سلام به همه !
من هم به نوبه ی خودم قصد دارم یه بازی جدید رو براتون معرفی کنم . منتها با یه تفاوت : اینکه این بازی اندرویدی توسط خودمون تولید شده! ( صد در صد وطنی ! )
اسم این بازی هست : "مارپله ی آکواریومی" که تو کافه بازار منتشر شده .
لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار باشه گروه هایی مثل گروه ما تو ایران پیشرفت کنه ، نیاز به حمایت هست تا انرژی ای برای فعالیت های بعدیشون وجود داشته باشه . به نوبه ی خودمون تا اینجا زحمتمون رو کشیدیم ، دیگه بقیه ش به دوستان بر میگرده .
حالا برمیگردیم به معرفی بازی : بازی مار و پله رو که دیگه همه میشناسین . منتها این بازی مدل آکواریومیشه ! یعنی در دنیای آکواریوم این بازی اجرا میشه .
ما اینجا تو بازی سعی کردیم با حفظ قوانین بازی ، یک آبجکت دیگه هم به بازیمون اضافه کنیم که اسمشو گذاشتیم " ستاره ی شانس یا اقبال! " که اگه هر کدوم از مهره ها روش قرار بگیره ، به صورت رندوم ممکنه از مثبت شیش تا منفی شیش یه امتیازی به شما داده بشه !
البته شما می تونید نقد کامل این بازی رو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ...
حمایت شما باعث دلگرمیمون میشه
مخلص همه ی دوستان ، گروه بازی سازی "غول آخر"
تو پیج فیسبوک ما هم می تونید اخبار بازی هامون رو دنبال کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
![]()