تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: Plants vs Zombies: Garden Warfare

داره خودمونی میشه G.O.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

11 Plants vs Zombies: Garden Warfare

Plants vs. Zombies™: Garden Warfare
    ناشر: EA
    سازنده: Popcap Studios
    پلتفرم: تمامی کنسول های خانگی و PC
    سبک: جنگی
    کارگردان: John Vechey
    مد های قابل بازی: تک نفره و دو نفره
    سری: Plants vs. Zombies

این بازی توسط آقای John Vechey موسس و کارگردان استودیو Popcap در ابتدای کنفرانس EA معرفی شد و پس از توضیحات کوتاه ایشان دو گیمر را فراخواندند تا این بازی را به صورت سه بعدی اجرا کنند. PvZ:GW نسبت به نسخه قبل خود یک تفاوت بزرگ دارد و آن سه بعدی شدن بازی است. این نسخه یک اکشن سوم شخص به تمام معناست. شما در نقش گل هایی ظاهر میشوید که وظیفه ی شما حفاظت از در مقابل زامبی هایی است که میخواهند باغچه ی شما را نابود کنند. در مدت کمی که گیم پلی بازی به نمایش مردم در آمد دو باس نیز مشاهده شد. پس این نوید را میتوان داد که در بازی باس های فراوانی وجود خواهد داشت. اما متاسفانه برای از بین بردن باس ها چالش زیادی دیده نشد. شخصیت های بازی میتوانند پرواز کنند، از زیر خاک حمله کنند و یا گلدان های دیگری که در ابزی وجود دارد را تسخیر کنند تا بتوانند زامبی ها را شکست دهند. فلفل قرمز در این بازی حکم نارنجک را دارد و با انفجار یک فلفل قرمز خاک زیادی بلند میشود. حتی بعضی مواقع که تیر شما به هدف نمیخورد و به زمین برخورد میکند خاک زیادی بلند میشود و جای تیر شما بر زمین میماند. و در بعضی مواقع میتوان به جای تیر زدن به زامبی ها زامبی ها را خورد! در بازی شخصیتی وجود دارد که با زبان خود زامبی ها را به سمت خود میکشد و آن ها را میخورد. در بازی شخصیت های مختلفی وجود دارد که شما میتوانید هر یک از آن ها را که خواستید انتخاب کنید. محیط بازی بسیار بزرگ است و بازیباز آزادی عمل بسیار زیادی را در بازی دارد. محیط بازی در باغچه بزرگ خانه ای است که مورد حمله ی زامبی ها قرار گرفته. این باغچه حال و هوای هالووین را دارد و کدو های خندان در تمام مناطق باغچه دیده میشوند. درخت های خشکیده و چمن های بی رنگ نیز در بازی وجود دارد.
    شاید کمتر بازی از کمپانی EA سراغ داشته باشید که گرافیک ضعیفی داشته باشد. PvZ نیز از این قاعده مستثنا نیست و باز هم یک گرافیک زیبا و چشم نواز را در PvZ مشاهده می کنیم. طراحی شخصیت ها و محیط باغچه و گل و گیاهان به بهترین نحو ممکن صورت گرفته است.
    در کل میتوان گفت که این بازی نمایش خوبی را در نمایشگاه E3 داشت و خیلی ها را به این بازی امیدوار کرد. PvZ میتواند با کنار هم گذاشتن یک گیم پلی خوب و گرافیکی چشم نواز و داستانی با چالش های فراوان یک بازی بی نقص و لذت بخش را منتشر کند و هم میتواند برعکس این قضیه را عمل کند و منفور تر نیز شود.
    منبع: گیمفا پلاس دیجیتال شماره 8

تصاویر:

Last edited by G.O.G; 02-08-2013 at 15:05. دليل: اضافه کردن عکس

2. 15 کاربر از G.O.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

13

دوستان اگه کسی تریلر یا تاریخ انتشار بازی رو داره بنویسه لطفا

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

چند تا Plants vs Zombies قراره ساخته بشه ؟من چند تا دیگه هم با اسمای دیگه دیدم ! یکیشون که مثل نسخه اول دو بعدی بود فقط گرافیکش کمی فرق داشت،من که خیلی از نسخه اول این بازی خوشم اومد خدا کنه نسخه های جدید هم مثل همون خوب از کار در بیان

این تریلر چه طوره ؟ الآن با گوشیم وگرنه بیشتر پیدا می کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم کیفیت متوسطش تو مدیافایر حجمشم 40 مگابایته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a.g g.a; 16-08-2013 at 16:26.

5. 3 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

الآن تریلرشو دیدم،جالبه ولی به نظرم نسخه دو بعدیش یه چیز دیگه بود !

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

پيش فرض

چند تا Plants vs Zombies قراره ساخته بشه ؟من چند تا دیگه هم با اسمای دیگه دیدم ! یکیشون که مثل نسخه اول دو بعدی بود فقط گرافیکش کمی فرق داشت،من که خیلی از نسخه اول این بازی خوشم اومد خدا کنه نسخه های جدید هم مثل همون خوب از کار در بیان
    اونی که میگی نسخه دو pvz بود که تم های مختلف داشت الان هم موجوده(ولی من تا حالا بازیش نکردم فقط تو اپ استور دیدم.)
    جز این سه تا pvz دیگه ای نداریم.

الآن تریلرشو دیدم،جالبه ولی به نظرم نسخه دو بعدیش یه چیز دیگه بود !
    خب این هم یه جورشه دیگه

محتوای مخفی: در ضمن 
    تریلری که گذاشتی عالی بود دستت درد نکنه
    Last edited by G.O.G; 17-08-2013 at 14:42.

8. این کاربر از G.O.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی از بهترین بازی ها و ایده های چند ساله اخیر هم خراب شد! اخه سه بعدی چیه؟ میدون جنگ چیه؟! گیاهی که راه میره زامبی میکشه؟ مگه ارباب حلقه هاست؟! گاندولفش کو؟ متاسفم

10. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یکی از بهترین بازی ها و ایده های چند ساله اخیر هم خراب شد! اخه سه بعدی چیه؟ میدون جنگ چیه؟! گیاهی که راه میره زامبی میکشه؟ مگه ارباب حلقه هاست؟! گاندولفش کو؟ متاسفم
    موافقم.
    من وقتی اولین ویدئوش رو دیدم فکر کردم یک شوخی یا یک حرکت طنزی چیزی هست ولی بعد فهمیدم نه کلا چیزی که ساختن همینی هست دارم میبینم.
    یک جور حس ناامیدی هم بهم دست داد.
    Last edited by Layken; 17-08-2013 at 22:08.

12. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من مخالفم باید یه تغییراتی داده بشه ! اگه همونطوری ادامه پیدا کنه ایده کم میشه و بعد اون موقع هست که ارزو میکنید یه تغییر بزرگ بکنه !
    همین الانش هم pvz 2 بعد یه مدت خسته کننده میشه !

14. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

این طور که به نظر میاد این بازی ادامه Plants vs Zombies یک نیست یه بازی جدید با توی یه ژانر جدیده که فقط توش از ایده گیاهان علیه زامبی ها استفاده شده،ادامه اون بازی Plants vs Zombies 2:Its about Time هست که اونم دو بعدی هست و گرافیک و یک سری چیزای دیگش با اون بازی فرق می کنه و هنوز نیومده(فقط برا ios اومده فک کنم)

من مخالفم باید یه تغییراتی داده بشه ! اگه همونطوری ادامه پیدا کنه ایده کم میشه و بعد اون موقع هست که ارزو میکنید یه تغییر بزرگ بکنه !
    همین الانش هم pvz 2 بعد یه مدت خسته کننده میشه !
    منم با نظر شما مخالفم! ورژن یکش یه جورایی استراتژی بود(باید گیاها رو هدایت می کردیم و جای هیچ کدومشون نبودیم)ولی این اکشنه ! اگه قرار بود همه بازیا این قدر تغییر کنن که دیگه از هیچ بازی هیچی نمی موند !

16. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

پيش فرض

کسانی که GW رو دوست ندارن برن 1 و 2 رو بازی کنن
    من دیشب PVZ2 رو بازی کردم گرافیکش مثل PVZ1 نیست و گرافیک و طراحی گیاهاش کلا عوض شده

18. این کاربر از G.O.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •