سلام دوستان . خسته نباشین . من بعد از 3 سال میخوام گوشی بخرم و گوشی الانم Galaxy Gio هست !
راستش امروز که داشتم توی نت میگستم یهو چشمم خورد به Xperia SP نسبت به قیمتش خیلی خیلی از امکاناتش خوشم اومد . فقط چند تا سوال ذهنم رو مشغول کرده .
1 - جنس گوشی های سونی : این منُ خیلی مشغول کرده . حداقل چیزی که بوده اینه که تا بحال سری گالاکسی خیلی خودشون رو ثابت کردن و مورد اطمینان تر هستن . کلا نظرتون راجع به برند سونی چیه ؟
2 - صفحه TFT : صفحه ش TFT هست ، ولی در مقابلش رزولوشنش HD هست و 318ppi هست و 4.6 اینچ که اینا خوبن .
3 - رم 1 گیگ : الان خیلی هاتون میگین خوب رم 1 گیگ مگه کمه ؟ نخیر کم نیست ، خیلی هم زیاده . اما من بیشتر دوس دارم گوشی ای توی همین حدود قیمت ها (1 تومن تا 1100 - 1200 تومن ) بخرم . البته فعلا میخوام صبر کنم تا شاید شاید شاید حتی 1% هم که شده با اومدن آقای روحانی شاید قیمت ها یکم بیاد پایین با همین پول یه گوشی بهتر بخرم
در کل از ایناش خیلی خوشم اومد :
CPU 1.7 Dual Core
Resolution HD
318ppi
صفحه 4.6 اینچی
راستی قدرت Adreno 320 در چه حدی هست ؟(میدونم که خوبه ، ولی چقدر خوبه ؟!) بعدِ این چند تا چیپ ست ( اگه درست گفته باشم ) اومده ؟
اگه گوشیه دیگه ای توی این رنج قیمت مد نظر دارین بهم بگین ( خودم قبل از دیدنِ این یکی از گزینه هام Galaxy Grand بود و یا با صبر و متقاعد کردن خانواده و با کلی قرض و . . . note 2 !!! ) ولی الان نظرم اینه ، و یا اینکه یکی دو ماه صبر کنم شاید ارزون شه مثلا نوت 2 بشه 1300-1400![]()