تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بهترین لب تاب با بودجه نهایتا3میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad.pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض بهترین لب تاب با بودجه نهایتا3میلیون

سلام به همه دوستان عزیز...دوستان میخوام ی لب تاب با بودجه2.5 بخرم که با این قوی ترین تو رنج قیمتی باشه...برای کارای گرافیکی نه حد حرفه ک همچن بتونه بازیای اونام نه خیلی حرفه ای رو اجرا کنه...ظاهرشم زیبا باشه لطفا...راستی بودجمو نهایتا تا3تومن میتونم ببرم بالا...پیشاپیش ممنون از همتون...آخ یادم رفت...خودم k56 چشممو گرفته...

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad.pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان...میشه لطفا کمک کنین چون احتمالا چندروز بیشتر وقت ندارم...و از اونجایی که هیچ کدوم از مدل های گرافیک ها رو نمیشناسم نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم...ممنون میشم کمکم کنین...

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

lenovo z500 هم کانفیکی مثله k56 داره البته اون ارزونتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

n46vz حدود 2950
    6g ram
    2g gt650
    1t
    i7 3610 2.3=3.3

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ایسوس k پردارنده ی اولترا داره که برای کارای سبک مناسبه و برای بازی هم مناسب نمیباشد .
    N46 هم اگه گیر بیاری عالیه ولی نمایشگر 14برای حمل ونقل مناسب و سبکه ولی برای کار در ساعات طولانی ممکنه اذیتت کنه
    Z500یه سری معایب مثل نمایشگر معلولی و باطری که نمیشه خارج کرد داره ولی تو این رنج قیمت از نظر پردازنده,گرافیکgt740,زیبایی بهترینه.و نسبت به سایر رقبا مثل msi-cx61,acer-v3مطین تره
    راسنی hp envy m6 1201 رو هم یه نگاه بنداز

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ K56 نسبت به لپ تاپ Z500 از لحاظ پردازنده ای ضعیف تر هست.به نظر من این لپ تاپ واقعا ارزش خرید نداره.
    Last edited by Capital; 16-08-2013 at 20:58.

7. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خواهش میکنم کسی میتونه کمک کنه من یک لپت تاپ میخواهم بردارم که کارهای محاسباتی قوی انجام بده از بین سی پی یو ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواهم بردارم بعد از کلی تحقیق مدل سی پی یو 3610QM را پیدا کردم دلیل این انتخاب هم این بود که گفتم کل برنامه های تو ایران 32 بیتی هست پس بهتر یک سی پی یو انتخاب کنم که هم 64 بیتی و هم 32 بیتی را ساپرت کنه (فقط نظریه شخصی هست شاید اشتباه فکر کنم )
    بعد از کلی تحقیق به این مدلها رسیدم ولی هنوز نمیدونم کدام را بخرم مثلا میگم ایسر همین کانفیگ را داره ارزان هست ولی ایسوس مارک خوب و باداوامی هست

asus N56VZ

/http://www.asus.com/de/Notebooks_Ultrabooks/N56VZ/#specifications

توی ایران خیلی کم هست این مدل و سه میلیون و پانصدو پنجاه هزار تومان هست

Lenovo IdeaPad Y580

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با قیمت تقریبا دو میلیون و پانصد هزار تومان

Acer Aspire V3-571G-736b8G75Makk

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با قیمت بیین 2300000 تا 2500000 تومان

حالا اگر کسی از دوستان ایده بهتری سراغ داره یا اینکه لپ تاپ با همین کا نفیگ و ارزانتر و یا اینکه بهتر من مدل دیگر سی پس یو انتخاب کنم را خواهشا راهنمایی کنه

با تشکر فراوان

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تو این رنج قیمت یعنی تا 3500 شما لپ تاپ هایی رو پیدا می کنید که دارای cpu 3610QM و CPU 3630QM هستند که سی پی یوی 3630QM قویتر هست البته 3610QM هم تقریبا برابر هست با 3630 اما میشه گفت که 3630 یه سر و گردن بهتره که اونم به نظر من خودشو زیاد نشون نمیده اما اگه میخواین تا این رنج قیمت پول بدین بهترین انتخاب های شما N550JV از ایسوس هست که تازه همین چند روزه وارد ایران شده که سی پی یوش از 3630 هم بهتره و از نسل چهارم اینتله که مدل CPU هم 4700HQ هست و گرافیکش هم 750 از جیفورس میباشد که واقعا تو این رنج قیمت خیلی از لحاظ سخت افزار از تمام لپ تاپ های دیگه قوی تره. که الان تازه سایت دیجی کالا وارد کرده با قیمت 3800 که واقعا عالیه اما اگه میبینید که یه مقدار قیمتش بالاست یا میتونید N46VZ یا N56VZ یا Y500 یا N56VB رو بگیرید ولی به نظر من شما با 300 تومان بیشتر میتونید همون N550VJ رو بگیرید.

10. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •