونگ ایده آل و فوق العاده است

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست عزیز
    می توانید مطابق بودجه تان از این سایت دیدن کنید و تلویزیون مورد نظرتان را انتخاب کنید و اکر نظر مرا بخواهید ورژن 7 به بعد سری F و E سامسونگ ایده آل و فوق العاده است
    از کدوم سایت دادا؟
    EF؟؟؟کدوم مدلش؟
    ES6960 چطوره؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از کدوم سایت دادا؟
    EF؟؟؟کدوم مدلش؟
    ES6960 چطوره؟
    من همین مدل 6960 رو گرفتم هفته پیش خوبه تفاوتش نسبت به 6950 هم داشتن تنظیم نور اتوماتیک هستش

10. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان تصمیم گرفته بودم ES6960 یا 6980 بخرم که یه نفر بهم گفت از اینا نخر و از سری F بخر!
    الان که داشتم سرچ میکردم به این 2 تا TV رسیدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی اینا از 6960 بهترن؟
    خلاصه کسی میدونه کیفیت F ها واقعآ چه قدر بهتر از ES هست؟و اینکه این مدل F8885 قیمتش چنده؟
    Last edited by LiverBarca; 13-08-2013 at 17:37.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان تصمیم گرفته بودم ES6960 یا 6980 بخرم که یه نفر بهم گفت از اینا نخر و از سری F بخر!
    الان که داشتم سرچ میکردم به این 2 تا TV رسیدم:

یعنی اینا از 6960 بهترن؟
    خلاصه کسی میدونه کیفیت F ها واقعآ چه قدر بهتر از ES هست؟و اینکه این مدل F8885 قیمتش چنده؟
    دوست عزیز
    بله سری جدید f مخصوصا 46f8885 فوقالعاده است و در تمام برندها شما از این تلویزیون بهتر گیر نمی آورید و هیچ برندی این همه کارایی و کیفیت را یک جا ندارد

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    بله سری جدید f مخصوصا 46f8885 فوقالعاده است و در تمام برندها شما از این تلویزیون بهتر گیر نمی آورید و هیچ برندی این همه کارایی و کیفیت را یک جا ندارد

لطفاً رعایت کنید!

شما الان دارای مرتبه بالای مدیریتی هستید که باعث اعتماد خواننده میشه ... این طور تبلیغ کردن اصلاً مناسب نیست!

با دلیل و مقایسه منطقی پیش برید

پ ن :
    تقریباً همه کسایی که یه مدت اینجا مشاوره میگیریم میدونیم شما فروشنده سامسونگ هستس و جز تبلیغ سامسونگ چیزی نمیگی ... اگه میخوای اینکار رو کنی حداقل منطقی تر پیش برو (قیمت ها رو و مشخصات رو دقیق با برند دیگه مقایسه کن و با دلیل بگو فلان مدل سامسونگ بهترینه -در رده خودش-)
    .
    Last edited by misam5526; 13-08-2013 at 20:34.

15. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دوست عزیز

در فوق العاده بودن شکی نیستــــــــــــــــــ اما یکی از فاکتور های مهم در خرید محدودیت در هزینه و قیمت محصول هست

که مسلما این مدل قیمت به مراتب بالاتری هم نسبت به مدل های مشابه خود دارد

در حال حاظر 6960 و 6950 نسبت به قیمت میتونند گزینه های مناسبی باشند

17. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •