تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشكلي كه تا حالا كسي نتونسته برام حل كنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

7 مشكلي كه تا حالا كسي نتونسته برام حل كنه ؟

سلام

من با سيستم وقتي وارد سايت ايران تجارت يا باما ( سايت خريد فروش ماشين ) ميشم اونجا عكس ماشين ها را نشان نميدهد يعني باز نميشود وقتي با موس ميرم روي عكسها و پروپرتيز و ميزنم فرمت عكسها را gif نشان ميدهد در صورتي كه با كامپيوتر همكارم كه همه عكسها را باز ميكند فرمت ها را jepeg نشون ميدهد البته سيستم من عكسهاي gif را به تنهاي باز ميكند سوالم اينه چي كار كنم كه عكسها را توي اون سايت ها با فرمت jepeg نشون بده
    با بروزر هاي متفاوت امتحان كردم هيچكدام باز نكرد ممكنه تنظيمات ريجستري سيستمم بهم ريخته باشه
    نميدونم مشكل چيه فقط يه راهنمايي كنيد درست بشه ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با مرورگر کروم امتحان کردی ؟

من که میرم تو سایت مورد نظر ، مشکلی نداره . با تمام مرورگرهام هم امتحان کردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با مرورگر کروم امتحان کردی ؟

من که میرم تو سایت مورد نظر ، مشکلی نداره . با تمام مرورگرهام هم امتحان کردم .
    دوست عزيز بله با كروم - فاير فاكس - اينترنت اكسپلورر با همه امتحان كردم اون سايت مشكلي نداره مشكل از سيستم من هست رو عكسها پروپرتيز بگيريد ببينيد فرمت عكسها همه jepeg است ولي وقتي من اين كار رو ميكنم فرمت عكسها رو gif نشون ميده !
    مشكل از مرورگر ها هم نيست فكر ميكنم مشكل از ويندوز يا ريجستري سيستم من هست يا جاي تنظيمي بهم خورده در هر صورت با سيستم من با هيچكدوم از مرورگرها عكسا باز نميشه ؟
    اگه بشه كاري كرد كه سيستم منم فرمت عكسها رو jepeg نشون بده فكر كنم درست ميشه
    Last edited by hossein 2005; 03-08-2013 at 11:56. دليل: اصلاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام، توی Internet Properties تب advance روی Restore advance setting کلیک کن بعد ok کن، ایشاله که درست بشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=ahmadreza.gh;7792177]سلام، توی Internet Properties تب advance روی Restore advance setting کلیک کن بعد ok کن، ایشاله که درست بشه !!

دوست عزيز بارها اين كار رو كردم درست نشده ؟
    ببينم تو ريجستري جاي مربوط به نشون دادن عكسها نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دستکاری رجیستری خطرناکه یهو دیدی کل ویندوزت به فنا رفت! یک کار دیگه اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنی نگاه کن ببین چه افزونه هایی روش نصبه مثلا Adblock یا flashblock اگه هست disable کن مرورگر و ببند دوباره برو سایت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزيز تويه display propertis تنظيماتي نداره كه من بهم زده باشم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دستکاری رجیستری خطرناکه یهو دیدی کل ویندوزت به فنا رفت! یک کار دیگه اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنی نگاه کن ببین چه افزونه هایی روش نصبه مثلا Adblock یا flashblock اگه هست disable کن مرورگر و ببند دوباره برو سایت.
    دوست عزيز علت مرورگر نيست چون با مرورگرهاي ديگر هم نشون نميده . در هر صورت ممنون امتحان ميكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگر باشه با restore باید درست شه، اینو به این دلیل گفتم که خودم این افزونه ها رو دارم وقتی به سایتی که گفتی رفتم هیچ تصویری رو ندیم ولی وقتی غیر فعالش کردم تصاویر رو نشون داد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگه این گزینه رو امتحان نکردی این رو انجام بده: توی Internet option تب security هر کدوم از گزینه های بالای پنجره رو انتخاب کن بعد روی costom level کلیک کن و reset رو بزن و ok کن.
    هر چی می دونستم گفتم امیدوارم درست بشه!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •